בנג'מין סטראק

gal06

New member
../images/Emo58.gifבנג'מין סטראק

מה הקטע שלו? האם יש איזכור מדוע הוא נשבע לשחורים? והאם משהו מצא אותו? תמוהה...

CallMeCavanaugh

New member
בנז'ן?

וואו, איזו שרשרת אסוציאציות זה עשה לי עכשיו. בנז'ן->בנזין->מתדלק->עבודה מועדפת->משמר הלילה זאת עבודה מועדפת, בנג'ן (בנג'ן, לא בנז'ן, ואם בתרגום כתוב בנז'ן אז טוב שהחליפו את המתרגם) הצטרף למשמר בשביל לקבל את המענק ומתכנן לצאת לטיול אחרי צבא בערים החופשיות.

chin1

New member
יש אזכור עקיף

באביב הכוזב כשהיה בתחרויות באהרנול הוא התרשם מאוד מנאומו של יורן ובגלל זה לכאורה מחליט להצטרף לשחורים נוסף צריך לזכור כי בעבר גם אנשים איכותיים הצטרפו לשחורים , לדוגמא אבירים ובני לורדים שאין להם ירושה לשאוף אילה, הלורד המפקד היה לורד איי הדובים שהחליט להשבע לשחורים , גם האימון שהיה יכול להיות מלך ובחר את השחורים, רק בשנים האחרונות (לדעתי עם משטרו של רוברט) מעמדה של החומה כל כך נפגע. קרא את הפתיח לסדרה.

בנז'ן ../images/Emo58.gif

הוא האח השני, אחיו לורד ואין לו אדמות, לכן היה נראה לו טבעי ללכת למשמר הלילה כמו רבים מאבות אבותיו בעבר. הוא היה יכול לחפש את מזלו בדרום ולנסות להיות לורד בזכות עצמו אבל העדיף לעשות "שירות לאומי". האמת שגורלו לא ידוע אבל אני מאמין שהסיפור שלו ממש לא נגמר והכל יכול להיות איתו - החל מהצטרפות לפראים, או שהפך למנהיג האחרים ולא יודע מה, אבל אני בטוח שהוא יחזור מתישהו.

CallMeCavanaugh

New member
לא אח שלישי? ../images/Emo58.gif

בראנדון ראשון, אדארד שני, בנג'ן שלישי? האמת היא שאני תמיד חשדתי ב Coldhands (ידיים קרות?) שהוא בנג'ן.

CallMeCavanaugh

New member
../images/Emo58.gif לסופת החרבות

כשסם וגילי בורחים מה"זומבים", מגיע מישהו, אני לא זוכר אם הוא רוכב על אייל או משהו בסגנון, שולח עורבים על הזומבים ומציל אותם. הוא מביא אותם לחומה ושם שולח את סם לפתוח את השער בחומה שנפתח רק עבור חברי המשמר, כדי שבראן יוכל לעבור צפונה מהחומה. בספר החמישי נראה את המפגש בין בראן לדמות המסתורית - אם בראן יזהה אותו, סימן שזה באמת בנג'ן. אם לא, כנראה שלא.

CallMeCavanaugh

New member
כן (לא ספויילר, סתם נטול קונטקסט)

החיה היא Elk, שהוא בעברית דישון, או אייל קנדי.

nathaliesh

New member
../images/Emo58.gif וזה אם אני לא טועה, רמז כבד ל-

ילדי היער או האנשים הירוקים, לא?

CallMeCavanaugh

New member
../images/Emo58.gif סביר להניח שכן

אבל זה לא מונע את האפשרות שבנג'ן כבר הצטרף אליהם, אחרי שהצילו אותו ממוות או משהו כזה.

nathaliesh

New member
אגב ../images/Emo58.gif

אני מניחה שבנג'ן מודע לכל מה שקרה לליאנה ובקי בסיפור הזה ולכן אם הוא לא מת, אלא חי זאת תהיה דרך מאוד יפה ומעניינת להבהיר את פרשת ג'ון שלג ואת שיוכו כטארגריין

CallMeCavanaugh

New member
../images/Emo58.gif לא נראה לי

בנג'ן אולי יודע שליאנה הלכה עם רוברט מרצונה ולא נחטפה, אבל לא סביר להניח שהוא יודע על ג'ון - נד לא גילה עליו מעולם לאיש. אני יכול לחשוב רק על שני אנשים שעשויים לדעת מי הוריו של ג'ון - האולנד ריד, היחיד מלבד נד ששרד את הקרב במגדל האושר ולכן יודע שנד יצא משם עם תינוק, ו-ווילה, המניקה של אדריק דיין וכנראה גם של ג'ון - סביר להניח שנד הסביר לה על מקור התינוק, כי בכל זאת, מאוחר יותר הוא סיפר לאנשים שהיא האמא.

למעלה