ביג בראדר 608

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif ביג בראדר 608

חזק מאוד מה שהולך שם. קייסר הזה משחק את המשחק כמו שלא שיחקו אותו מעולם. הכל פתוח, הכל בפנים, כל כח ואני אוהב את זה. מה הטעם באמת לשקר ולהכחיש במצב כזה. התחרות ויטו הייתה נחמדה במיוחד העובדה שאיווט התחילה וכולם פשוט חסמו אותה. גם העימות בין מגי לקייסר שקייסר הפיל את הפצצה פשוט היה מעולה. יותר מעניין לראות איך אנשים משתנים. פתאום שאיווט מבינה שהיא לא נמצאת בברית ששולטת היא רוצה ללכת, בוכה, מדברת כמה זה לא הוגן. אנשים כאלה צריכים לשבת בבית ולראות איך אנשים שמתאימים למשחק משחקים אותו. מה שכן מעניין זה שכל שבוע הכח יכול ללכת למישהו לא צפוי ולכן גם הברית המשושה הזאת דינה להישבר. התגובה של אריק פשוט עלובה - כמו ילד קטן שגילה שלא אוהבים אותו יותר.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

פרק ענק! העונה הזאת ממש צוברת תאוצה מהר. קייסר גאון. הוא לא מפחד לעשות הכל כדי להגיע רחוק, וככה צריכים לעשות כולם, במקום להיות הצדיקים ולהגיד "עדיף לי הכבוד שלי מאשר לנצח". הברית של קייסר כוללת את כל הפייבוריטים שלי בבית מינוס אפריל. אז אני מאוד מקווה ששבוע הבא אחד מהם יזכה שוב ב-HOH, ולא יהיה מהפך שוב. דרך אגב - מישהו יודע איך ג'ניפר נראית? שווה משהו? פשוט נראה לי שבטעות מצמצתי כשהראו אותה..

De fire

New member
../images/Emo58.gif

זהו, ג'ניפר ובו באותה סירה (רק שקצת פחות אכפת לי כמה בו שווה..)

De fire

New member
../images/Emo58.gif

אריק תמיד נראה כמו ילד קטן, עכשיו הוא גם מתנהג כמו אחד. עד הרגע האחרון חששתי שדווקא בפרק הזה יכנס לתוקפו הטוויסט שאי אפשר להשתמש בויטו. התחרות היתה אמנם קצת לא הוגנת (בניגוד נגיד לתחרות הקודמת, בה ניתן לכ"א סיכוי פחות או יותר שווה, פה ברית יכלה למנוע ממתמודד מסויים לזכות- מה שבאמת קרה) אבל אם זה מה שצריך כדי להעיף את אקי, אין לי בעיה עם זה. ההתפרקות של הברית שלה הוציאה מאיווט סופסוף תגובה שהיא לא צעקות. עד עכשיו, אפילו בוידויים שלה, היא צרחה כמו מטורפת, ממש ע"פ הסטריאוטיפ. היא גם אמרה שהחבר הכי טוב שלה בבית הוא אריק. מה עם בו? (מה איתו באמת? הוא האיש שקיבל הכי קצת זמן מסך- Can he ba THAT boring? בכל מקרה, כמו שרון אמר, מטבעו של המשחק הזה אין הרבה סיכויים שהברית של ה-6 תשרוד באמת עד הפיינל 6. מספיק ששבוע הבא מישהו מהאחרים יזכה בהו"ה והמשחק שוב יתערבל.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

איזה טוויסט שאי אפשר להשתמש בויטו?
אמרו על זה משהו כבר?

De fire

New member
../images/Emo58.gif

למיטב זכרוני בפרק הראשון אמרו שיהיו פעמים בהן הטוויסט לא יהיה שמיש, כך שכדאי לתכנן טוב את האסטרטגיות.

