ביג בראדר 6x03

IDOffryn

New member
../images/Emo58.gif ביג בראדר 6x03

רובכם צדקתם בזוגות: בו ואיווט באמת חברים טובים אשליה וג'אנל באמת חברות ידעתי שאריק ומגי הם זוג לפי הקריצה שהיא הביאה לו ביום הראשון שהם היו שם ממש לא חשדתי שרייצ'ל והאווי הם חברים טובים. זה גם מסביר למה הוא הסכים לוותר לה על הגלשן... שרה וג'יימס הם זוג במציאות אבל בנתיים הם לא מעניינים.. קייסר ומייקל חברים טובים.. לא כל כך הפתיע... ואפריל וג'ניפר גם חברות... רק כדרך אגב לא ראיתי את הפרק עדין סתם נכנסתי לאתר של CBS לראות מי הזוגות. ולפי מה שקראתי על הפרק רוב הזוגות די מתחילים לחשוד שיש עוד אנשים עם קשר כמו שלהם בבית. בעיקר כולם חושדים בבו ואיווט. נקווה שהטוויסט הזה יהיה באמת מעניין...

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

איזו התחלה גרועה לעונה. הכל כל כך צפוי.. ושוב, קטע קטן שמציל את הפרק - הפעם זה היה גילוי הזוגות. אני עם אפריל. גו אפריל
חבל שאריק זכה ב-HOH. עכשיו שתי בנות יהיו מועמדות.

maya567

New member
../images/Emo58.gif 603

אפריל מזכירה לי את טינה... הזוגות היה נחמד. ורייצ'ל והאוי באמת זוג מפתיע. הצחיק אותי שכולם חשדו שם בכולם שהם זוגות, אבל היו בטוחים שאף אחד לא חושד בהם. חוץ מזה, אני עדיין לא זוכרת את השמות של כולם, וחלק מהם פשוט גם לא מעניינים מספיק בשביל שאני אנסה לזכור את השם שלהם. אבל הפרק היה נחמד בסך-הכל. וזו רק אני, או שהמנגינה שמלווה חזרה מפרסומות זה בעצם קטע קטן מנעימת הבורד-רום של האפרנטיס?

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif פרק 3

משהו בעונה הזו עדיין לא דופק כמו שצריך. למרות מאמצים רבים שלי כן להתלהב, בינתיים אני לא רואה שום דבר ששווה לדבר עליו. היה נחמד לראות את 2 הבנות מצליחות לזהות את כל הזוגות בבית. הכי מוזר שאשליה לא חשבה איך זה יכול להיות שהיא "ה"טוויסט של ביג בראדר 6 והנה על השבוע הראשון הטוויסט הולך הביתה. היא הייתה חייבת לחשוד ולו לרגע שמבחינת סטטיסטיקה הסיכוי שזה יקרה הוא די נמוך. בינתיים אני עוד נותן צ'אנס לעונה להשתפר. דווקא שרה וג'יימס מבחינתי הם הזוג שהכי מעניין כרגע לראות. הקשר ביניהם שונה משאר הקשרים שקיימים בין הזוגות ויהיה מעניין לראות איך זה ישפיע על המשחק.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

אם כבר ג'יימס ושרה, שמתי לב שהם הזוג היחידי שלא הצביע ביחד. ג'יימס הצביע להעיף את קייסר, שרה הצביעה להעיף את אשליה. O_O

maya567

New member
../images/Emo58.gif

הגיוני שהוא ידע שאשליה הולכת לעוף, וכנראה שקייסר ממש עצבן אותו.

De fire

New member
|ספיולר|

לעזאזל. עכשיו נצטרך לסבול לפחות עוד שבועיים את גוש המאצ'ואיזם המעצבן שנקרא אריק. אני מאוד מקווה שהוא יעמיד את קייסר בגלל שהאחרון "מעל" באמון שלו. אם הוא יעמיד שתי בנות, אזי שבוע שני ברציפות בחורה תעוף ואז תהיה הצדקה אסטרטגית לאדון אריק להמשיך במאבק "הבנות על הבנים" הנדוש עד כדי בחילה. החברות של האווי עם רייצ'ל קצת מורידה את סף העצבים שהוא מביא לי. לא יודע למה, אבל זה אומר שבנתיים ממש לא אכפת לי שהוא ישאר. ואני עדיין מחכה שאפריל תוציא גיטרה ותתחיל לשיר Smelly cat.

מטר9

New member
../images/Emo58.gif

שוב היה פרק סביר עם קטע שמציל אותו... רוב הזוגות היו הגיוניים (ועל ארבעה מהם עליתי בפרק הקודם) אבל האווי ורייצ'ל??? זה היה די מוזר, למרות שזה מסביר כמה דברים. דווקא אותי היה יותר מעניין אם ג'אנל הייתה זוכה, עכשיו כשאין לה אשליה...

למעלה