דרלה

• פותח הנושא Guy K
  • פורסם בתאריך

Guy K

New member
../images/Emo58.gif דרלה

מה אתם אומרים, יש לה סיכוי להפוך לדמות משמעותית בסדרה? בפרקים האחרונים בארה"ב (שרק קראתי עליהם אבל אני מתכנן לראות אותם היום! רשמים בקרוב!) היא וברוק מחליטות לא להתערב בסכסוך בין רידג' לת'ורן, אבל לא מצליחות לעמוד בהבטחה הזו. השתיים מוצאות את עצמן מגיעות לבית פורסטר כדי לשכנע את אריק וסטפני לבחור, כל אחת בבעל שלה, באולטימטום שרידג' ות'ורן הציגו לאבא ואמא - או אני או הוא. על פי מה שהתרשמתי נראה שברוק ודרלה מוצגות כדמויות די שוות ערך, מה שדי נחמד. כי חוץ מטיילור וקרוליין, אף פעם לא היתה לברוק יריבה באותה הרמה. מול סטפני היא תמיד היתה חלשה. מול מייסי, אמבר, או קימברלי, היא תמיד היתה החזקה. אבל יכול להיות שדווקא דרלה, אחרי כל השנים בסדרה, הפכה לדמות שצריך לקחת אותה ברצינות?

girlontop

New member
תסבירו לי משהו בבקשה

גברת הריסון נמצאת בסדרה מסוף שנות ה-80 - מה קרה שפתאום נזכרו שיש לה איכויות משחק רציניות יותר? באמת מעניין אותי לדעת למה ההצתה של בראדלי היתה כ"כ מאוחרת ומאיפה זה הגיע? נורא תמוה בעיניי.

Guy K

New member
באמת שאלה טובה

גם בעבר היו לדרלה עלילות, פחות או יותר. היה לה רומן די רציני עם ביל ספנסר, אבל חוץ מזה היא בעיקר שילתה את זמנה בהתגנבויות לפורסטר עם סאלי והרצת דחקות במשרדים של ספקטרה
יכול להיות ששיי האריסון התבגרה. בעיני היא נראית היום הרבה יותר נשית ובטוחה בעצמה מתמיד. יכול להיות שעם הפרידה מטיילור ומייסי הם היו צריכים לקדם דמות משנית וגילו שדרלה די פופולרית בין הצופים. יכול להיות שהם סתם ניסו וגילו שיש לה עתיד. הרי לכל הדמויות בסדרה היתה עלילה בשלב כלשהו, או לפחות התחלה של עלילה. אפילו מייגן המשעממת זכתה לשתות עם אריק במשרדי פורסטר - המפיקים רצו לראות אם יש לה כימיה איתו, מה שהסתבר כלא חד משמעי. בכל מקרה אני נורא שמח שדרלה הגיעה לחזית הסדרה. מגיע לה, והיא עושה עבודה מצוינת. לא אהבתי את הפרקים שבהם היא שכבה עם ת'ורן - היא כל היום בכתה וזה ממש לא התאים לדרלה שאני מכיר, אבל מאז שהיא התחילה להיות בטוחה בעצמה, זה רק עשה לה (ולסדרה) טוב.

girlontop

New member
גם אני מאוד בעד

לדעתי בראד עשה בחוכמה (בראד בל?! חוכמה?!) כשהחליט להשקיע בדמות קיימת במקום לחזור על הרוטינה האהובה עליו של ללהק שחקן חדש ולפטר אותו תוך חודש. בכלל, אני חושבת שכדאי שהכותבים ישקיעו יותר מאמץ בפיתוח הדמויות הקיימות או בהחזרת דמויות ישנות שיכולות להוות תוספת נעימה ומעניינת מאוד (פלישיה היא הדוגמא הטובה ביותר).

לינה18

New member
תגובה ל-girlontop

הדעה שלי היתה תמיד שמרוב השחקנים שהעיפו מהסידרה, אחרי שהעיפו את טרישיה,לא היתה לתסריטאים אף יריבה למייסי, אז הם ניזכרו בדרלה. לא היתה אז אף אחת אחרת בסידרה שהתאימה לתפקיד הזה, כי הם לא הכניסו אף דמות נשית נוספת בגיל הזה בערך.

