ברוק-רידג' ארה"ב

../images/Emo58.gifברוק-רידג' ארה"ב

מרווח ספוילר אם השרשור יתקפל
חייבים לדבר על זה. ברוק לא במצב פיזי להתנגד לרידג', אמרה לו "לא" כמה עשרות פעמים והוא בכל זאת שוכב איתה. מאוד מטריד אותי שנותנים לאונס לעבור ככה בשקט. מה דעתכם על העלילה?

לינה18

New member
גרוע../images/Emo31.gif

כמו שכבר אמרתי-זה כבר קרה בעבר, עם ניק, כניראה שלא היו מספיק מחאות צופים נגד בראדלי באותה תקופה, אולי עכשיו יהיו, אני מאוד מקווה. אבל הכי גרוע לדעתי שזה הורס לגמרי את הקשר של ברוק וריג'. אה, בעצם היא בטח תסלח לו גם על זה, לא?
(או שסופסוף תשלח אותו לעזעזל, ואם ככה אני לא מבינה בשביל מה לבראדלי בכלל לנקוט צעד כזה דרסטי)

גרטה1

New member
תראה את הפרק ואז תגיב

אני "דיברתי" עם מי שראה וזה רחוק מלהיות אונס-ברוק ידעה כל הזמן שזה רידג' ודי שיתפה פעולה בחלק של הנשיקות. לא שאני בעד עלילה כזו, וכבר ציינתי שזה מחזור אחד לאחד של שנת 2004, אבל אם כבר מדברים על אונס, באונס זה אומר שאת לא רוצה, וכמו שבזמנו לא הכי חשבתי שניק אנס את ברוק כי היא די שיתפה פעולה, כנ"ל כאן. אבל אם משווים ברור ששם התודעה שלה היתה במצב שהיא לא יודעת מה קורה איתה, ככה שאם כבר שם זה היה יותר אונס. אבל בגדול, תראה את הפרק ואז תגיב, נראה אם תחשוב שאכן מדובר באונס. כמו שכבר אמרתי להגיד על מישהי שכל דבר אצלה מקושר בסקס והיא חייבת להתגבר על כל דבר בעזרת סקס שהיא נאנסה זה קצת מגוחך. מה שמוכיח את הטענה שלי ביתר שאת זה שבהמשך השבוע ברוק וטיילור רבות וברוק אומרת לה כדי להראות לה שרידג' התגבר עליה סופית: "רידג' ואני עשינו אהבה"- הגדרה יפה לאונס, לא?

א ר י ק ל

New member
אז ככה- יש הבדל עצום- ../images/Emo91.gif

ברוק הייתה בהשפעת הכדור, והיא עשתה מעשה שלא הייתה עושה אותו סתם ככה במצב רגיל.והוכחה לכך-אלו ההתנגדויות הרבות שלה אליו,והיחסים הנוכחיים עם ניק. ריד'ג ניצל את השפעת הכדור ובכך-ניצל את ברוק מינית. ו"וריד'ג ואני עשינו אהבה"- היה קלפ מנצח כנגד טיילור.-לא שמחה בדבר המעשה! יש הבדל ענק. חוץ מזה: ברוק לא חולת סקס. היא חולת-אהבה.

../images/Emo58.gif אז זהו שלא

אם את מדברת על הפרק של שישי אז ראיתי אותו. ברוק פמפמה את עצמה בכדורים, מבחינה פיזית היא בכלל לא יכלה להתנגד לרידג' שכפה את עצמו עליה. בפעם האחרונה שבדקתי, כשאתה מסומם ממשככי כאבים ומישהו מנשק אותך, זה די קשה להתנגד. ואני בכלל לא מדבר על זה שכבר שבועות היא אומרת לו שהיא לא רוצה אותו והוא מתעקש. ההערה שלך לגבי ברוק-טיילור רק מוכיחה את מה שאמרתי בתחילת השרשור: האונס כאן הוא לא ה-issue. אם היו מחליטים שזה הנושא המרכזי אז ברוק לא הייתה אומרת את זה אבל בראדלי כנראה החליט שגם על אונס אפשר לעבור בשקט. זה שברוק אומרת שזה "אהבה" לא אומר שלא היה שם אונס ושהתסריטאים החליטו להעביר את הלאה.

גרטה1

New member
כנראה שאתה צודק../images/Emo18.gif

אני לא רואה את הפרקים עצמם ככה שלא ראיתי את הפרק של שישי רק שמעתי על הפרק של שני (היום). אבל אתה כנראה צודק לגבי הISSUE וההוכחה היותר ברורה שבראדלי לא רוצה לעסוק בנושא זה העלילה שהוא ביטל עם הקטור וטיילור בלילה שהיא היתה שיכורה. אגב לפי הפרק של שלישי מבינים שרידג' בכלל לא ידע שברוק על כדורים ושהוא גילה את זה הוא די אוכל את עצמו, מה שלא היה כ"כ עם ניק בזמנו שדי ניצל את העובדה שהוא ניצל את ברוק כדי להיות איתה כמעט חצי שנה. (ואגב, לאוהבי ברוק-ניק ושונאי ברוק-רידג' אין מה לדאוג, לפחות עד אמצע יוני ברוק עדיין עם ניק וטוענת שהוא אהבת חייה)

א ר י ק ל

New member
לפיכך

לא היה ניצול מאנוכיות, לא היה אונס "אנסותי" . הוא לא היה מודע לכדורים,ולא ניצל את השפעתם. בקיצור..כל הצדדים הרויחו.אין צודק.

