ביג בראדר 724 - ויטו

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 724

כמה מתח באוויר יש בבית הזה. ללא ספק עונת הריאליטי הטובה ביותר מאז ומעולם בכל סידרה. ג'אנל מוכיחה כמה היא חזקה בתחרויות אבל היא משום מה לא מודאגת כמו אריקה לגמור בתור הדיאן של העונה (רפרנס לעונה 5). היא יודעת שבסיטואציה של פיינל 3 יש לה הרבה יותר סיכוי לזכות ב-HOH האחרון נגד הבנים - למען האמת יש לה תמיד סיכוי טוב יותר לנצח כל אחד ממי שנשאר בבית, בטח אם זו תחרות סיבולת. אם אני ג'אנל אני לא מתאמץ לזכות ב-HOH הבא בכלל. אריקה לא יכולה לזכות ככה שהכח יפול או אצל ג'ורג' או אצל צ'ילטאון. ג'ורג' אולי היחיד בבית בלי מה להפסיד ויש מצב שיעמיד את שני הליצנים מצ'ילטאון ולא ישמור טינה נגד אריקה שהעמידה אותו להדחה. לג'אנל הרבה יותר חשוב לזכות ב-HOH שאחרי כדי להבטיח את מקומה בפיינל 3. דניאל חסרת סיכוי להישאר בבית. זה כבר עניין גמור - מה שנשאר פתוח הוא ההדחה הכפולה המתוכננת לשבוע ואיך זה בדיוק הולך להתבצע.

Boran

New member
מה שבטוח

שכמו שאמרת, זו ללא ספק עונת הריאליטי הטובה ביותר מאז ומעולם בכל סדרה (מכל סדרה בסגנון, כמובן. לא כולל החפרפרת וריאליטי כשרונות). מיטב המוחות, כשהם אשכרה מוציאים את כל מה שיש להם.

willo

New member
../images/Emo58.gif 724

כמה דמעות, כבר חשבתי שהבית הולך לטבוע... הפרסים היו נחמדים, עד עכשיו אני לא מבין למה הם מוכנים לאכול סלופ בשביל שלוויל תהיה טרמפולינה??? אבל חג המולד היה גדול. אין ספק שוויל מוכיח כי הוא שחקן הראליטי הטוב ביותר שהיה בתולדות הטלוויזיה, הבן אדם לא מפסיק לרגע לתכנן, לחשוב ולבצע. הוא ובוגי זה האתנחתא הקומית של כל פרק. דניאל בחוץ, והכי מתסכל זה שהיא לא יכלה לעשות כלום נגד זה. ג'ורג' מתקדם יפה, אין לי ספק שהוא לא יעצר השבוע, אא"כ הוא יעמוד מול בוגי/וויל (זה מבה שג'אנל תעשה???). ההדחה הכפולה מותחת, כי בסוף הפרק לא אמרו שזה ישודר בשידור חי (אלא שנראה רק הדחה אחת) לכן אני משער שבסוף הפרק (שיתנהל כרגיל) תהיה תחרות HOH, ואז VETO ואז הדחה רק שזה ישודר ביום א'.

../images/Emo58.gif

מסכנה דניאל, אבל אריקה יצאה ממש טיפשה. אם היא הייתה מעמידה את וויל ג'ורג' היה עף וכלום לא היה קורה. היא בקלות יכלה לתרץ בכך שהיא לא מסוגלת להעמיד את דניאל (הרי רק לפני כמה ימים אמרת שאת משחקת לפי הרגש, אז מה השתנה פתאום?). אני לא מבין איך צ'יל-טאון לא רואים כמה שזה מסוכן שג'אנל במשחק. ברגע שהיא לא זוכה בהו"ה / ויטו חייבים להעיף אותה. היא ממש מסוגלת לזכות בכל התחרויות היישר לפיינל 2. מייק גם צריך להתחיל לחשוב על זה שהוא לא יכול לנצח את וויל. אם אני הייתי במקומו הייתי מנסה להעיף את ג'אנל השבוע ולגרום לכך שלא תהיה לצ'יל-טאון ברירה אלא לקחת את אריקה לפיינל 3 ואז שוויל יגמור מקום שלישי.

willo

New member
../images/Emo58.gif

נראה לי שההנחה של CT היא שהם יצליחו לנצח את ג'אנל מול המושבעים. כמו כן, הם ילכו על גאנל כHOH הבאה ואז היא תעמיד את אריקה מול התרנגול, דניאל בחיים לא הייתה עושה את זה והם יודעים (מה עוד שהם הבינו שדניאל עלתה עליהם, והבא להרגך השקם להורגו...)