Mikel20

New member
מקווה שאתה צודק

אמנם לא ראיתי את הקטעים שאתה מדבר עליהם אבל לדעתי השחקנית שמשחקת אותה היא ממש טובה והדמות יכולה מאוד להתפתח עם הסיפור החדש הזה ואם היא תקבל סיפורים נוספים משלה יש לה סיכוי להצליח מאוד, למרות שקשה לי לראות את מר בל היקר הופך אותה לדמות שוות ערך לברוק - לדעתי הסיכוי לזה קלוש, עד כמה שזה תלוי בו הוא יכול תוך פחות משנה לגרום לה לעזוב את הסידרה או להיעלם אל מאחורי הקלעים, נקווה שזה לא יקרה.

miri

New member
ברוק ודרלה באותה רמה???

למרות שאני אוהדת טיילור מושבעת אני חייבת להודות שברוק הרבה יותר טובה מדרלה-זאת העובדה ואין מה לעשות בנידון! אבל ממילא בעלילה הזאת ברוק תבלוט הרבה יותר מדרלה-גם כי יתנו לה מראש הרבה יותר זמן מסך וגם כי ברוק היא פשוט דמות שאי אפשר להתעלם ממנה לעומת דרלה,שעם כל הכבוד היא לא כ"כ מרשימה ובעלת נוכחות כמו ברוק. אבל שלא תטעו ותחשבו לפי מה שכתבתי שאני הפכתי לאוהדת ברוק:טיילור היא הדמות הכי טובה שהיתה ותהיה בסדרה אי פעם!! ורק סטפני יכולה להגיע לקרסוליים של טיילור ולא אף אחת אחרת!

Guy K

New member
אני לא בטוח

מאז שברוק התחתנה היא הפכה לעקרת בית חייכנית וחסרת אופי. בפורומים האמריקאים קוראים לה Stepford Brooke (ומי שראה את הסרט נשים מושלמות מבין בדיוק על מה מדובר
)

NarihS

New member
פחחחח סליחה אבל מה שאמרת פה

זה קצת טיפשי!!! אני לא אוהדת טיילור בכלל, אבל זה שאמרת שרק סטפני יכולה להגיע לקרסוליים של טיילור זאת העלבה לטיילור!!! סטפני היא בנאדם משוגע!! ורע!! שמתערב לכולם בחיים והורס אותם!!!!! וגם שהיא ניסתה להרוג בנאדם פעמיים! ושכחי מזה שזאת ברוק :) אבל בכללי היא משוגעת!! וחסרת חיים... אז סטפני לעולם לא תגיע לקרסוליים של טיילור! טיילור היא בנאדם טוב מידי בשביל להשוות אותה לסטפני המטורפת הזאת!! טיילור לעולם לא ניסתה להרוג מישהו, זה מה שבטוח.. אז סטפני בכלל בכלל בכלל לא מתקרבת וגם לעולם לא תתקרב לקרסוליים של טיילור..

girlontop

New member
ועוד קצת../images/Emo58.gif

מי שיועף מפורסטר הוא, סורפרייז סורפרייז, ת'ורן, שמיד יערוק לספקטרה (יש!). אני מקווה שזה מסמל התחלה של יריבות דמים מחודשת בין בתי האופנה, והרבה סצינות משותפות של סטפני וסאלי (הולכות מכות!
). אגב, ירדנו ברייטינג למקום השלישי.

sashkashurik

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo58.gif

אוף אני שונאת את ריג נמאס לי ממנו הייתי בטוחה שהוא יעוף
וגם לאחרונה הכל הלך בכיון זה פלישיה מתלוננת שחייתה בצל של רידג כל חייה ותורן אותו דבר הייתי בטחה שהולכים להיפר מרידג בחיי לא הייתי רוצה היות בת של סטפני ואריק

Mighty Morphin

New member
טוב מאוד ../images/Emo45.gif

הגיע הזמן שיתנו לדרלה תפקיד רציני. נחמד יהיה לראות אותה מתייצבת כנגד ברוק או מי שזה לא יהיה

לינה18

New member
תגובה לגיא

למרות המאורעות האחרונים, אני לא חושבת שדרלה היא שוות ערך לברוק. מאף בחינה שהיא. אפילו אם היום אולי נידמה כך, אין סיכוי שהמעמד שלה יחזיק לאורך זמן.

למעלה