דיאלוג ב407

ofrikit

New member
חחחח

אני מתארת את זה בראש לי,משעשע! אבל אני מקנא בה כל כךךךךךךךך לא יצא לה לפגוש את השחקנים? חתימות? משו..?

freedom2

New member
כן מה היא מספרת?

היא פגשה אותם, דיברה איתם? איך זה שאין לה איזה תמונה עם גייל? שתעביר לנו חוויות..

tulchi

New member
אני לא יודעת אם היא פגשה אותם

אבל היא ראתה צילומי חוץ ויש לה תמונות של גייל מאיזו סצינה שצולמה. היא ישבה קצת רחוק אז לא רואים הרבה והיא לא רצתה להתקרב ולהפריע או לעצבן מישהו שלא אוהב שמצלמים אותו. אני אבדוק אם יש לי את התמונות אבל אני חושבת שיש אותן בארכיון או בקבצים.

freedom2

New member
תודה בכל זאת -אבל....

קודם כל רואים שהיא לא ישראלית....איך אפשר לשמור על איפוק כשאת נמצאת שם....אני בטוח הייתי מתפרצת לאיזה סצינה באמצע (אגב עשיתי את זה פעם בטעות בניו יורק..זה היה מצחיק....) מצד שני אולי היא לא מתרגשת היא רגילה וכאלה.....מממ...איך אפשר... אבל כל הכבוד לה, כי היא יודעת שאם היא תקח את הסיכון ותפריע להם או תצלם ויתעצבנו עליה אח"כ היא לא תוכל להמשיך לרגל...אז יפה לה, כל הכבוד...היא וג'ן הארטיסטית ...מאד חמודות.

tulchi

New member
../images/Emo58.gif היתה לי הארה לפני שניה

היה ספוילר לפני כמה שבועות שראו סצינה מצולמת עם בריאן וג'סטין באוטו ואלה היו צילומים של פרק 408. זאת בטח אותה סצינה.

netaK

New member
../images/Emo58.gifמשהו נורא מוזר לי...

" you got whatever it was outta your system" למה הכוונה? הכוונה שהוא הלך לבדוק את זה או שהוציאו לו את הגוש? כי לפי כל הספויילרים עד עכשיו בערך ב407 בריאן אמור להרחיק ממנו את ג'סטין לא? איך כל מה ששמענו עד עכשיו ביחד עם זה יוצא רצף הגיוני של פרקים?

tulchi

New member
../images/Emo58.gif

בגלל שהזמנים קצת מבולבלים יש שתי אופציות לדעתי- 1. ג'סטין לא יודע על הגוש ובריאן מתנהג מוזר ואומר לו שהוא נוסע לאנשהו. יש את הסצינה במשרד (407 נראה לי) שבה בריאן מתעצבן על ג'סטין בגלל איזו שטות וג'סטין בהלם טוטאלי. בריאן מרגיע אותו ואומר לו שזה לא באשמתו. יכול להיות שבריאן פשוט מציב את "הטיול" שלו כעובדה ואולי ג'סטין אומר משהו מפגר כמו להתעצבן או לצפות למשהו (ראה ערך ורמונט). בכל מקרה ג'סטין אומר לבריאן שהוא אוהב אותו ושהוא יחכה לו שיחזור. עכשיו, אולי בפרק הזה ג'סטין מגלה על הגוש. נגיד...אחרי שבריאן נוסע ואז כשהוא חוזר אלה הדברים שהוא אומר לבריאן ולא מספר לו שהוא יודע. והתשובה של בריאן It's out alright מקבלת דו-משמעות. 2. ג'סטין יודע על הגוש ופשוט לא אומר כלום. בריאן משחק אותה "הולך לאנשהו כדי לזיין" כדי לא לספר שהוא הולך לבי"ח וג'סטין פשוט משחק את המשחק של בראין. במחשבה שניה, לא נראה לי שבשלב הזה ג'סטין יודע על הגוש. וגם אם הוא כן יודע אז בריאן לא יודע שג'סטין יודע. זה ברור מהתשובה של בריאן It's out alright , כלומר הוא יצא לנופש כדי לזיין ולנוח ולהוציא כל מיני מתחים או וואטאבר וזה כנראה מה שהוא אמר לכולם- זוהי מטרת הנסיעה שלו. אבל הענין הוא שסוף השיחה מסתיימת בזה שהם קובעים להפגש בלילה ואולי אז ג'סטין מגלה בטעות לאן בריאן באמת הלך. ואז הוא מתייעץ עם מייקל בלה בלה בלה

netaK

New member
../images/Emo58.gif

המממ אבל מה Out of his system שג'סטין אומר?

tulchi

New member
../images/Emo58.gif

אני חושבת שהוא פשוט מתכוון ללמה בריאן נסע "לטיול" ובגלל הגוש התשובה של בריאן מקבלת דו משמעות

freedom2

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo88.gif

אין אין אין קראתי את זה שוב ושוב וזה לא נשמע לי הגיוני כל הסיפור הזה, במיוחד הציטוטים, יכול להיות שזה פשוט לא מדויק, זה פשוט לא נשמע לי כמו בראין לא יעזור כלום...לפי דעתי תבדקו מהמקור שהבאתם את זה שינסו להסביר לנו קצת יותר.

freedom2

New member
../images/Emo58.gif

ובקשר ל out of your system גם לא נראה לי שהוא התכוון לגוש , זה יותר צרות ביטוי שכמו שטלי רשמה קיבל דו משמעות במקרה הזה. בכל זאת בילבלתם אותי לגמרי תאמינו לי.................

netaK

New member
408- עונה 4 פרק 8

נא לשים לב לחוקי הספויילרים בשאלות נפוצות בראש הפורום

למעלה