האמת על רא"ב

../images/Emo58.gifהאמת על רא"ב

רא"ב שלקח מהמערה את ההורוקרוקס האמיתי והחליף אותו בקמיע מזויף, הוא ללא ספק רגולוס ארטימיוס בלק. מצאתי בנתיים רמז אחד: "...היה שם גם קמיע גדול שאיש מהם לא הצליח לפתוח, כמה חותמים עתיקים..."(מסדר עוף החול, 127) כשהוויזלים, הרמיוני והארי מנקים את בית בלק הם מוצאים כל מיני חפצים ישנים ומכושפים, ביניהם גם 'קמע גדול שאיש מהם לא הצליח לפתוח'... אז אם אני לא טועה, רגולוס בלק שגר פעם בבית הזה <משום מה> והיה מקורב ללורד וולדמורט, הוא זה שלקח את ההורוקרוקס האמיתי ושם אותו בביתו... אני כמעט משוכנעת שהקמיע הזה הוא ההורוקרוקס.. מה דעתכם?

mjlk

New member
אווו../images/Emo118.gif../images/Emo58.gif

סוף סוף מישהו מביא רמז נורמלי ולא רק התרגום של הספר לגרמנית
עכשיו זה נשמע דיי הגיוני בעצם! צריך למצוא תיאור של התליון הזה בספר החמישי - זה בהחלט הגיוני! קבל ח"ח!

gdisrael

New member
ואת אומרת את זה ?!

את דיי ותיקה בפורום, ואף פעם לא יצא לך להתקל בזה? (ואני עוד רק חודש פה ...) מוזר ...

ToryMaster

New member
די כבר!

תפסיקו להגיד שהודעות של אנשים טיפשיות, לא הגיוניות או מעצבנות. פשוט מספיק.

mjlk

New member
מה הבעיה??../images/Emo118.gif

אולי אני פשוט לא אגיד כלום וזהו?!

ToryMaster

New member
חבל דווקא

מה הבעיה? את היית רוצה שיגיבו לך וגידיו לך שההודעה שלך מטומטמת, שמה שכתבת מטומטם, ושבכלל את מטומטמת? גם אם כן, תחשבי שלא, תביני למה אני מתכוונת. זה נכנס תחת קטגוריית הודעות "מעליבות ופוגעניות".

i am crush

New member
מה הבעיה בהודעה שלה?

היא לא כתבה שזה מטומטם, היא אפילו כתבה שזה רעיון טוב..! באמת לא הבנתי..

mjlk

New member
../images/Emo118.gif

בבקשה אל תכניסו לי מילים לפה. לא אמרתי שאף אחד מטומטם, או לא אמרתי שהודעה של מישהו מטומטמת. אמרתי שסוף סוף הביאו רמז נורמלי שלא קשור לתרגום של הספר בגרמנית. אם גם את דעתי אני לא יכולה לכתוב פה בשקט.. אז באמת מעניין למה יש את הפורום הזה.

ToryMaster

New member
לא הבנת

ובאמת שלא הייתה פה שום כוונה להעליב או לפגוע. כל הודעה שנייה בפורום היא "סוף סוף תיאוריה נורמלית", או "איזה שטויות", ואת צריכה להבין שכמנהלות, אנחנו [אני לפחות] רואות את זה כשמתייחס ומדבר על שאר ההודעות בפורום. הנימה, הטונים שאנשים משתמשים בהם כאן כשהם מתייחסים להודעות של אנשים אחרים, הם לא לעניין. אני מצטערת אם נפגעת, ממש לא התכוונתי לזה, ממש לא התכוונתי שלא תכתבי כאן, אבל כל קטגוריית "סוף סוף מישהו חכם וכל האחרים טיפשים" משתלטת על הפורום והיא בהחלט נחשבת בעיני כנכנסת תחת הגדרת "הודעות פוגעניות שיש למחוק". מבינה? אני מבינה שנמאס לשמוע על הרמז ההוא, אבל צריך לחשוב שלוש וארבע פעמים שכמו שאת נעלבת מאיך שאני הגבתי לך, אנשים אחרים יעלבו מאמירות בסגנון הזה.

mjlk

New member
אוקיי../images/Emo118.gif

יכול להיות שנוצרה אי הבנה קטנה כאן. לא הייתה לי שום כוונה לכתוב "סוף סוף מישהו חכם וכל האחרים טיפשים", ואני לא מבינה איך הגעת לזה מההודעה שלי כאן. בכל מקרה אני אקח לתשומת ליבי, למרות שאני עדיין חושבת שאם אני חושבת שיש תאוריה שנראית פחות אמינה ותאוריה ש"סוף סוף יותר נורמלית" אז זה לא אמור להתפרש כ"איזה מטומטם" או לא יודע מה. בקיצור...

gdisrael

New member
../images/Emo45.gif.. מה היינו עושים בלעדייך ../images/Emo8.gif

ושלא תחשבי שאני מנסה להתנחף.. ראי הוזהרת...

gdisrael

New member
...

ויקי לדעתי את חייבת פה למישהי התנצלות.. אני לא חושב שהיא אמרה את זה בכוונה רע... יש גבול לציניות !!! או שלא ? חחח

Artoo Detoo

New member
../images/Emo45.gif אני בטוח שזה הוא,

ולא רק מהתיאוריה הזאת, שהיא במקרה הכי משכנעת...

Jellygirl

New member
../images/Emo58.gif יפה! אף פעם לא ../images/Emo80.gif

חשבתי על זה... למרות שכבר ידעתי כבר שר.א.ב (או שאומרים רא"ב?
) זה רגולוס. זה ממש נשמע הגיוני כשחושבים על זה. >.< אני צריכה לקרוא ה"פ שוב...

00SONIA00

New member
../images/Emo58.gif

גם אני חושבת שזה הוא, למרות שזה נורא צפוי.. אבל מאיפה אתה יודע שהשם האמצעי שלו זה ארטימיוס? זה אף פעם לא הוזכר בספרים. הדבר היחיד שאני שמוזר לי זה שאיך הארי, ברגע שבו ראה את התליון בזיכרון, לא נזכר שהוא כבר ראה אותו פעם? בכל מקרה, כבר קראתי את הנימוק הזה הרבה פעמים ואני די בטוחה שזה באמת רגולוס.

למעלה