ג'קי - דיון

../images/Emo58.gif ג'קי - דיון

נקודה שחשבתי עליה - בעבר חשבתי שג'קי מבוזבזת, היא כל הזמן ברקע ורק עכשיו היא מתחילה לקבל אופי ועלילה משלה. אני חושב כעת שזה היה צעד נכון מצד ההפקה לא "לשרוף" אותה - כלומר, להביא דמות חדשה וישר לתת לה עלילה מרכזית (כמו שעושים בסבוניות אחרות, מישהו אמר "לחיות"?). למעשה, כל פעולה של ג'קי מובנת לנו עכשיו כי אנו מכירים את הרקע שלה כדמות משנית. אם מה שהיא עושה עכשיו היה מתרחש כשהיא רק הגיעה לסדרה, אני מאמין שהיה לנו מאוד קשה להתחבר לפעולות שלה. מה אתם חושבים?

girlontop

New member
אני חולה על ג'קי

ג'קי של הזמן האחרון זה בדיוק סוג הדמויות שאני רוצה לראות בסדרה. אמנם היא קצת מטומטמת (מה יש לה ממאסימו? חוץ מכסף, הכוונה?
), אבל היא מצחיקה נורא, נוירוטית בצורה חיננית, סקסית בטירוף, נקמנית וביצ'ית - מי צריך יותר מזה? תנו לג'קי לפרוח ועדיף רחוק ממאסימו. אני רק מקווה שזו לא תהיה עוד עלילה שאחריה היא שוב תיעלם בין שאר הדמויות, כמו שעשו לת'ורן בשנה שעברה.

aabbadd

New member
../images/Emo45.gif

די מסכים עם מה שאתה אומר , בשנים האחרונות כל השחקנים נכנסים בהילוך הכי גבוה ואחר כך מתאיידים . חייבים לשמור את השחקנים על אש קטנה ותמיד לדאוג להם לעלילות גם אם אלו לא עלילות מרכזיות , רק כדי שלא ירצו לעזוב תוך מספר חודשים או לחילופין שהקהל לא יישכח אותם בבו הזמן . ביפים והאמיצים לדעתי קשה לפתח מספר עלילות במקביל מ - 2 סיבות , אורך הפרק וגודל הקאסט . הזמן המוקצב לפרק הוא מאוד קצר ואז נפתרים מדמויות מאוד מהר כי לא מוצאים מספיק זמן לפתח עוד עלילות וזה משפיע באופן ישיר על גודל הקאסט ( נשארים עם מעט שחקנים ) . ברגע שיוכלו לפתח מספיק עלילות בו זמנית , אז יהיה יותר קל להבין את הפעולות שעושות שאר הדמויות המשניות .

Mikel20

New member
יש בזה משהו

הדמות של ג'קי הגיעה אלינו לפני כשנתיים ובהתחלה לפחות היא נראתה כדמות שתיהיה לפחות בשיעור קומתה של סטפני וחזקה כמוה. אבל מאז הסיפור של "מי האבא" היא הפכה למאוד פאסיבית, בוכה רוב הזמן או מתפקדת בתור האימא חסרת החיים של ניק וכל מה שמעניין אותה היה להשאיר אותו עם ברוק, הסיפור עם דיקן היה לא מעניין במיוחד, אבל הספקנו לפחות ללמוד עליה שהיא אוהבת בחורים צעירים
ובחורים צעירים נופלים לרגליה, תארו לעצמכם את ג'קי מתאהבת בדנטה ומפרידה בינו לבין ברידג'ט - יכול להיות אדיר, לא? הסיפור הנוכחי, והקרב מול סטפני יעשה לה רק טוב, כמו לכל דמות אחרת שנלחמה במלכה, האם היא תנצח? אני בספק, אולי לברוק ייצא מזה משהו, אבל בקרב הזה אין לג'קי סיכוי לצאת מנצחת והעבר מלמד שתמיד מכל התעלולים שלה היא רק ניזוקה יותר, בכל מקרה זה יהיה מאוד כיף לראות את זה. העיקר שמישהו סוף סוף הבין את הפוטנציאל של לא"ד ומנצל אותה כמו שצריך, וכמו שאמרתם נקווה שהיא לא תעלם אחרי זה כמו שקרה לטובים ורבים ממנה.

