במי היא תבחר?

girlontop

New member
../images/Emo58.gif במי היא תבחר?

הספוילרים לאחרונה משעממים רצח, אבל קצה קטן של עניין אפשר למצוא בסיפור ג'קי-דיקן-מאסימו. עכשיו כשמאס עומד להבריא ממש בקרוב, במי אתם חושבים ג'קי תבחר? לי ברור שהיא תבחר במאסימו - בראט מעולם לא הצטיין במקוריות. מסכן דיקן, הוא אמנם מניאק, אבל אני חולה עליו. הוא וג'קי אחד הזוגות היחידים ששווים צפייה כיום. לז'קלין מגיע יותר ממאסימו המבחיל. חברים, בואו נהמר - את מי ג'קי לוקחת איתה הביתה?
לא נושא מרתק, אבל אנחנו צריכים איזה דיון בספוילרים, מזמן לא היה.

sashkashurik

New member
וואי, במקומה

הייתי משאירה את המצב כמו שהוא - נשואה למאסימו, אבל עושה סקס עם דיקן המדהים! להנות משני העולמות - למה לא?

Second delivery to...../images/Emo188.gif Sasha../images/Emo70.gif

We warned you once, we told you to be careful with what you're saying, to open your eyes and stop with your bad habits from Russia. BUT NO! You are still thinking you can enjoy 2 worlds, without paying for it! How the hell can you have sex with my dear Massimo and then sleep with Deacon Sharp, hmmm? I'm warning you, what Mas did to Jackie is nothing compare to what i'll do 2U, if you won't stop. I won't warn you again, dear Sashkashurik, is that clear? i'm very angry now, you should get the message
NOT YOURS SHEILA CARTER

rachelMcfadden

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifההודעות האלה קורעות אותי

מצחוק חחחחחחחח NOT YOURS גדולללללל

Elanor Rigby

New member
בקשה לשילה ומורגן../images/Emo96.gif

אולי תכתבו את ההודעות שלכן בעברית? מעייף קצת לקרוא את כל האנגלית הזאת...

../images/Emo188.gif How rude!!! ../images/Emo46.gif

Ms. Coffee girl, keep your demands to youreself. You're in no position of asking us ANYTHING, got it? We are not here to entertain you and with all the coffee you seem to be drinking we're surprised you claim you're tired. We strongly advise you to keep it cool or else ----**** [**** censored due to probation. We'll leave it for your imagination]

Guy K

New member
נראה לי ברור מאליו

ג'קי תלך על מאסימו, דיקן יעבור הלאה וימצא "אהבה אמיתית" חדשה (זה רק אני או שהוא מזכיר קצת את ברוק - בכל פעם שהוא עם מישהי היא היחידה שבאמת מתאימה לו?) ויהיה בסדר. ג'קי כבר איבדה את המומנטום. בהתחלה, לפני שהיא התחרפנה לגמרי חשבתי שהיא דמות מגניבה וקלאסית. בתור שכזו היה מגיע לה לזכות באריק. היום היא כל כך מעייפת שמצדי תשאר עם מאסימו וששניהם יבלו הרחק ממסך הטלויזיה.

Great Girl

New member
מאסימו...

גם לי נראה שהיא תהיה עם מאס... מאיפה השגת את התמונה הפצצתית של לסלי ?

S c a r l e t t

New member
לצערי זה די צפוי...

שהיא תבחר במאסימו. היא ודיקן לדעתי כאלה מצחיקים ביחד ודווקא הייתי נהנית לראות אותם כזוג לתקופה מסוימת אבל לדעתי ברור לכולנו שאין סיכוי שהיא לא תחזור כמו טיפשה למאסימו.
אגב, תמונה ממש חמודה שלה

girlontop

New member
לעזאזל, עלית עליי!

האמת שסתם חיפשתי תירוץ להעלות את התמונה

לינה18

New member
אז קודם כל הייתי חייבת לציין עד כמה

היא ניראת מדהים בתמונה הזאת. יופי של תמונה בחרת לשים טלי. וחוץ מזה זה ברור שג'קי תבחר במסימו, רק שלא ניראה לי שמסימו ירצה בה אחרי כל מה שהוא נאלץ לראות בזמן שהיה משותק. ואז אולי היא תוכל להיות עם דיקן. אני אישית מעדיפה אותה עם דיקן, כי פשוט חבל עליו. וגם למסימו לא מגיע אותה.

morgold

New member
אני מתה שבראט יעשה איזה רומן בין

דיקן לג'קי!! זה יהיה ענק

למעלה