דנבר - אוקלנד

JakeTheSnake16

New member
../images/Emo58.gifדנבר - אוקלנד

אאאארררררררררררררררררררררררררררגגגגגג!!!!!!
אחרי שעה וחצי שינה בלילה ויום עבודה שלם לפני אני לא יכול לחשוב על מילה יותר טובה לתאר את ההרגשה כרגע...
אין לי שום דבר חכם להגיד, שום הארה או הסבר להפסד או באופן כללי משהו שקשור לפוטבול. יש לי דבר אחד להגיד: אני כל כך כל כך כל כךךךךךך שונא את אוקלנד. אני מתעב אותם!!!! זה כבר מעבר לפוטבול, זה הרי ידוע שברגע שהריידרס והברונקוס נפגשים, אפשר להעיף את כל חוקי הפוטבול (וההיגיון) מהחלון.אתמול פשוט ראינו עוד דוגמא לזה. הקטע שהכי מעצבן בכל הסיפור זה שאוקלנד יסיימו את העונה עם מאזן שלילי מסריח במיוחד אבל בסופו של דבר מבחינת האוהדים שלהם זאת עונה מוצלחת כי הם הצליחו לדפוק את דנבר בפריים טיים ואולי אפילו לקלקל לנו את העליה לפלייאוף. איך?! איך כל עונה הדברים האלה קורים? איך הגענו עוד פעם מראש הבית, מדיבורים על שבוע חופש וביתיות בפלייאוף למאבקים על הוויילדקארד שוב? אני כבר רואה את עצמי יושב בשבוע 17, מוקף בערימות של דפים על כל מיני tiebreakers מעצבנים ומאזנים והפרשים ו-וואטבר, מתעדכן בתוצאות של 8 משחקים במקביל, שבכל אחד אני צריך תוצאה אחרת תלויה במשחק השני - או שזאת תנצח וזאת תפסיד או שזאת וזאת יפסידו וזאת תוציא תיקו ושתי אלה ינצחו או שאלוהים ישלח ברק וישרוף את כל האיצטדיון בסאן דייגו... איזה דרך מזעזעת להתחיל יום עבודה.
ועוד דבר אחד - לחבר שלי ניר, אם הוא במקרה קורא, אני ממש מצטער אחי שדווקא על הברונקוס שלי נפלת ככה.

royfr

New member
תעודד מדבר אחד

אם דנבר מנצחים ביום ראשון, וזה נגד סן דייגו, הם משלימים סוויפ על הצ'ארג'רס, וזה שובר השוויון הראשון. מה שמרגיז, הוא שזה דופק אפשרות (קלושה) ל-bye בשבוע הראשון. אם סן דייגו ינצחו, זה רע, כי במצב כזה, הצ'ארג'רס 4-1 בבית לעומת 3-2.

Rinor

New member
תגובה של ניר

אז ניר אכו קרא ואני בהחלט מבואס מאוד מההפסד אבל שוב רועי, המון המון תודה על כל הטיפים והעזרה, זו דרך בהחלט לא טובה להתחיל את הבוקר, לראות 24-13 לברונקוס ולהרגיש כבר את הכסך בידיים כאשר זה המשחק האחרון שנשאר... אני יושב פה במכללה בשיעור וכל היום רצים לי בראש 3 מהלכים שבגללם הפסדתי את הכסף שכבר היה לי בידיים ואנשים, זה 100 דולר!!! 1) הטאצ'דאון של אוקלנד שהעלה אותם ליתרון 25-24, הרסיבר חופשי לגמרי באזור הנקודות, מקבל את הכדור חופשי ולא מכוסה, איך??? 2) הכדור עף באוויר כבר לטאצ'דאון של הברונקוס וחומק מהידיים של השחקן פחות מדקה לסיום 3) הזדמנות אחרונה, ההרגשה שיש כסף ויש שער, אבל גם מתח רב... בעיטה....וחסימה....הלך הכל לפח....ורק אם הכדור לא היה נחסם, הברונקוס מנצחים ואני מורווח, עכשיו אני בהפסד ולא יכול להמר בינתיים...וצערי גם עם כל אוהדי הברונקוס, אכן הפתעה ענקית! שוב תודה רועי!!! הייה איתי בקשר...

royfr

New member
../images/Emo58.gifבסדר

זה עצבן אותי בתור אוהד, גם להפסיד לפיידרס, מצ'וקלנד.

