ביג בראדר 613

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif ביג בראדר 613

אכזבה גדולה מאוד מהאווי. אפילו שהוא הבטיח למגי ואפילו שהוא התנהג כמו מפגר קיוויתי שעדיין ברגע האמת הוא ישים את המפתחות הנכונים בקופסא. טעיתי. האווי טעה וטעה בענק. קשה להאשים מישהו שם - רק קייזר ידע איזה מהלך נכון לעשות. נראה מה יהיה בוויטו והאם עדיין יעשה איזשהו מהלך (המהלך הנכון) להעיף את מגי או איווט מהבית.

maya567

New member
../images/Emo58.gif613

ידעתי שיש משהו מאחורי המחאה שלי. אמנם התחלתי לצפות לפני שרון כתב את ההודעה, אז כבר ראיתי את זה לעצמי. שוב העריכה היתה גרועה - לראות את ג'יימס ושרה אומרים שאין סיכוי שהם מועמדים זה מתכון בטוח לכך שהם מועמדים. האווי דביל. רייצ'ל נגררת. ג'אנל מוכיחה שהיא בעצם כן בלונדינית סתומה ומגיעה להחלטות נכונות רק כשהגבר הנכון לוחש לה אותם לאוזן (מייקל/קייזר/ג'יימס). למה להעיף את ג'יימס ושרה ולהיות מספרי 6-7 אצל ברית האחווה הסתומה, ולא להשאר בברית שבה המיקום שלך שווה בין כולם. סתומים. הם כנראה בטוחים שאריק יחזור. למרות שגם אם אריק חוזר, והם מעיפים את מגי, עדיין הם יכולים להמשיך ולשלוט בבית. לעניין שינוי בווטו - זה גם לא ממש ישים. הרי האווי לא יכול להצביע. כך גם ג'יימס/שרה מי מהם שישאר מועמד. בוא נגיד שמו את מגי, אז זה אומר שבו, איווט, ג'ן ואפריל מצביעות ג'יימס/שרה, וג'יימס/שרה, רייצ'ל וג'אנל מצביעים למאגי. ואז זה ביי ביי ג'יימס/שרה. טמטום. פשוט טמטום! מטומטם יותר מהזנב שיש לאפריל בתחת!

Nameless One

New member
613 ../images/Emo58.gif

גם האלטרנטיבה של האווי לשים מישהו מהברית של אריק (אני מסרב לקרוא לברית הזאת "The Friendship") היא לא בטוחה לגמרי מבחינתו, אני משער שהאווי מנסה לחשוב (בהנחה והוא מסוגל לזה) איזה מהלך יוביל אותו רחוק יותר במשחק, הוא יודע שברגע שהוא יסמן את הברית של אריק הם ירדפו אותו ואת רייצ'ל כמו שהיה עם קייסר, עושה גם רושם שהאנשים שם מניחים שאריק יחזור מה שכנראה מוסיף לפרנויה שלו. עם ההעפה של ג'יימס או שרה האווי מגדיל,תיאורטית, את הסיכויים שלו להשאר במשחק ונותן לעצמו עוד זמן שבו רייצ'ל/ג'נל אולי יוכלו להשיג HOH. ככה שבזמן שהמהלך של האווי היה טיפשי, אפשר להבין את ההגיון מאחורי הצעד. שבוע הבא כנראה קייסר יחזור מה שישאיר את הבית עם ברית של 5 (איווט,מגי,אפריל,ג'ניפר ובו) נגד ברית של 4 (קייסר,הוואי,ריצ'ל וג'נל). בגלל הצעד של הוואי נוצרה לברית של קייסר בעיה כאן, כי במידה והם יעמידו 2 אנשים מהברית של אריק הם יצטרכו לקוות שג'יימס/שרה לא יצביעו עם הברית השנייה או שהם יצביעו למועמד האחר ושבירת השיוויון תתצבע ע"י HOH מטעמם... עכשיו לברית של אריק אין אותה בעייה ויש להם את הרוב להדיח מועמד מהברית של קייסר במקרה והם יעמידו 2 מועמדים מצידם,ככה שאלא אם כן אחד מהם זוכה בHOH הם דיי נדפקו כאן.