../images/Emo58.gif

זה נחמד בשביל וויל שהוא בונה על זה שהוא ינצח אותה בפיינל 2, אבל מייק באמת חושב שהיא תעדיף אותו על פני וויל? ממש לא נראה לי, ובדיוק בגלל זה הוא היה צריך לדאוג שהיא תעוף. חוץ מזה, אם הם באמת רוצים ששניהם יגיעו לפיינל 2, אז הם צריכים גם ככה להפתר מג'אנל. חוץ מזה 2, לדעתי הם היו צריכים להעיף את ג'ורג'. הוא היחיד שאין להם שום סוג של ברית איתו + הוא ינצח את כולם בפיינל 2. לא היה להם ממש צורך לדאוג מדניאל. גם אם היא הייתה זוכה בהו"ה הבא ומעמידה את שניהם - כל עוד מישהו שהוא לא דניאל היה זוכה בוטו והם היו בטוחים. הדרך היחידה שמישהו מהם היה עף זה אם דניאל הייתה זוכה גם בהו"ה וגם בוטו.

../images/Emo58.gif

מה שכן, הם גרמו לכך שגם את אריקה הם ינצחו בפיינל 2, ככה שזה כן עובד לטובתם. בכל אופן, המטרה הבאה שלהם צריכה להיות ג'ורג', אלא אם כן ג'אנל לא מצילה את עצמה בוטו.

Doji

New member
../images/Emo58.gif 724

כשהעונה תסתיים ואריקה תצפה בקטעי הדייארי-רום של צ'ילטאון היא תרגיש מאוד מפגרת. היא עשתה טעות בלהדיח את דניאל בגלל שהיא תאבד לא רק את הקול של דניאל במושבעים - אני חושב שדניאל תנסה לשכנע את מרסלס ואת ג'יימס לא להצביע לאריקה בפיינל2, והיא יכולה להיות מאוד משכנעת. אני מנסה לחשוב מי יכול לנצח את מי בפיינל2. אני חושב שד"ר וויל ינצח כל מי שישב מולו בפיינל2 של העונה, מגיע לו. אני חושב שג'אנל יכולה לנצח את בוגי-אריקה-ג'ורג'. אני חושב שבוגי יכול לנצח את אריקה-ג'ורג'. אני חושב שאריקה יכולה לנצח את ג'ורג'. אני חושב שלג'ורג' אין סיכוי לנצח במעמד פיינל 2. שבוע הבא יש סיכוי טוב לג'אנל להיות HOH ולדעתי הצעד הכי נכון מבחינתה, יהיה להעיף את וויל ואם היא מגיעה לפיינל3 ומנצחת, לקחת את ג'ורג' איתה לפיינל2.

../images/Emo58.gif

אאוצ', הם פשוט טובים. צ'ילטאון פשוט טובים. קצת חבל לי שג'ורג' ואריקה מגיעים לפיינל 5 אבל שיהיה. כל עוד מי שמודח זו לא ג'אנל, אני מרוצה. מגיע ריספקט גם לעריכה של התוכנית. התוכנית ערוכה בצורה נהדרת, גם מבחינת אתנחתאות קומיות וגם מבחינת בניית מתח. שלא נדבר על זה שהיא מתכתבת גם עם הצופים (תחרות but first למשל) שזה פלוס ענקי. אגב - נכון מוזיקת המתח היא אותה מוזיקת מתח ב"אבודים"? אני מתכוון לזמזום הזה. בד"כ מופיע בסצנות של חדר ה-HOH

