דיון - פרק 7

../images/Emo58.gif דיון - פרק 7 ../images/Emo58.gif

סמנו ספוילרים. שם הפרק: The Will of Albus Dumbledore - צוואתו של אלבוס דמבלדור. תהנו.

Mellow29

New member
פרק מוזר ../images/Emo58.gif

נראה לי שהשיקוי שדמבי שתה במערה בספר השישי הכיל סמי הזיה

../images/Emo208.gif../images/Emo58.gif../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif

זה היה לקראת סוף עמוד שני!
מה זה Deluminator?
בצוואה של דמבלדור לרון.

De-Panther

New member
תזכר בסרט הראשון שרואים את...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

דמבלדור מכבה את הנרות ברחוב בצורה מגניבה (לא זוכר אם הייתה כזו סצנה בספר הראשון)

SandEater

New member
חחח... גם אני לא הייתי בטוח מה זה אומר.

לא חושב זה ספויילר ... ראיתי את המילה לא הייתי בטוח אם היא מומצאת או שהיא אומרת מעמעם, המשכתי ראיתי מה זה עושה והבנתי. P:

וואי, איזה מדליק!#% ../images/Emo58.gif../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif

יש חידות! עכשיו צריך לגלות למה דמבלדור נתן לכל אחד את מה שהוא נתן להם. איזה פרק מגניב!

noamjen

New member
פרק גדול! כתיבה משובחת. ../images/Emo58.gif

הפרק הזה הצחיק אותי בטירוף והכי חשוב - הוא באמת גורם לך לשכוח קצת מהמצב. אני חושבת שהכתיבה של רולינג הגיעה לשיאים חדשים מבחינת מערכת היחסים הכ"כ אמיתית בין הארי ורון, והתאומים פשוט כ"כ כיף לקרוא את זה! אפילו שיש עוד הרבה סופרים טובים, מעט מאוד הגיעו לדעתי לנקודה הזאת של תיאור יחסים כ"כ אמיתיים. ואני כ"כ אהבתי את ה"אני בת 107" קורא מצחוק. הקטע עם גודריק הולו קצת עצבן אותי. הייתי בטוחה שאחרי שדמבי ימות הוא יפסיק לעצבן אותי אבל הוא לא! באחד הפרקים הקודמים (אני לא זוכרת איזה) הארי אמר "אבל למה דמבי לא אמר לי איך הורסים את הטבעת." ואם אני זוכרת נכון, בערך כ-ל פעם שהארי נפגש עם דמבי הארי ניסה לשאול אותו על זה ודמבי רק ענה לו "בבוא העת תדע." זאת בדיוק הסיבה שרציתי שהוא ימות! זה ממש עצבן אותי הגישה הזאת שלו.

../images/Emo58.gif?? נראה לי><

בכל אופן, הארי לא שאל אותו איך הורסים תהרוקרוקס, הוא שאל אותו מה עבר על היד שלו. ובאמת, הוא קיבל תתשובה שלו בבוא העת, כשהוא גילה על ההורקרוקסים של וולדמורט.

Gummy Bears

New member
../images/Emo58.gif

בקצרה, כי העייפות משתלטת:
האם החרב שייכת לדמבי (וסקרימג'ר לא מגלה להם כי הוא לא רוצה שהארי יקבל אותה) או שהיא רכוש בית ספרי של הוג שעובר מדור לדור, ובעצם לדמבי אין בעלות עליו? כי נראה לי שנגלה שלדמבי בהחלט יש, וסקרימג'ר סתם מתנהג כמו סקרימג'ר.
למה דמבי נתן להרמיוני ספר שברור לו שהיא מעולם לא הייתה אמורה להכיר? או שהוא רצה שהיא תדע משהו לגבי ילדים מוגלגים, או שמשהו מסתתר בין השורות של הספר שלא קשור בכלל לסיפורי הילדים, או שהספר הוא רק סימליוּת למה שדמבי רצה להגיד?
מאוד, אבל מאוד העסיק את סקרימג'ר למה כל אחד מהטריו קיבל את מה שהוא קיבל. עובדה שהוא דאג לתחקר אותם קשות ולהופיע בכבודו ובעצמו כשבוודאי יש במשרד הקסמים עובד זוטר שיכול לתת להם את החפצים וללכת. אני חושבת שהוא פשוט רצה לראות מה יצא מהסניץ' הזה. היו לי עוד כמה דברים להגיד, אני בטוחה, אני בטח אזכר בהם אחרי כמה שעות שינה טובות. לילה טוב. ~מקווה שהשרשור באמת יקפוץ~

LiRs Lullaby

New member
תשובות../images/Emo58.gifים עד אמצע הספר בערך

1. החרב הייתה אמורה להינתן להארי, אבל אני לא בטוחה אם זה באמת היה שייך לדמבלדור. 2. בספר יש משהו - גם סיפור וגם סמל שקשור איכשהו להמשך. 3. כן, טוב, זה ברור. הוא רצה לדעת למה דמב' נתן לכל אחד מהם את הדברים האלה. איזה מצחיק הארי that was dramatic

Gummy Bears

New member
../images/Emo58.gif

1. אבלאבל! היא לחלוטין של דמבי, חפץ כזה לא יהיה ברשות ביה"ס. סקרימג'ר מנסה להגיד להם שלא בגלל שהוא באמת לא רוצה שהארי יקבל אותה. 2. הו, כשאני אמשיך, אני כנראה אגלה. 3.

gurke

New member
לא..../images/Emo58.gif

היא לא של דמבי, ולא של הוגוורטס, היא אך-ורק של גודריק גריפינדור! פשוט מאד, הארי צריך את החרב למשימה שלו

gurke

New member
לא נראה לי...../images/Emo58.gif

אני לא חושב שזה נכון..ממה הוא ירש אותה? מהיותו המנהל? היו עוד המון מנהלים..

למעלה