ב5 באוגוסט ההסטריה חוזרת..

queensheila

New member
../images/Emo58.gif ב5 באוגוסט ההסטריה חוזרת..

רשמי וסופי - קמברלין בראון חוזרת למרר את חיי תושבי גנואה סיטי בתפקיד שילה הנצחית ב - 5 באוגוסט . CBS מאשרים זאת סופית! ניתן לקרוא על כך בכל המגזינים השבוע...ניתן גם לקרוא על כך ב - TVGUIDE ו - SOAPCENTRAL ... חזרתה של שילה קשורה לחזרתו של סקוטי , בנה של לורן , שחוזר והוא בן 24 ב - 22 ביולי . לא ברור עוד מה היא תעשה בדיוק אך ידוע שהיא תמרר למייקל ולורן את החיים כנראה בשל האובססיה החדשה/ישנה שלה לסקוטי "הכמעט ילד" שלה... אריק פורסטר יופיע בקרוב בכמה פרקים בצעירים חסרי מנוח כחלק מהחזרה של שילה...בצח"מ מבטיחים עלילה שתצמיד את הצופים לכסאות באופן הדוק ומבטיחים ששילה תשליט טרור "לטווח הארוך" ולא מדובר על חזרה קצרה של כמה שבועות או כמה חודשים... נחכה ונראה... בנתיים כבר יש שמועות שבהמשך שילה תקפוץ שוב "ליפים" כדי לסגור כמה חשבונות שנותרו פתוחים גם שם...אוייי מה עשינו בלעדיה כ"כ הרבה זמן? *אגב קמברלין בראון נראית סוףףףףףףףף הדרך...שהיא רק עלתה למסכים ב - 1990 היא הייתה נפוחה ומוזנחת והיום היא נראית פשוט כדיוות על...מדהים ככל שהיא מתבגרת היא נראית טוב יותר...:)

raz the 1

New member
נראה לי שאני עובר לצח"מ חחחח

שוגר גם תחזור איתה חחחחח

queensheila

New member
לא היא לא...

שוגר לא חוזרת עם שילה...אני משוכנע אבל ששילה תרתום עד מהרה סיידקיק חדש למזימותיה...הלוואי ויכלו להחזיר את מייק - אין עליו . לפי השמועות אבל זה יהיה טום , יש גם שמועות שהיא תרצח אותו כמו שהיא עשתה ללאנס :) - זוכרים? - עם הדבורים חחח

queensheila

New member
טעימה קטנה מהמגזינים :

http://boards.sonypictures.com/soapcity/attachment.php?attachmentid=7658 הקישור הזה זה ל SID הינה עוד קשור : SOAPCENTRAL - http://www.soapcentral.com/y&r/news/2005/0711-brown.php

raz the 1

New member
וווא הלוואי..

שמורגן ושילה יפגשו מתישהו... זה יהיה פצצתי ונחמד להכיר עוד מישהו ששרוף על שילה חחח

queensheila

New member
האמת אין תחליף למקור ו...

מורגן בשבילי תמיד הייתה חיקוי עלוב למקור - שילה תפצח לה את הצורה תוך 2 דקות חחח . אין הרבה דוגמאות בסבוניות למרשעות כמו שילה שממשיכות להטריד כבר 15 שנה(!!!) כן 15 שנה(!!!!!!!) לא סבונייה אחת אלא 2 סבוניות . לא רק שאין הרבה דוגמאות - אין אפילו דוגמא אחת . שילה ללא ספק לא הייתה דמות שכ"כ אוהבים לשנוא ואוהבים לראות אילמלא המשחק המדהים באמת של קמברלין בראון שאני תמיד טענתי שהיא הבזבוז הגדול ביותר בתעשייה - זו שחקנית שצריך לראות אותה על השטיח האדום באוסקר...