לינה18

New member
זה נשמע רק טיפונת טוב יותר../images/Emo18.gif

זה שריג' לא ידע שהיא על כדורים(אולי ככלות הכול משאירים לו קורטוב של הגינות) מה שאני לא מבינה, זה למה בכלל לתת לה לשכב איתו ולהשאיר אותה עם ניק? כאילו, סתם בשביל פרק אחד?(או שאולי יהיו לזה השלכות...
)

raz the 1

New member
שאלת../images/Emo58.gif

קודם כל חזרתי מאבט"ש , כיףף להיות שוב בבית.. יש לי שאלה על מייגן?? איך היא השתלבה בעלילת ג'קי בכלא... מישהו יכול לפרט ולהסביר?? תמיד ידעתי שיש לה פוטנציאל להיכנס לעלילה בסדרה באופן משמעותי

Mikel20

New member
שני ארה"ב- ביזיון ../images/Emo58.gif

קודם כל תשימו לב חברים לסמן בפעם הבאה ספוילר עתידי, חצי שרשור כאן לא מסומן ב
וזה די הורס, אפילו שזה לימים הקרובים בלבד. לגבי הפרק, פשוט ביזיון, העלילה הזאת נראתה ממש מבטיחה בהתחלה וככה היא נגמרת לה?? בזה שלניק הייתה שיחה מקרית עם אריק ועוד כניסה דרמטית לחדר של מאסימו?? זה הכל? איזה בזבוז של פוטנציאל לעלילת מתח יותר מתוחכמת. ולא ברור לי, עם מי לעזאזל מאסימו דיבר בטלפון האדום שלו? הרי כל הקטע שמייגן החדירה את המידע המפוברק וכל השאר עשו את עבודתם נאמנה, אז עם מי לעזאזל הוא דיבר שם? הרי שכחנו ששוב צריך להכנס לכל עלילת הסקס התורן של ברוק אז בטח שום דבר אחר לא יהיה באופק בזמן שנדון כל הזמן הקרוב במשולש המשעמם של כל הזמנים ברוק-ניק-רידג', לא מעניין תקלטו שם למעלה!!! אני כבר רואה את הרייטינג בזמן הקרוב עושה צניחה חופשית בדיוק כמו ב2004. לגבי פטריק דאפי, לכמה זמן הוא חתם שהוא זכה להכנס לפתיח של הסדרה במהירות כזאת? בדר"כ שחקני אורח לא מופיעים שם... הקטע היחיד שאהבתי היה כשפלישיה צרחה עליהם "לא קוראים לו דינו" , סוף סוף מישהו אמר להם בפרצוף שהשם הזה מפגר ומטומטם ושיפסיקו איתו אחרת לילד יהיו תסביכי דינוזאור כשהוא יגדל. ובכלל כל העלילה הזאת לא מעניינת בשיט, לא אוהב את פלישיה כשהיא בוכה, שתחזור להיות ביצ'ית וסרקסטית כמו שאהבנו אותה כשהיא רק חזרה לסידרה, הרבה יותר הולם אותה.

א ר י ק ל

New member
שני+שלישי -ארה"ב ../images/Emo58.gif../images/Emo166.gif

שני- המעשה,וההנאה. שלישי- ההבנה,והצער.

גרטה1

New member
צדקת לגבי הרייטינג

כבר כתבתי בכמה הודעות שהעלילה הנוכחית היא מחזור של שנת 2004 וגם אני מסכימה איתך שזו היתה העלילה הכי משעממת מעולם! כבר שבועיים-שלושה שהרייטינג רק הולך ומתדרדר-השבוע כמעט כל השבוע היה 2.9 ו-3 (יום שני שתמיד גבוה יותר העלה את הממוצע ל-3.1, אבל איפה הימים של 3.4-3.5?!) ותחשבו שזה שבוע לפני הסוויפס של מאי ומתי שפטריק דאפי הגיע לסדרה! מה הפלא שהפרומו השבוע היה על ברידג'ט-דנטה-פלישיה? זו העלילה היחידה המעניינת.

Mikel20

New member
וגם זה לא כל כך

שום עלילה כרגע לא מעניינת, כל עניין התינוק של פלישיה היה יכול להיות מעניין אם למשל: - היה אכפת לנו מדנטה אבל מצדי הוא יכול להעלם מחר בלי סיבה וזה לא יזיז לי. - פלישיה וברדיג'ט באמת היו מתחילות לריב ולשנוא אחת את השנייה ושנראה קאט-פייט רציני ביניהן, יש שם פוטנציאל, זה נורא מעצבן שאחרי כל ריב הן משלימות כמו אחיות טובות |אייקון שלי מקיא מגועל|. - אחת הדמויות הייתה ביצ'ית, די הרסו לי את פלישיה ועכשיו סטפני בטח תעשה בשבילה את כל העבודה השחורה והיא תישאר טובה ונחמדה, כל הדמויות שם כאלה נחנחיות שזה משעמם, אין את מי לשנוא באמת.

א ר י ק ל

New member
דווקא יש! -

את בראדלי. הוא חייב חופשה בבקתה בהרים,דחוף! מצידי שאמבר תכלא אותו במכרה.

למעלה