דעתי על הספר

Tonta

New member
סוף סוף מישהי בלי תלונות על הספר :) ../images/Emo58.gif

או על האפילוג- שזה בכלל נדיר. גם אני חושבת שלא היה שום דבר מיוחד, מספיק קרבות מגניבים ומותחים. לא יותר מידי מוות, אלא רק מספיק בשביל שנרגיש שאנחנו במלחמה אמיתית. אבל באמת חבל שהיא לא התייחסה לדרסלים יותר, ציפיתי לאיזה מפגשון קטן בסוף הספר (לפני האפילוג) איתם- זה יכל להיות קלאסי :)

talbd22

New member
תודה../images/Emo13.gif...ואני יודעת שחפרתי, אבל..../images/Emo58.gif

שכחתי לכתוב לגבי מה שכתבת על הגמדוני בית...P: אני דווקא ממש אהבתי את הרעיון..כלומר, הם לא קשורים, אני יודעת, אבל זה וולדמורט...אני הייתי מתעצבנת אם כולם היו יושבים רגל על רגל כמו בהצגה, מעודדים ומחכים בזמן שהארי וולדמורט יורים דברים אחד על השני..
וולדמורט היה האויב של כולם,ולכן הגיוני שכולם יצטרפו למלחמה נגדו, לא רק קוסמים אלא גם הקנטאורים וגמדוני הבית... וחוצמזה, זה ממש חמוד שהם באו לעזור...D: ועוד משהו...לא קשור, אבל ממש מפריע לי..בספר הראשון: חפרתי עליו, קראתי אותו עשרות פעמים, אני מדקלמת קטעים בעל פה...ולפני כמה ימים ראיתי שהיה כתוב פה בפורום על הראי של יפנתא (קראתי את כל הסדרה בעברית בלבד, חוץ מהספר האחרון). אני היחידה שלא חשבה על לקרוא בכיוון השני?!? הייתי בטוחה שזה רק ג'יבריש!
יצאתי טפשה עכשיו..ועוד אחרי שכולם צחקו על זה שגילי הגזימה עם ההוראות..\: אוף! להגנתי ייאמר, שקראתי אותו בכיתה ב', ואחר כך כבר קראתי בשטחיות, בלי ממש לשים לב... אבל בכל זאת!

למעלה