גרסאות אולפן...

• פותח הנושא SUBG
  • פורסם בתאריך

SUBG

New member
../images/Emo58.gifגרסאות אולפן...

וואו.. אני ממש אהבתי של ברוק ושל דיויד קוק.. ממש אהבתי את שלו.. לטעמי, הכי טוב שלו.. :) של קרלי גם טוב... של ארצ'י די מעאפן כמו תמיד.. אותו שיר גרסת קריסמיס..

ר ו ח ל י

New member
../images/Emo58.gif

הסטודיו של קוקי מדהים!!
רק היו חסרים לי הכינורות הדרמטיות,חיכיתי להם אבל לא משנה זה עדיין מדהים. #2 אצלי אחרי בילי ג'ין.

omrimayo

New member
מסכים עם זה שהיה חסר... ../images/Emo58.gif

את הכינורות מה-LIVE... איתם הגירסא הייתה סופר מושלמת... אבל עדיין סופר מצוין. אני מנסה להתלה במארצ'לוטה אבל זה בלתי אפשרי, שיא הליקוק... בע הוא פשוט לא שר טוב.

NP16

New member
../images/Emo58.gif

דווקא ברוק ממש אכזבה אותי,נשמעה קצת כמו ילדה.. וארצ'ולטה שתמיד מאכזב אותי דווקא היה טוב מהלייב!זה היה ממש מוצלח. של קרלי ודיוויד קוק פשוט מושלם.

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo58.gif

ביינתים שמעתי עד הסוף רק את של קוק והיא מדהימה בעיניי. ממש מרגשת והוא נשמע נפלא.

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo58.gifומששמעתי את השאר

אהבתי מאוד את הגרסה של קסטרו, סאישה וגם של קריסטי וארצ'ולטה חמודה ביותר. את של קרלי וברוק לא ממש אהבתי.

noa1313

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

של דייויד קוק פשוט מעולה! אני לא מפסיקה לחרוש על זה
וגם של קרלי ממש טובה

mikmikonet

New member
הגרסאות ../images/Emo13.gif../images/Emo58.gif

דיוויד ארצ'ולטה- מושלם!!!!!!!!!!!
ג'ייסון- כרגיל
אני חושבת שהוא המתמודד היחיד שיש לי את כל הביצועים שלו באייפוד. קרלי- מדהימה.
קוק- גם מצויין. ברוקי- חומד חומד חומד
את סאישה וקריסטי אין לי. ממש אין טענות, כולם מעולים

l TearDrop l

New member
../images/Emo58.gif

גם אני ממש אהבתי את של קוק וחיבבתי את של ברוק. הגרסה של קוק באמת נשמעת כזאת רודפת, אני ממש אוהבת את הסיומים של הפזמון וגם של השיר עצמו. וגם העליה לקראת הסוף!! אני לא מאמינה שהמילים לא הרסו הכל
. הגרסה של קרלי טובה, אבל אני לא אוהבת את השיר עצמו אז זה לא עוזרO:. אני סומכת על זה ששבוע הבא מחזמר והיא בטוח תוציא משהו מגניב.

MyDecember1

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo58.gif

אז ככה
קרלי- ממש ממש טוב !....פי 10 מההופעה שהייתה חלשה... לצערי היא יותר טובה בהקלטות מאשר בהופעות... וזה חיסרון ענקי ! קוק- מצוייןןן! אני כל-כך עומד לעקוב אחרי הזמר הזה בעתיד ! אני מתלבט אם זה הביצוע הכי טוב שלו ! למרות שכולם טובים...אלינור ריגבי, בילי ג'ין...קשה לבחור ! ברוק- יוו אני כל כך אוהב את הקול שלה
הוא כל-כך נעים... פה היא מצליחה להחזיק את השיר לפחות... בלייב היא לא ממש הצליחה
וכל השאר- או אנדרייטדים או דביקים ומגעילים עם פרצוף יפה שכל בנות ה-12 מתות עליהם.. ככה שזה לא ממש מעניין

למעלה