דיון פרק 16 עונה שישית

elad218

New member
השערה שכוללת ספוילרים לפרקים הבאים ../images/Emo58.gif

(מרגע שנכנסת זה על אחריותך בלבד
) זה לא מחסל שום סיכוי, בדיוק להפך: CBS הודיעו שהשחקנית הזו מגיעה ל multiple episode arc. המשמעות תכל'ס: יותר משני פרקים. הסאבטקסט: אמנם יותר משני פרקים, אבל לא יותר מכמה פרקים. לפי היוצרים של הסדרה, הדמות הזו תגרום לבארני לצאת מהעונה הזו עם פרספקטיבה שונה ויותר בוגרת על מערכות יחסים, אפילו מחשבות על להתמסד. נורה כנראה תלך בסופו של דבר, אבל מה שהיא התחילה עשוי להיות טריגר לצ'אנס שני עם רובין.

l i o r a n g e

New member
האמת שכבר נחשפנו לתקופת הנעורים שלהם

גם בפרק שבו רואים איך הם מאבדי את הבתולים [כשאחות של רובין באה לבקר בניו יורק..] ויש את הפרק עם המכתב שמרשל כותב לעצמו [א ליקי בום בום דאון] וכמובן כשהם מעשנים, רואים את מרשל מרביץ לעצמו הצעיר שהתחיל לעשן בקאמפינג ורובין ספרקלס...

אבל דיברתי על מתבגרים חננים שמשחקים במשחקי

מחשב, בעישון הוא היה בערך בן 13, במכתב בן 15 ובאיבוד בתולים טד היה אאל"ט בן 18... הכי מגניב לראות אותם בעיצומו של משחק, לבושים בטרנינגים מסריחים וחננות אש

Ayelet 363

New member
../images/Emo58.gif

אהבתי!! ברני היה מצחיק יותר מהרגיל...
ואהבתי את הנורה הזו! רק הפריע לי שמארשל נהג בלי באמת לראות והם עשו את זה כמשהו חיובי...

רק אני לא הבנתי את הקטע בהתחלה../images/Emo12.gif

כשבארני פגש את נורה ורובין אמרה משהו על זה שהיא ניצחה אותו בהורדות ידיים, והמרפק שלו החליק?

elad218

New member
אולי ראית עם תרגום ../images/Emo58.gif

ולא קלטת מי אומר מה? כי באמת שאין כאן מה להבין. רובין שאלה את נורה אם היא רוצה לראות את חברה שלה מנצחת את בארני בהורדת ידיים, ואז בארני ענה (תירץ) שהמרפק שלו החליק, וזה כאילו אמור להיות מצחיק

elad218

New member
../images/Emo58.gifאתשואלת אותי בתור מה? אחד שהיה שם?../images/Emo9.gif

וזה עוד בסדר, לי הרבה יותר הפריעה סצנת הסיום שבה מארשל מגיע לסלון מכיוון המטבח (שנמצא ממש בצד השני של הדירה ביחס לדלת הכניסה), עם בגדים שונים ועם כוס יין ביד ולילי מופתעת לראות אותו כאילו הוא הרגע נכנס הביתה. WTF?!

חחחחחחחחחח

מוזרים
אני עדיין מנסה להתגבר על עניין ה"לבארני אין רישיון והוא מפחד לנהוג" ועם זאת הוא "התחזה לחבו-כפיל כנהג מונית וניסה להשיג ככה בחורות".

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifולא לשכוח שהוא גם ניסה לחטוף דוחות

על נהיגות מופרזת, עם כל הפחד נהיגה הזה

למעלה