דיון פרק 5

../images/Emo58.gif דיון פרק 5 ../images/Emo58.gif

העיניים שלי נעצמות, ואני ממשיך לקרוא.
ההודעות בשרשור הזה - הן הודעות ספוילריות לפרק 5 בספר השביעי של ה"פ. כמובן לסמן ספוילר, וכל מה שמסביב.
שם הפרק: Fallen Warrior - חללים. [מלשון חלל במלחמה] זה אומר שמישהו מת במלחמה בפרק 4?
~מברר~

אוף, ../images/Emo7.gif ../images/Emo58.gif.

מילא מודי, אבל הדוויג
. לכל אורך הפרקים הרביעי והחמישי קיוויתי בכל מאודי שיתברר שהארי לקח בטעות את אחת מליליות השלג המפוחלצות, במקום את הדוויג האמיתית. זה פשוט כל כך כל כך אכזרי.
.

הולי דאמ!!!!!!! ../images/Emo58.gif../images/Emo18.gif../images/Emo58.gif

אני לא מאמין. אני פשוט לא מאמין. "Mad-Eye is dead". פשוט ככה.
יו. עצר לי הלב לשניה. ועכשיו יורד לי דמעות. למה אני כזה גיי? פאק, מודי מת. מת. מת! מת!!!
נר
נר
נר
נר
נר
נר
נר
נר
נר
נר
נר
נר
נר
נר
נר
נר
נר
נר|

באמת שלי זה לא כל כך מזיז, ../images/Emo58.gif

אחרי הכל, בספר הרביעי, שבו הקוראים התעמקו בדמותו ואופיו של מודי, התברר כי זה בכלל לא הוא. בשאר הספרים הוא רק הוזכר בקליפת אגוז, ולא לקח חלק משמעותי בעלילה. לי אישית הוא לא כל כך חסר.

../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo58.gif../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif

אבל הוא נתן לי ביטחון כזה עם כל הפארנויה שלו... אהבתי בספר החמישי - מודי: "אולי נחזור קצת אחורה כדי לוודא שלא עקבו אחרינו?" טונקס: "ואז בקצב הזה נגיע שבוע הבא!!!!"
הוא חמוד. ז"א... היה חמוד.

ו... ../images/Emo58.gif../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif

להארי שוב יש חזיונות?
הארי רואה את הווה של וולדמורט, הצלקת שלו שוב מובילה אותו לדברים האלה!!!
המשפט האחרון של הרמיוני מדהים: "הארי, הוא משתלט על משרד הקסמים, על העיתון ועל חצי הקהילת הקוסמים... אל תתן לו להשתלט עליך."

לא רוצה לתת לזה להיגמר ../images/Emo7.gif../images/Emo108.gif

*הולך לקרוא את פרק 14, פאק, אני עומד מעט בחצי השני של הספר

ororking

New member
../images/Emo58.gif תגידו לא הפריע לכם

שלאף אחד לא היה איכפת בכלל שלג'ורג' נפלה האוזן? אותי זה ממש החריד ואי אפשר לומר שהמוות של מודי היה יותר חשוב כי עוד כשהארי, האגריד וג'יני ראו את זה היה נראה שזה משהו רגיל לגמרי וגם לאחרים לא היה איכפת...

gurke

New member
בפרק הזה יש את המוות הכי נוראי בספר ../images/Emo58.gif

הדוויג

gurke

New member
אוי נכון ../images/Emo58.gifXD

אבל זה עדיין אותה הסאגה, של המעבר של הארי.

כל כך נכון! ../images/Emo58.gif

הייתי בשוק כשקראתי את הקטע ההוא - פשוט לא יכולתי לעכל את העובדה שהדמות הכי טהורה ומתוקה בספר נרצחה על לא עוול בטלפהּ.

למעלה