arielbbb

New member
*** דיון---לדעתי זו בחירה מוצלחת כ

אנשים יכולים לבנות את עצמם רק אחרי שלמדו את הפגמים האישיות והסודות של כולם, וגם לאחר שהתחברו לאנשים החזקים .במקרה של לא"ד זה לא הכי מדוייק אבל זה מתקרב מאוד לתיאור. היא בהתחלה הייתה שקטה שקטה למדה מי האוייב שלה ומי יכול להיות לה מועיל( כגון ברוק שיכולה לשמש לה כאישה מושלמת לניקיייייי שלה).. ורק עכשיו היא מתחילה עם הנחשויות שלה.. מנסה לפתות צעירים..תוקעת להם מחשופים בפנים. ולאט לאט היא חודרת עמוק..תראו למשל איזה תרגיל היא עושה עכשיו למארק..וכל זה לא נראה לי יפיק לה תועלת-היא עושה זאת למען ברוק הפגועה, או שמא היא מנסה לעשות את הדבר הגאוני הבא== על הדבר הראשון בטוח חשבתם= להראות לברוק שהיא לצידה ולנקום בסטפני ביחד ואז ברוק תיהפך להיות בצידה ולאט לאט תהיה עם ניק. שזו בעצם דרך ישרה להשיג את אשת החלומות לניקייי. והדבר הגאוני השני= להשניא את סטפני על אריק,שהוא יתחלחל ממנה כשיראה כמה נמוך היא ירדה והתערבה לריד'ג בחיים ובהחלטותיו הגורליות ביותר, ועל ידי כך היא גם "הרגה" את סטפני וגם השיגה את ברוק לבנה וגם השיגה את אריק לעצמה!!!!!!!! הפוזות על הצעירים לא עשו עליי רושם.. נראה לי שהיא הסוותה את דרכה היישר ללכידת אריק בזרועותיה!!! זה נשמע חכם מאוד לג'קי הישנה שרק שותה אלכוהול ומנהלת בוטיק ורוד. אבל לג'קי החדשה זה אולי מתאים... מה דעתכם???? אני חולה נפש..או לא??

גרטה1

New member
מסכימה

בהתחלה שג'קי הגיעה גם אני חשבתי שמביאים אישה בגודלה של סטפני אבל אני שנאתי אותה בסיפור של "מי האבא" ואני שונאת אותה שהיא מתערבת בחיים של הבן שלה ועוד שהיא קוראת לו"ניקיי" (זה גם מה שאני שונאת אצל סטפני-הילדים שלהם בני 40+ לא ילדים בגן!) אבל העלילה האחרונה מאד מעניינת אותי ואני כן מקווה שהיא תצליח להפיל את סטפני ותתקדם קצת בחיים שלה. אני גם אוהבת את הרעיון שהיא תפתה גם את דנטה. יש נקודה שחשבתי עליה-כל הנכונות להפיל את סטפני בנושא הזה נראה לי קצת תמוה כי ככה היא לא תוכל לקבל את ניק וברוק בחזרה, אבל אולי היא סוף סוף מתבגרת או שבאמת התסריטאי החדש מבין שיש בלא"ד הרבה יותר פוטנציאל מאשר רק להיות אמא מתערבת. אבל בהנחה שעדיין בראדלי הוא המושך בחוטים יש לי הרגשה (ואני מקווה שאני טועה) שהיא תגלה מה סטפני עשתה ולא תגלה לברוק אלא תסחוט את סטפני לעזור לה לחזור למאסימו או משהו דומה והיא תבטיח לשמור את הסוד כדי שרידג' יישאר עם טיילור-מה אתם חושבים?

arielbbb

New member
כמה הארות והערות (../images/Emo58.gif)

לפי התרשמותי בעשר השנים האחרונות- אף פעם לא משאירים סודות יותר מידי זמן- את הסודות של כולם ניפצו, ואז כל דמות הייתה צריכה להוכיח את חפותה. ועד שהיא לא הוכיחה את עצמה-שנאנו אותה!! זה קרה לברוק מספר פעמים (הריון מניק בבית המכתש) זה קרה לסטפני (מי אביו של ריד'ג) אך הפעם ברוק נקייה מסודות היא התבגרה והוכיחה את עצמה שמשפחה זה דבר ראשון אצלה-אפילו סטפני התרשממה ממנה! וכרגע הסודות היחדים שקיימים הם של: סטפני וטיילור.... לאט לאט הם מתנפצים.. תמיד ריחמו כאן על טיילור..עוד מעט יבינו שברוק זו המסכנה ולא היא..תכף יבינו את כל החישחושים והערפל שלה ושל דנטה... וסטפני או בעצם סטפני הקדושה( מרוב התרומות שלה) תימס!! שיגלו כמה היא מתערבנית ואגואיסטית ולא נותנת לבנה לבחור את דרך חייו בעצמו לתת לו לטעות ולתת לו לעשות את הבחירה הנכונה. או בקיצור--לתת לו לעמוד על הרגליים, סוף סוף!! יש לו כבר שיערות לבנות-סטפני-הוא כבר לא הילדון שלך!! תציקי לגבי כמה שאת רוצה..תרדי מריד'ג יותר נכון--תרדי מברוקקקקקקק. ועכשיו ל(ספויילר??): פעם הגיעה אלי שמועה שבעתיד: תהיה בדיקת דם או משהו ואז יגלו שברוק היא בעצם הבת של אריק.. כי כזכור לנו-אריק יצא עם ב'ת בתיכון והיא היתה האקסית המיתולוגית במילים אחרות.. ואז אולי גם ברוק נוצרה בזמנו...וכשזה יוודע לה היא תתאבד... זה נשמע לי ממש מופרך..אפילו שילה לא תחשוב על זה.. מישהו שמע על זה???!!!!

rt 19

New member
אני גם שמעתי על זה אבל

שמעתי על זה ממזמן ואני לא מאמינה שבראדלי יסכים לדבר כזה בעלילה של היפים והאמיצים כי קודם כול זה בהחלט תהיה סופה של התוכנית ו-ב' כול אני לא מאמינה שהוא כזה מופרע לתת לעלילה כזאת לעלות למסכים. ועוד משהו לא מספיק לנו כבר כול גילוי העריות שכבר קיימים בסידרה הזאת??

למעלה