Doji

New member
../images/Emo58.gif 6x13

סקרו יו האווי! מה עבר לו בראש לעזאזל - אז הוא רוצה לנקום בג'יימס, אוקיי, יהיה עיתוי מתאים לכך. הוא לא שמע על "שמור את אוייבך קרוב אליך"? ג'יימס חשב שלהאווי אין בעיה איתו והבוגדנות של ג'יימס היא קלף טוב שהאווי יוכל להשתמש בו בהמשך. הרי הם ביחד לא מתוך אהבה גדולה, אלא מכורך המצב שנוצר בבית של שני מחנות מנוגדים. אם אריק יחזור הוא יחכה עם זה אוליי שבוע, אבל בהינתן הזדמנות, ראשו של האווי יהיה על השולחן - הרי את מי האווי ורייצ'ל מצפים שהקבוצה השניה תעמיד? את איווט-בו?? את אפריל-ג'ני (שהיו נאמנות לקבוצה שלהן לאורך כל הדרך)?? לא - הם יעמידו בצעד הכי מתבקש להדחה את הצמד רייצ'ל-האווי. מזמן לא ראיתי החלטה מטומטמת כלכך. יהיה שימוש בויטו שבוע הבא רק אם מישהו מהזוג ג'יימס-שרה יזכה בו ובכל מקרה הויטו יופעל על ג'יימס. במקומו אפריל תועמד, נראה שיש קונצנזוס שהיא החוליה החלשה (משחק מילים טיפשי שכזה, עם חוליית עצם הזנב שלה) בברית השניה (למה לא בו באמת?).

בוביץ

New member
ביג בראדר 613../images/Emo58.gif

אכן החלטה מפגרת של האווי אני לא מבין מה ההגיון בהחלטה אז הוא השארי את עצמו לעוד שבועיים מה יקרה אחרי השבועיים האלה חשבת על זה? ולא הבנתי מה יש לאפריל מה יש לה זנב?

../images/Emo58.gif ביג בראדר עונה 6 פרק 13

וואי האווי,כמה דפוק בנאדם יכול להיות ! הרסת את הכל,את האפשרות לשלוח את מגי או מישהו מהצד השני הביתה. הרסת את האפשרות להיות עם היד העליונה בבית ! כמה דפוק,מה ההיגיון בלהעמיד את ג'יימס ושרה בנומס? הרי ג'יימס לא באמת בגד ברייצ'ל והאווי,להזכירכם אחרי ששרה הצילה אותו עם הויטו הוא דיבר שוב עם איווט ואמר לה שהוא לא יעמוד במילה שלו ושהוא ישים את מגי אם הוא יזכה בHOH. אוף,נהרס לי על הציפיות,כל כך רציתי שיעיפו כבר את מגי ואפריל וכל השיט של הצד השני! עכשיו או ג'יימס או שרה יעופו כי יש יותר אנשים בצד השני. עכשיו אם קייזר יחזור גם תיהיה בעיה. כי עכשיו יהיו האווי,רייצ'ל ג'נאל וקייזר נגד בוו,איווט,מגי,אפריל וג'ניפר. עכשיו שרה או ג'יימס תלויים באוויר,יופי האווי הרסת את הכל. אז באויקשן או ג'ימס או שרה יעפו [אפילו אם אחד מהם יזכה בויטו]. אני מבואס מאוד,הייתי בהלם שזה מה שיקרה,לא ציפתי לזה כי חשבתי שהאווי יותר חכם. כנראה שהבוביז עלו לו לראש.

willo

New member
../images/Emo58.gif

מה יהיה האווי, היום הוכחת שהתדמית שלך נכונה. הדבר היחוד ששיכול להציל את העונה זה הוטו (ומי שראה את הקטעים שהיו באינטרנט ששידרו את הרגעים לאחר הוטו, יודע על מה אני מדבר). נחכה ליום חמישי.

Nameless One

New member
הוא כן סימן את זה בספויילר...

הבעיה היא שכל ההודעות בנוגע לסידרה משורשרות כ"ספויילר". באותו עיניין, מה הטעם להוסיף ספויילר לצד סידרה שלא מגיעה לארץ?

maya567

New member
יש ספוילר ויש ספוילר עתידי.

זה שני דברים שונים. ועל עניין סימון הספוילר - תמיד עדיף לנקוט בשיטה המחמירה יותר. לפני שנה מישהו האמין שישדרו את ביג בראדר הבריטי בהוט? לא נראה לי... תמיד עדיף לסמן.

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gif613

איזה אדיוט. אם קראפי חוזר, אני מפסיק לצפות.

למעלה