JakeTheSnake16

New member
שאלה

אני מרכין את הראש כשאני שואל את זה ואיך אני בכלל מעיז לפקפק בהחלטה של מייק שאנהן אבל... למה לא ללכת על בעיטה כבר בדאון השלישי ולהשאיר לעצמך את ההזדמנות לתקן במקרה של חסימה כמו שאכן קרה. לא למדנו כלום מהפאמבל של קיו מול ג'קסונוויל? אולי יש משהו שלא חשבתי עליו, אולי מישהו יאיר את עיני, למה אפילו לא דיברו על האופציה של לבעוט כבר בדאון השלישי?

Rinor

New member
כנראה הביטחון היה בבעיטה

ואני כבר ראיתי את ההבקעה....עד שהכדור הוסט לא יאומן איך הוא הגיע לכדור, מה הבעיה לקפוץ על כולם??? טוב נו, נחכה לימים טובים יותר...כבר נמאס לי לרדוף אחרי הצל של עצמי, תמיד אני נופל על הפתעות, מדהים איך שהמשחקים האלו נופלים לי בטופס... ובבית, ודווקא מול היריבה המושבעת, אלוהים...מה הטאצ'דאון ב-2 הדקות האחרונות, מה הלך בהגנה? נרדמו? לא מובן...

ranatz

New member
אתה צודק

אבל כל התנהלות המשחק ברבע האחרון היתה בלי שום היגיון. עד עכשיו אני לא מבין איך דנבר הפסידו את המשחק הזה. ועוד למי... ולחשוב גם שלפני הבעיטה המפוספסת הכדור היה צריך להיות בידיים של רסיבר באנד זון כדי לסגור עניין.ההפסד הזה עוד ירדוף את דנבר-עכשיו הם חייבים לנצח את הצ'רג'רס ולקוות למעידות של הג'טס ובולטימור.

royfr

New member
../images/Emo58.gifשוב, כמו שציינתי קודם

נצחון על סן דייגו, יקנה לדנבר יתרון בבית, שעשוי להספיק לעליה לפליי אוף. הפסד, מאד יקשה, כי המאזן של דנבר ב-AFC לא יהיה מדהים. נצחון על הריידרס היה מקנה סכוי (לא גבוה), להגיע עם bye בשבוע הראשון.

dbroncos

New member
מותר לפקפק גם במאסטרמיינד

אחרי הכל, הוא האשם העיקרי בהפסד הפעם. ההתקפה בחצי השני היתה שקופה ואיומה ואוקלנד עצרו אותנו כל הזמן. עזוב את הפאמבלים, עזוב את מזג האוויר, הכדור היה של דנבר פעמיים בדקות האחרונות, וכל מה שהיינו צריכים זה דאון אחד נוסף. ריצה אחרי ריצה אחרי ריצה, ואפילו לא משהו מתוחכם במיוחד. ברגע שחייבים לזוז, פתאום נושא הניק שלך מאלתר, פתאום הוא מוסר. למה לא עשו את זה קודם וחסכו את הכאב לב ? הרי לאוקלנד לא היו פסקי זמן לעצור אותנו אחר כך. גם שאנאהן יכול לטעות. נקווה רק שזה לא יעלה לנו בכרטיס לפלייאוף. עכשיו חייבים לנצח את הבולטס שבוע הבא, מול בריס חם עם המון בטחון עצמי, אבל בכל מקרה, שבוע חופש לא יהיה.

roniway1

New member
( ספויילר) , דנבר - אוקלנד

החבר'ה נהנו שם משלג רציני...... אני עד עכשיו לא מאמין איך דנבר הפסידה - לא ייאומן! הרבה דברים מעניינים קרו במשחק , אוקלנד החמיצה את בעיטת הבונוס בטאצ'דאון הראשון שלה , אבל החסימה המדהימה של הפילד גול היתה סיפור המשחק! להערכתי - דנבר בסופו של דבר תגיע לפלייאוף למרות הכל.

למעלה