JakeTheSnake16
New member
../images/Emo58.gifדנבר - אוקלנד
אאאארררררררררררררררררררררררררררגגגגגג!!!!!!
אחרי שעה וחצי שינה בלילה ויום עבודה שלם לפני אני לא יכול לחשוב על מילה יותר טובה לתאר את ההרגשה כרגע...
אין לי שום דבר חכם להגיד, שום הארה או הסבר להפסד או באופן כללי משהו שקשור לפוטבול. יש לי דבר אחד להגיד: אני כל כך כל כך כל כךךךךךך שונא את אוקלנד. אני מתעב אותם!!!! זה כבר מעבר לפוטבול, זה הרי ידוע שברגע שהריידרס והברונקוס נפגשים, אפשר להעיף את כל חוקי הפוטבול (וההיגיון) מהחלון.אתמול פשוט ראינו עוד דוגמא לזה. הקטע שהכי מעצבן בכל הסיפור זה שאוקלנד יסיימו את העונה עם מאזן שלילי מסריח במיוחד אבל בסופו של דבר מבחינת האוהדים שלהם זאת עונה מוצלחת כי הם הצליחו לדפוק את דנבר בפריים טיים ואולי אפילו לקלקל לנו את העליה לפלייאוף. איך?! איך כל עונה הדברים האלה קורים? איך הגענו עוד פעם מראש הבית, מדיבורים על שבוע חופש וביתיות בפלייאוף למאבקים על הוויילדקארד שוב? אני כבר רואה את עצמי יושב בשבוע 17, מוקף בערימות של דפים על כל מיני tiebreakers מעצבנים ומאזנים והפרשים ו-וואטבר, מתעדכן בתוצאות של 8 משחקים במקביל, שבכל אחד אני צריך תוצאה אחרת תלויה במשחק השני - או שזאת תנצח וזאת תפסיד או שזאת וזאת יפסידו וזאת תוציא תיקו ושתי אלה ינצחו או שאלוהים ישלח ברק וישרוף את כל האיצטדיון בסאן דייגו... איזה דרך מזעזעת להתחיל יום עבודה.
ועוד דבר אחד - לחבר שלי ניר, אם הוא במקרה קורא, אני ממש מצטער אחי שדווקא על הברונקוס שלי נפלת ככה.
אאאארררררררררררררררררררררררררררגגגגגג!!!!!!