ברוק

girlontop

New member
../images/Emo58.gif ברוק

אזהרה: הספוילר הבא עוסק בתוצאות התמונה שאמבר צילמה. מי שלא מעוניין לדעת שיפרוש עכשיו. האם ברוק מקבלת אופי? אמבר מראה לרידג' את התמונה שיש לה והוא מחליט להתוודות בפני ברוק לפני שאמבר תשיג אותו. רידג' שוטח את גרסתו ומסביר לברוק מה בדיוק קרה בביג-בר, אבל התמונה מפלילה מדי וברוק לא מוכנה לקבל את ההסברים שלו. ברוק מעיפה את רידג' מהבית! בינתיים אמבר מגיעה וברוק מרביצה לה (זה יהיה טוב!), אבל מהר מאוד היא מתעשתת ותומכת באמבר. רידג' הולך לו. לא תאמינו כמה הודעות יש בפורומים על זה ואני תוהה על מה ההתרגשות? הרי ברור שרידג' וברוק לא יפרדו ותוך זמן קצר היא תסלח לו. מה שכן, יהיה מעניין לראות איך מורגן משתלבת במריבה הזאת...

girlontop

New member
לא פרי דמיוני ../images/Emo6.gif

בדמיוני אמבר נצלית בלהבות יחד עם רידג'
אלו ספוילרים של LC מהפורום של סקוט והיא מאוד מאוד אמינה.

sashkashurik

New member
תגידי,

אף אחד לא תוהה מאיפה אמבר השיגה את התמונה? איך היא ידעה שרידג ובריגיט תקועים בבור? מה זה צריך להיות? סתם נשכח וזהו? תמוה ביותר!

girlontop

New member
בהחלט תמוה

לדעתי אמבר צריכה להיזהר לא מברוק ולא מרידג' אלא מסטפני, שתרדוף אותה ברגע שהיא תשמע מכל זה. ושאלה: מישהו מתכוון לספר לברידג'ט מתישהו שרידג' נישק אותה או שהיא לא צד בעניין?

לינה18

New member
יו, אני לא מאמינה! כל הכבוד לברוק!

למרות שהפעם לדעתי ריג' לא ממש אשם, אבל בכל זאת-ממש כל הכבוד לה! למרות שאני כמובן מקווה שהם ישלימו בקרוב, וגם אם לא בקרוב, העיקר שישלימו.

../images/Emo58.gif שאני אמשיך לשחק אותה

דני רופ? בדרך החוצה מהסדרה ובנסיון למרר את חייו של רידג': אמבר גורמת בטעות למוות של סמנתה. וכתוצאה - ברוק נדחפת לזרועותיו של הקטור האבל, רידג' המיואש מתנחם במורגן וברידג'ט מוצאת את עצמה עם ניק. אמבר? היא בטח במילאנו עם ריק, אוסקר, זאנדה וקריסטן.

Shiri from the block

Active member
לאא נכון!! אני מאוד מאוד מקווה שזה לא יהיה נכון!!! ../images/Emo12.gif לא רוצההה../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

ani88

New member
../images/Emo2.gif

ברידג'ית וניק נראים לי אחלה זוג, למרות שמחשבה על זה שברידג'ית וברוק מתחלקות באותם גברים די מגעילה
, אבל חבתי שהם יהיה ביחד עוד בימים הראשונים שניק הופיע בהיפים איך ברוק והקטור התקרבו? איך הם בכלל מכירים זה את זו?- אף פעם לא ראינו אותם בסצנה משותפת נראה לי טיפשי שרידג' יחזור למורגן, זה חזר על עצמו יותר מדי פעמים

לינה18

New member
לאני-לא הבנתי למה היתכוונת-מה חזר

על עצמו יותר מדיי פעמים? הרי בזמן הסידרה ריג' מעולם לא חזר למורגן! אנחנו רק יודעים שלפני מלא שנים הם היו ביחד.

girlontop

New member
היו להם שתי סצינות ביחד לאחרונה

(ברוק והקטור) ואחת מהן היתה פלרטטנית במיוחד.

לינה18

New member
לצפניה../images/Emo58.gif

קודם כל מי זה דני רופ? חוץ מזה,רעיון ממש יפה, רק שעדיין לא ברור לי איך ריג' אמור להיסתכל על מורגן אחרי כל מה שהיא עשתה לו ולטיילור. אבל למרות שזה רעיון יפה, אני עדיין מקווה שברוק וריג' בכל זאת ישלימו ושאמבר לא בדרך החוצה, או לפחות לא באופן מוחלט.

Shiri from the block

Active member
דני רופ הוא חזאי שעבד בערוץ 22, ועכשיו נראה לי עבר לערוץ 10.. ומסכימה איתך לגבי המשפט האחרון שכתבת../images/Emo13.gif

נראה לי שאנחנו פשוט זקנות מדי...

יום אחד אנשים ישאלו מי זה דודו טופז...

girlontop

New member
אפשר להבין מה הפיקסציה עם דודו? ../images/Emo6.gif

כנראה שהמרחק מעורר געגועים לדברים ביזאריים לחלוטין: מנחם הורביץ, דודו טופז. מה עם דוד לוי?

יואו, איך פעם הייתי חולה עליו ../images/Emo4.gif

האמת שהוא עדיין חמוד, אבל פעם הייתי מוכנה להפעיל את אחד הטריקים של ברוק (או איך שאומרים באנגלית: to pull the Brook) כדי להשיג אותו. ...memories

למעלה