גל שמעת??

harmless

New member
../images/Emo58.gif גל שמעת??

סדיק חוזר בפרק ה-16 של העונה! אני מרגישה פרק טוב מגיע... נקווה רק שאם מישהו מסוים יציל אותה-היא תדע להעריך את זה כמו שצריך אם את יודעת למה אני מתכוונת

shipper heart

New member
יייייאיייייייייי הא הא הא זה כמו

שמייג'ור נדמה לי אמרה...חחח שהסוף של העונה יהיה כמו עונה שעברה המשך למה שהיה בתחילת עונה...יאיייייייי איזה כיף! את לוידעת כמה אני מאושרת כי הארם יהיה שם כדי להציל אותה..... חחחחחחח

harmless

New member
../images/Emo58.gif

נקווה שהפעם היא תעריך את זה ותגמול לו-אם היא לא יודעת איך אני מתנדבת לעזור! :) פרקים כאלה של סכנת חיים תמיד מניבים קטעים שיפרים-גם נראה לי שזה הפרק ה-200 (יכול להיות שאני טועה) אולי הם ירצו לגמול קצת לצופים האדוקים... בכלל הם מתחילים להרגיש שוב בנוח אחד ליד השני- היא כבר אמרה לו בפרק האחרון שהיא מעריכה את מה שהוא עושה בשביל מתי. נראה לי גם שיש לה בעיות עם ואב- זה לא יימשך הרבה זמן.

shipper heart

New member
../images/Emo58.gif

אני יודעת שיש לה בעיות עם ווב, זה הפרק ה200 *ואם הם יעשו משו שדומה לפרק 100 אני הורגת אותם!* ואני יודעת שהם ממש התקרבו סופסוף... וחוצמזה- היא א-ו-ה-ב-ת א-ו-ת-ו!!1 והוא א-ו-ה-ב א-ו-ת-ה ואם הם לא יעשו עם זה משו אני אתפוצץ...אני מתה כבר לראות את crash א. הארם מטיס שם הורנטס *אהמ ראה חתימה שלי חח* ב. זה הארם/מאק בסי דיוטי ווב לא מוזכר לפי מה שהבנתי
!!! טוב אני עפה להתקלח לפני ג'אג...סי יא אול לייטר

harmless

New member
../images/Emo58.gif

אל תדאגי יש לי הרגשה טובה בקשר לזה-you know woman intuition :) הפרק ה-200 יהיה פרק שנזכור להרבה מאוד זמן. אח"כ לא נזכור מזה LL just wishful thinking!

Nushi G

New member
מהפה שלך לאלוהים (או במקרה הזה

ל-DPB.... אני רק מקווה שהוא שמע...

shipper heart

New member
אל תגזימי רק...אין מצב שלא נזכור את

LL לא איכפת לי מה יקרה LL יקבע בזיכרוני כפרק השיפרי הראשון!!
או לפחות הפרק הראשון שהוא כולו שיפרי חחח אבל מצד שני תראי מה קרה עם בומרנג...הוא התחיל טוב! ואז הם הרסו אותו הזונות חח

Nushi G

New member
כן גל, הבטחה שלך לדאוג לי לזרימת

מידע שוטפת על אירועי עונה 9...

shipper heart

New member
אה...חחח אני אתן לך פירוט מלא

ברגע שאני אוכל לראות את הפרק השלם....בעע...
*i solemnly swear*

הממ.... אין לי מושג על מה אתן

מדברות אבל זה נשמע מצוין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) וד"א- מאיזה אתר\ אתרים אתן לוקחות את כל המידע הרב הזה שאתן מרעיפות עלינו?? sharing time!! ואני רוצה להוסיף רק אווף- כי בגלל שאמא עשתה תאונה..**אהמ לא יודעת לנהוג אהמ** היא איחרה לבוא לקחת אותי, והגעתי רק לרבע שעה האחרונה של ג'אג!!!! מבאס נורא.... :((((((((((((((((( וזיהו~~ אני בבאסה מטורפת מזה..... אז נראה לי שאני אפנה לשינה... לילה טוב בננות!!! (ובנונים : )) חלומות ג'אג~~~! אה רק הערת שוליים- את הארמי במדים הרטובים והצמודים כן זכיתי לראות... יאממ... :)

shipper heart

New member
חחחחח אנחנו מדברות על עונה 9

אני את המידע כאילו שעוד לא שודר לוקחת מספוילרפיקס דוט קום ואת מה ששודר מהמחשב שלי
נעמה- I know!! חחח

הבנתי שאתן מדברות על עונה 9....

אבל זרקתן כלמיני שמות שלא הכרתי והכרזות אושר שכאלו... ועניינים על "לשכוח מה זה LL" נשמע לי ממש אופטימי וחביב!!!! ואת זה לא הבנתי.... :) אבל זה נשמע לי מצוין.... :))

ומה הכתובת של האתר ד"א?

ניסיתי לכתוב ספוילרפיקס.קום (באנגלית מן הסתם) ולא עלה לי... :(

למעלה