IDOffryn

New member
../images/Emo58.gif724

זה אולי משהו שפשוט קורה באול-סטאר אבל איכשהו השחקן שכולם יודעים שהוא לא בן אדם כל כך הגון חוזר לשחק במשחק ואיכשהו כל השאר מסביב מספיק די מפגרים כדי לתת לו להשתלט על המשחק. זה קרה בהשרדות עם רוב וזה קורה עכשיו עם וויל (וכן, וויל לא צ'יל טאון) ובגלל זה אני אתן ביקורת טובה לג'ורג'. הוא היחיד שמבין את וויל. היחיד שבאמת מבין כמה מסוכן הוא. חבל שדניאל נזכרה להתעורר מאוחר מידי כדי להבין מי הוא וויל. ולג'אנל אין ממש בחירה יותר טובה מאשר לסמוך עליהם.. אבל היה לה כל כך הרבה הזדמניות להעיף אותם עם עונה 6.. רק חבל שהם היו כל כך פחדנים ועכשיו כולם בערך בחוץ.. אבל בנתיים הם עוזרים לה.. אם היא תהיה חכמה מספיק השבוע היא תיפטר מאחד מהם. בקשר לאריקה. אני מקווה שהיא תצפה בתכנית שוב ותסתכל על כל מה שקורה מסביבה באמת ותבין למה ג'אנל אמרה לה באחת הפעמים שהיא העמידה אותה להדחה שהיא סובלת את השיטת משחק שלה. אין לה חוט שדרה. ובאמת שיש הערכה לוויל כי באמת הוא יודע לשחק ב3 הבנות טוב, אבל אני יותר חושב שהוא פשוט מתמודד עם אנשים שפשוט קל לתמרן אותם. ודי מתחיל להמאס לי מצ'יל טאון קצת. שלפחות יעיפו את מייק. לא סובל אותו. וניל פטריק האריס? נו באמת זה בכלל לא נסיון זול של הרשת לקדם את הסדרה שלו..

Doji

New member
../images/Emo58.gif

הקטע עם ניל פטריק האריס היה גדול! דוגי האוזר

MooTzk

New member
724 ../images/Emo58.gif

הכובעים מוסרים בפני צ'ילטאון. אם מישהו שהוא לא אחד מהם זוכה בעונה זה השוד הכי גדול בהסטורית הריאליטי. אין יותר ראויים מהם העונה וכמעט בכלל לזכות. עם עדיפות לוויל כמובן כי הוא יותר מצחיק. הפעם הם גרמו לאריקה לעשות טעות פטאלית, ואני מסכים שהיא תרגיש ממש מפגרת כשהיא תראה את התוכנית בבית. הבחורה באמת חסרת עמוד שדרה, וחבל על דניאל, שהייתה הפייבוריטית שלי, אבל בסופו של דבר הפסידה לצ'ילטאון בקרב הpersuasion. אני מתחיל לחבב את ג'ורג' בצורה כלשהי משום מה, הדביליות שלו והשטויות שהוא עושה זה די נחמד בין כל הבגידות וכו' בבית. הקטע עם ניל פטריק האריס היה נחמד. אני מקווה שלדניאל לא תהיה יד בהדחה הכפולה ביום חמישי - אם היא תוכל להשפיע בצורה כלשהי על ההדחה השניה אני מניח שזה יהיה כדי להפיל את וויל ואסור שזה יקרה. אני מניח שאם אכן לא תהיה לה השפעה צ'יקן ג'ורג' יעוף.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

פרק ענק עם סוף עצוב. אני לא מאמין שאריקה נפלה בפח של צ'ילטאון! אין מה להגיד, צ'ילטאון שולטים במשחק.. גם אריקה וגם ג'אנל חושבות שהן היחידות שבברית איתם ובחיים לא ירצו ללכת נגדם. היחיד שאולי ילך נגדם זה ג'ורג' אבל הוא לא מסוגל לזכות ב-HOH אז אין על מה לדבר. אני מחכה לרגע שבו וויל או בוגי יהיו בדיירי רום ויתחילו לחשוב על להעיף אחד את השני. זה יהיה מעניין.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

חבל, חבל על דניאל. שמישהו יסביר לי איך איש התרנגול הגיע לכאן? אני במקום אריקה הייתי מארגן דיל שוויל עולה לבלוק, ודניאל מצביעה נגד ג'ורג'. ככה יוצא שג'ורג' עף עם או בלי הקול של ג'אנל, ואריקה יוצאת בסדר מכל הבחינות. בכל זאת, צריך לחשוב גם על הג'ורי. עונה פשוט מדהימה. חבל שדניאל גומרת ככה. אם באמת הפיינל 3 יהיו ג'אנל וצ'ילטאון, ג'אנל תנצח בהו"ה ותהיה בפיינל 2 עם בוגי, זה יהיה כ"כ מאכזב שבוגי בפיינל 2. אפילו להיות רמטכ"ל לא הגיע לו (או שזה בוגי אחר?) אבל בכל מקרה ג'אנל צריכה להיות כמו בעונה שלה, מקום שלישי. פיינל 2 של וויל ודניאל יהיה מעולה. חבל שזה לא הולך להיות. אני עדיין מקווה לסוג של מהפך ושג'ורג'י יעוף. למה קיבינימט הוא הגיע עד עכשיו??

למעלה