דיון - פרק 7

../images/Emo58.gif אני מעריכה שלכל אחד מהחפצים

יש שימוש. ה"דלומינייטור" יהיה שימושי לרון בדיוק ברגע הנכון (כפי שהיה לו שימושי, נגיד, הידע שלו בשחמט...). ברור שהסניץ' מוביל לאן שהוא (מזכיר לי את הסיפור עם הביצה שנפתחה רק מתחת למים), והספר - אני די בטוחה שיתגלה כקוד סתרים (או שיסתבר שמה שכולם מייחסים לאגדות ילדים הוא בעצם שחר ההיסטוריה הקוסמית או משהו כזה, ולכן המידע בו יהיה שימושי, כזה שמוביל לראשית הקסם וייתן כלים להתמודדות).

../images/Emo58.gif כמה שאלות על הפרק...

לא הבנתי את הקטע עם הסניץ' שהרמיוני הסבירה... מישהו יכול להסביר לי?
איך מתרגמים את שם הספר שמדבי הביא להרמיוני,הספר הזה מכיל גם שורות או רק ציורים? (איכשהו הבנתי שזה ספר שמכיל סמלים עתיקים....)

Adrienne

New member
אממ

הסניץ' בנוסף לזה שהוא סניץ' הוא גם יכול להכיל דברים בתוכו. הוא יפתח לבנאדם הראשון שיגע בו בעור חשוף.. הארי את הסניץ' הראשון תפס עם הפה שלו אם את זוכרת ולכן הוא נפתח עם הפה שלו...
אין לי כוח לפתוח את הספר ולראות איך קוראים לו, אבל הספר כתוב בשפה שמכילה RUNES, אפשר להבין את זה כי הארי ורון אומרים להרמי שהם לא יודעים לקרוא RUNES והיא היחידה שלמדה את זה...

Ronis13

New member
לפי בבילון ../images/Emo58.gif

A class taken by Hermione יענו איזה שיעור שהיא לוקחת והם לא... איזה יש? (לא זוכר אותם)

Adrienne

New member
זה נראה לי סמלים, כמו מה שהמצרים העתיקים

כתבו על הסלע... אבל זה לא בטוח

ToryMaster

New member
runes במקור:

אותיות בא"ב הסקנדינבי העתיק, בנוסף הן גם מילות קסם, קצת קשה להסביר את זה על רגל אחת, זה חתיכת נושא נרחב. בהארי פוטר זה מתייחס ללחשים עתיקים, הרמיוני לקחה בשנה השישית שיעור שכחלק ממנו הם היו צריכים לתרגם רונות לאנגלית.

vagz

New member
../images/Emo58.gif המתנות בצוואה ומה שעשו איתם

שימו לב שוב פעם אני מזהיר זה ספויילר!! אז ככה הדלומינטור של רון שימש אותו לחזור להארי והרמיוני אחרי זה עזב אותם והותקף ואז הם כבר נעלמו לו בנוסף זה עזר בלהדליק אור בכמה מקומות חשוכים כמו התא אצל המלפויים הספר של הרמיוני הכיל את הסימן של שלושות ההורורס שצוייר שם ולא היה אמור לי שם הם הלכו לאבא של לונה ושם הארי שמה את הסיפור על שלושת האחים שבעיקרון קיבלו גלימת העלמות אבן שיכולה להחזיר את המתים ושרביט שלא יפסיד אף פעם בקרב (לפי דמבלדור האחים האלה יצרו את הדברים האלה) בכל מקרה הדברים האלה מרכזיים בספר כאשר האבן נמצאת בסניץ' שהארי קיבל ברגעים האחרונים שלו שהוא הלך אל וולדמורט למות הוא הבין איך לפתוח את הסניץ' ודיבר עם ההורים שלו סיריוס ולופין שתמכו בו. זה הכל אם צריך עוד הסברים אני תמיד אשמח לעזור..

../images/Emo18.gifספוילר ענק לסוף מעלי

כתבת אבל חבל שמישהו יקרא בטעות כי הוא לא הבין :)

זה לא ספוילר לפרק 7!!! ../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif

זה ספוילר לסיום הספר, אני אישית לא קראתי, כי ראיתי את התגובה של הדר [הדר, לא?
] - אבל מה עם שאר האנשים? נסה לשרשר פעם הבאה לשרשור האמיתי של הספוילר שלך. זו הסיבה שפותחים הרבה שרשורים לכל הפרקים בנפרד.

למעלה