האורי

sphinxy

New member
../images/Emo58.gif האורי

מישהו יכול להסביר לי למה לעזאזל SG-1 נלחמים באורי? (חוץ מזה שצריך להמשיך את הסידרה.) אז האורי משתמשים בידע ואלה לא כוחות שנולדו איתם. והם הורגים את מי שלא מאמין בהם. אז מה? הגזע הזה (הקדמונים בחלק אחד של היקום, האורי בחלק אחר) יצרו את בני האדם. זו לא ההגדרה של אלוהים? אני לא מתכוונת להכנס לדיון תיאולוגי לגבי המהות של אלוהים. אבל אני ממש לא מבינה מה מפריע לSG-1 שהיצורים האלה מסתובבים ודורשים שיעבדו את האורי.
 

n8nb

New member
גם בגלל הקדמונים

רב תושבי כדור הארץ פוצלו ברחבי הגלקסיה כעבדים לגאולד. אבל ניתן לראות שתי דברים טובים. בעיקר לא משנה מה היה קורה הגאולד הגיעו לכדור הארץ והטכנולוגיה של הקדמונים המוצב והנשק בכוכב הבית החדש של הג'אפה הצילו את כולם מאנוביס והצי שלו שהיה עצום וגם השמדת המכפלים באה רק בעזרת הקדמונים. אוניל המציא אז את המכשיר שפורר אותם והנשק בכוכב של הג'אפה השמיד את כולם.
 

ilovenewyork

New member
המשכפלים לאבדיוק הושמדו

ההוכחה ? המשוכפלת של סאם ניטרלה את הנשק של הקדמונים ב) האוריי והקדמונים הם בני אדם שהתקדמו אבולוציונית ובעלי כוחות רבים ג)מה לעזאזל אכפת לכם ? אתם רוצים שהתוכנית תסתיים בהבסת הגואלוד ?( למרות שלפי ההגיון הפשוט זה אמור היה להיות ככה)
 

ilovenewyork

New member
טוב אולי רובם הושמדו

אבל מי מפה יודע שלא נשארו כמה אי שם בגלקסיית אות'לה ??
 
אח שלו כולם הושמדו! הרי הם החליפו

תדר ושידרו את זה לכל הגלקסיות מכה אחת!! ככה שלא היה להם זמן להסתגל.
 

subatoi

New member
וההודעה שלי בדיוק מתחת לא היתה

מספיק ברורה? כאילו רבאק, מה לא ברור?
 

ilovenewyork

New member
../images/Emo58.gif

תבדוק באתרgateworld.net ראיתי שם הערה של אחד הכותבים או המפיקים שמרמזתמשהו על המשכפלים
 

subatoi

New member
אפשר בבקשה ../images/Emo41.gif בלי ../images/Emo41.gif ספוילרים

בכותרת
או כאלה שמשתמע מהם ספוילרים
רבה...
 

kinspirit

New member
אולי כי ../images/Emo58.gif

האוריי הורגים את כל מי שלא מוכן לקבל אותם כאלוהים. למה אנשי כדור הארץ נלחמו בגאולד? כי הם שיעבדו אנשים. זה קטע כזה של בני האדם, אנחנו לא אוהבים לראות בני אדם אחרים משועבדים ונרצחים. באותה מידה אפשר להגיד למה בכלל האמריקאים מתערבים במדינות אחרות שמתרחש בהם רצח עם, זה לא הם, אז מה אכפת להם. ואני לא אעלה כאן דוגמאות מההסטוריה שלנו שהראו עד כמה חשוב שמדינות אחרות יתערבו כאשר רוצחים אנשים במדינות אחרות. ואם זה לא סיבה מספיק טובה בשבילך, אז אני משערת שבני האדם גם לא מעוניינים שהאוריי יגיעו לכדור הארץ ויבקשו שיסגדו להם - כי הרי זה יקרה, והרי אנשי כדור הארץ לא יקבלו אותם - ואז מה? כולנו נמות?
 
למעלה