דיון פרק 16 עונה שישית

Twilight Girll

New member
../images/Emo58.gifדיון פרק 16 עונה שישית../images/Emo58.gif

מזכירה לסמן ספויילרים, לא לרשום ספויילרים בכותרות וכמובן לא לדבר על הורדות. צפייה מהנה!

or19951

New member
איזה צעירים הם נראים בתמונה ../images/Emo12.gif

ואני מתחיל תכף לראות את הפרק.. בניתי על צפייה ישירה אבל עדיין לא העלו עם תרגום :/

elad218

New member
הדבר העיקרי שאני לוקח מהפרק הזה ../images/Emo58.gif

זה את ההתמודדות של מארשל עם המוות של אבא שלו. יאמר לזכות הכותבים שבפעם הראשונה העונה הם מצליחים לטפל בדרמה כמו שצריך, כמו בעונות הראשונות. פרק שמצליח גם לרגש (מאוד) וגם לשעשע (מאוד), באמת שנהניתי (מאוד) - מה שיקרה עם החברות של רובין ב-ולנטיינ'ס היה צפוי מהשנייה הראשונה, ועדיין מצחיק. - הקטע של בארני בתור "הטורף" היה מוצלח מאוד, וגם ידעו לא לטחון את הגאג יותר מדי. - Marsh-pillow זה דווקא שם חיבה לא רע. - בעונה הראשונה להכין מיץ היה שם קוד לסקס, הפעם זה עוגיות. אז הקטע הזה בעצם תופס לגבי כל דבר שמכינים יחד? אולי, אם לאנשים נורמלים באמת יש ראש כחול כמו הכותבים של 'איך פגשתי'
וחדשות טובות, גם בשבועיים הקרובים אין פגרות, מה שאומר עוד לפחות שני פרקים ברצף.

loveguitar

New member
אני גם הבחנתי בזה ../images/Emo58.gif

גם אמרתי לבעלי שזה לא בסדר שלא הזכירו את המקרה עם רובין שהתקשרה לטד בלילה "להכין מיץ".

l i o r a n g e

New member
../images/Emo45.gif

ולעומת זאת בפרק של הסלאפסגיבינג רובין וטד מכינים עוגות ו... רק מכינים עוגות [אאל"ט הם נפרדו והיא יצאה עם בוב?]

elad218

New member
גם בסלאפס-גיבינג

זה מתפתח קצת מעבר ל"רק להכין עוגות"... (למרות שאז זו הייתה הזמנה כנה באמת רק להכין עוגות)

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif לא אהבתי בכלל ../images/Emo122.gif../images/Emo58.gif

אחד הפרקים הסתמיים. בלי שום תוכן חוץ מברני והבחורה הזאת שרובין משדכת לו... היה ממש סתם ולא מצחיק.

Montelimar

New member
דבר אחד יש לי להגיד- ../images/Emo58.gif

הבריטית הזאת כל כך חמודה!!!

../images/Emo58.gif

אוקיי - טד וזואי SUCK. החולייה החלשה של הפרק, שלום. MARH PILLOW אדיר, כל היום צחקתי בגלל זה. כנ"ל ברני הטורף.
מרשל וטד טינאייג'רס הורס מצחוק, במיוחד בגלל שעד עכשיו נחשפנו רק לתקופת הקולג' שלהם
סופר מריו רולז
נורה הזו מתוקה. הדבר היחיד שחבל לי הוא שזה מראה לנו שאין צ'אנס לקאמבק של בארנמן ויד ימינו - רובין
YOU'LL BE REVENGED!

OKDeSign

New member
../images/Emo58.gif

למה אין מצב לקאמבק? וברני הטורף הרג מצחוק!

כי נראה ש../images/Emo58.gif

נורה כאן כדי להישאר, לא? היא לא עוד אחת מהפרחות שלו שהוא לא רואה אחת פעם אחת... הוא באמת מחבב אותה [רובין: "היי נורה!" ברני - מסתובב במהירות האור: "נור ----
] "ואני כל הזמן שומעת את הרעש המעצבן הזה..."

למעלה