בנג'מין סטראק

nathaliesh

New member
../images/Emo58.gif סביר מאוד באמת שהאולנד יודע

ואולי אפילו סיפר לילדים שלו. יחד עם זאת לא מן הנמנע שגם בנג'ן יודע דברים. תכל'ס אנחנו לא יודעים הרבה על מה שקרה אז תיאורטית יכול להיות אפילו שבנג'ן רכב לדבר עם ליאנה כשהיא גססה, או לחילופין שליאנה שלחה לו מכתב. קשה לי להאמין שנד סיפר למיינקת של ג'ון (ושל נד דיין) מיהם ההורים האמיתיים של התינוק, לא? סביר להניח שמכר לה אותו שקר שמכר לכולם. מצד שני אני כן זוכרת שנד דיין מספר לאריה שווילה היא כביכול האמא האמיתית של ג'ון אז יכול להיות שווילה שתפה פעולה עם נד עם השקר ושהיא כן ידעה את זה, מה שמעלה את השאלה למה לעזאזל לספר לה דבר כזה והאם ווילה היא באמת "רק" מיינקת.

נראה שווילה זה בולשיט.

אף אחד לא יודע מה היה שם. כל אחד מספר אלף סיפורים על מה שהיה שם. החיילים של נד סיפרו שזו אשארה דיין. נד דיין מספר שזו ווילה. אבל אולי סיפרו לו שזו ווילה כי הוא היה ילד ולא רצו לספר לו שזו אשארה. ואולי ווילה באמת הניקה את ג'ון לזמן מה. אולי, לזמן מה. אבל אסור לשכוח שהמינקת העיקרית של ג'ון לא הייתה ווילה. ווילה נשארה בדורן בשירות בית דיין. וג'ון ומניקתו המשיכו לוינטרפל. ציטוט מתוך משחקי הכס: כאשר קייטלין הגיעה עם רוב לוינטרפל, כבר קבעו שם ג'ון ומניקתו את מושבם. בקשר לבנז'ן וז'ורה מורמונט, אני מניח שהייתה סיבה למתרגמים לבטא את זה בצורה הזו. למתרגמים יש גישה למידע ויש להם הנחיות הגיה לפעמים. אז אולי הם צודקים? ואולי לא...

CallMeCavanaugh

New member
בזמן ההכנות לסדרה

מרטין אמר שיש כל מיני מלים שהוא כתב בכלל בלי לדעת איך מבטאים אותן, ושכל אחד יבטא איך שבא לו. אבל דווקא שמות כמו Benjen ו Jora לא נראה לי שנכנסים בהגדרה הזאת.

למעלה