דנבר - קיי סי

ofribecker

New member
../images/Emo58.gif דנבר - קיי סי

הערה קטנה למאמן של קנזס סיטי: אם הלכת לאון סייד קיק כשהתוצאה 30 - 10 לחובתך, עם 2 דקות לסיום, אז למה לא הלכת לשתי נקודות בהשלמה שאחרי הטצ'דאון במצב של 30 - 9??? והנה החישוב: 30 - 11 זה 19 נקודות הפרש שזה פעמיים 8 ועוד פילדגול. 30 - 10 זה בכל מקרה שלושה טצ'דאונס איך שלא תסתכל על זה. או 30 - 9 זה גם 3 טצ'דאונס של 7 נקודות לפי הספר לדעתי זה מחייב ללכת כאן לשתי נקודות. אני מבין שזה כבר נראה כמו גארבג' טיים במצב הזה, אבל אם הולכים לאון סייד, סימן שמישהו מאמין שעדיין יש סיכוי כלשהו... אז למה לא עד הסוף?

מסכים איתך עופרי. גם לי זה

היה מאוד מוזר שהם לא הלכו על 2. נראה לי שהוא לא באמת האמין. אולי הוא סתם רצה לתרגל את האונסייד ולא רצה את ה-2 פוינט קונב.

RoyBehar

New member
../images/Emo58.gif כנראה שככה זה...

כשמוציאים לך את האויר...אתה לא חושב כמו שצריך. וואיי, שוטנהיימר בטח כבר ממש שונא לבוא למייל היי...מואהאהאהא יש מצב שהוא כבר ידע שהם הולכים להפסיד והלך על הנקודות הבטוחות פשוט בשביל לצמצם את ההפרש (זה לפי התאוריה של גרג איסטברוק על זה שמאמנים מנסים לשפר את ההפרש של ההפסדים במשחקים אבודים בשביל להיראות יותר טוב בסוף העונה כשעושים ריוויו לקראת חידושי חוזים וכאלה) אני חייב רק להודיע שהיום בבוקר, למרות החוסר המטורף בשעות שינה, הבלאגן בעבודה איך שהגעתי (באיחור, כי המשחק נגמר אחרי האוטובוס שהייתי אמור לקחת) והחום בחוץ והכל, פשוט אין שום דבר שמסוגל למחוק לי את החיוך מהפרצוף. בגלל ימים כאלה אני כל כך אוהב את הNFL סוף סוף הברונקוס נראים כמו קבוצה, בזמן ששאר הבית די צולע (וזה אחרי שהייתי בטוח לפני העונה שזה הולך להיות הבית הכי קשה שהיה בעונות האחרונות). החיים יפים.

רק להזכיר לך שלפני שתיים או

שלוש עונות, מיניסוטה היו עם 0:6 ומצאו את עצמם מחוץ לפלייאוף. כלומר, תחייך היום, תהנה מהרגע. הבית הזה עוד יכול להיות שונה. וזה מה שבאמת יפה ב-NFL.

למעלה