גרטה1

New member
ספוילר-גם אני אתחיל לראות צח"מ

כי אין על שילה! בתקופה הראשונה שהיא היתה ביפים העלילות היו הכי שוות והיא ולורן-פשוט מעולה. בכלל כל זאת בעיקר לאור השעמום הצפוי ביפים-רק מחזור עלילות. איזה "ביג שוקר 2" ואיזה נעליים-רידג' בוחר בטיילור, ברוק חייבת לקחת לבת שלה עוד מישהו שהיא אוהבת, וכל הרמזים בין דנטה לטיילור נראה לי לזרוק חול בעיניים. חבל שבראדלי לא לומד כלום מהאחות הגדולה שלו-מה זה באמת לעניין את הצופים.

Mikel20

New member
תראי.. מיחזור או לא

אבל בינתיים זה עובד לפחות מבחינתו, הרייטינג שוב בעלייה ועומד על 3.5, וכבר למעלה משנה ואני אפילו אעז לומר שנתיים לא נראה רייטינג כזה לסידרה.

queensheila

New member
גרטה - אין לי ספק שמעלילותיה של...

שילה יוסיפו עניין רב לסדרה...וכמובן שאני אחזור לראות אותה רק בשביל לראות את קמברלין בראון המופלאה בפעולה...גם מדדי הרייטינג יעלו...אין לי ספק . צריך לזכור - הפרק המצליח ביותר והנצפה ביותר בכל הזמנים של האופרות סבון אי פעם הוא הפרק עם ה "CATFIGHT" המפורסם בין לורן ושילה...היו הרבה כאלה...אבל אני מתכוון ל הההההההה - CATFIGHT ...

גרטה1

New member
מייקל-אתה צודק

זה גם משהו לא הכי מובן לי, אולי בגלל הרמיזות שהפעם טיילור לא תהיה טלית שכולה תכלת אז אנשים מחכים לראות. מה גם שקרבות ברוק-סטפני תמיד מצוינים לרייטינג וברוק היתה מעולה שבוע שעבר. ממה שאני קוראת בפורומים השונים בשבוע האחרון הרבה קהלים חזרו לצפות (מאז חזרת טיילור חזרו כמובן מעריצי טילור, יש שבועות שמעריצי בריקי שבים לצפות והשבוע הזה אפילו מעריצי ברידג' בגלל שהם בעיקר מעריצי ברוק ורצו לראות אותה חזקה). האמת מאז שטיילור חזרה אני לא מפסידה אף פרק ורואה את כל הפרק (רק גבי/תומאס אני עדיין לא מסוגלת לצפות) כי אני מחכה לראות מה יקרה. למרות שאני שונאת עכשיו את טיילור (ודווקא די אהבתי אותה בעבר). גם יש תסריטאי חדש שמי שמבין בברנז'ה אומר שהוא הטוב ביותר בתחום, אז אולי אנשים מצפים לראות מה יקרה. האמת חודש יוני היה מעולה מבחינת רייטינג-לא ירד מ-3.2 וכבר היה 3.4 ועכשיו 3.5 והיפים יושבים בבטחה במקום השני הרחק הרחק מהמקום השלישי. ועכשיו שאלה על שילה/לורן-מהו הקרב המפורסם שהביא את הרייטינג בכי גבוה?

queensheila

New member
שמועה חדשה על החזרה...../images/Emo58.gif

כל מה שכתבתי עד עכשיו אלו העובדות... אני בכוונה מדגיש שמדובר על שמועה אבל היא בהחלט צוברת תאוצה... לפי השמועה שילה חדרה לחייו של סקוטי OFF CAMERA מה שנקרא...במהלך השנים היא למעשה גידלה אותו והייתה חלק מחייו בלי שלורן בכלל ידעה על כך...כאשר סקוטי יחליט לחזור לגנואה סיטי שילה תרוץ אחריו כי היא לא רוצה שהוא ידע את האמת עליה והיא עוד יותר לא רוצה שיחזור להיות בקשר עם אימו הביולוגית . אם אכן זה נכון - זוהי עומדת להיות עלילה מדהימה...תארו לכם את סקוטי חוזר ומודיע ללורן שיש משהי אחרת שבה הוא רואה אם - שילה!!!!!!!!!!!! אויייייייי זה יהיה גדול - באמת הסיוט הגדול ביותר של לורן יקרה...

238

New member
../images/Emo47.gif

בס"ד גם ספויילרים לסדרות אחרות צריך לסמן בספויילר?

למעלה