Doji

New member
../images/Emo58.gif 6x08

פרק מעולה! ג'יימס עשה את כל הצעדים הנכונים (וצריך לתת גם קרדיט לשרה שידעה מתי לרדת מהשקר שהם לא זוג ושיכנעה אותו). תחרות הויטו היתה מאוד דרמטית, מבחינת מוזיקת הרקע ותנועות המצלמה. הכל היה מושלם, כולל ההבזקים של הוידויים באמצע של איווט ומגי שהרגישו שבעצם כולם משחקים נגדם ולא כפי שחשבו כשנכנסו לתחרות. ליתר דיוק, הם קלטו שמשהו לא בסדר כשג'יימס בחר בג'אנל להיות בצד שלו בתחרות ויטו, זה גם היה מעניין - בטח בראש של אריק רצה מחשבה של "אבל הוא הבטיח לי! לא... הוא לא יעמיד אותי לניפוי... does he???" הקטע שקייזר משוחח עם מגי לאחר התחרות ויטו וזורק לעברה שהיא לא המטרה אלא ה"שותף שלה, הדג השמן" היה מצויין! אני חושב שמגי ואריק הם היחידים בבית שחשבו שלא עלו עליהם שהם ביחד. היא הופתעה. לא הבנתי למה אריק אמר לקייזר לפני התחרות ויטו שאם הוא יזכה הוא לא ישתמש בויטו. לא ראיתי את עונות ה- BB הקודמות, או את האוסטרלי/בריטי וכו'... איך זה מסתיים? איך בוחרים מי מבין השניים האחרונים הוא הזוכה? נ.ב. מזל שקייזר זכה ב- HOH, אחרת העונה היתה יכולה להיראות אחרת לגמרי.

בוביץ

New member
איך זה מסתיים(ספוילר?)

די דומה להישרדות יש מושבעים. המשחק נשאר עד שנשאר פיינל 2 ואז כל 7 המועפים הקודמים הם חבר המושבעים הקובעים מי ינצח כמובן המושבעים ישאלו שאלות את הפיינל 2 בפרק האחרון.

אילקו

New member
אבל איך מגיעים למצב של 2 אנשים?

כשיש 4 אנשים אז יש HOH ושני מועמדים עדיין ואז כאילו אחד רק מצביע הרביעי הנותר? ואז מ3 ל2 איך?

LOVEtheMcMAHONS

New member
לא מסובך

כשנשארים 4 אחד HOH הוא בוחר 2 להעמיד והנותר בוחר מי נשאר ומי הולך. כאשר נשארים שלושה אחד זוכה ב-HOH הסופי והוא בוחר מי נשאר ומי הולך.

maya567

New member
../images/Emo58.gif 608

פרק מעולה. ג'יימס הצליח לשכנע גם אותי שהוא לא עובד עם קייזר, וכל המהלך הזה פשוט נהדר. תמיד מצחיק אותי איך בתוכניות כאלו, כשיש פרס כל כך רציני בקצה, אנשים מתעקשים לערב רגשות אישיים ומשחקי כבוד. למרות שמצד שני, אם האנשים האלו לא היו - זה היה די משעמם לצפיה. די ברור שאריק יעוף. יהיה מצחיק לשמוע את מגי אומרת שהיא "תנקום" את ההעפה שלו, כי לא נראה לי שהיא יכולה לנקום סנדוויץ' חמאת בוטנים... לגבי ה-HOH דעתי חלוקה. האם אני רוצה עונה מעניינת - ואז כדאי שמישהו אחר יזכה בווטו? או שאני מעדיפה לראות את האנשים הנכונים ממשיכים הלאה (ע"ע המלך קייזר) ומשחקים בינם לבין עצמם. אני הולכת עם האופציה השניה. ותודה לאלכס שהכריח אותי להמשיך לצפות אחרי פרק ראשון משמים

RedDevil16

New member
../images/Emo58.gif

לא יכולה לנקום סנדוויץ' חמאת בוטנים... ענק, מאיה, ענק!
או.קיי, אני גם באותה התלבטות כמו כולכם. מת על רייצ'ל, קינג קייזר וג'יימס. אני חושב שכל הוידויים שלהם וההתנהגות שלהם בפרק הזה, בייחוד תחרות הויטו, היו גאונות. אני באמת רוצה לראות אותם מגיעים לסוף. כל האנשים שלא בברית הם או דוגמניות האנדר-דה-ראדאר (בו, ג'ן, אפריל) או הצווחנים הבלתי-נסבלים (איווט, אריק) - אני מסכים לחלוטין שהם יעופו אחד אחרי השני. אבל עושה רושם שהמשחק הזה הוא מאוד cut-throat, ועם כל האהבה ששוררת כעת בין ג'יימס לקייזר (אהבתי מאוד איך ג'יימס הסביר לאריק שחבל שהוא לא הסכים להציל אותו), בסופו של דבר אחד מהם ידפוק את השני. איווט פגעה בול - הם העיפו את אשליה בגלל שהיא היתה מעצבנת, במקום לחשוב על מי יאיים עליהם. באסה. והפרק היה באמת מצוין. אני מאוד-מאוד נהנה מהתכנית הזו.

בוביץ

New member
ביג בראדר 608../images/Emo58.gif

וואי פרק פצצה איווט ממש בכיינית, פתאום זה לא לפי התוכניות שלה אז היא מתלוננת הרי כל הקטע של ביג בראדר שכל שבוע הכוחות של הבית משתנים. תחשבו מה יקרה כששבוע הבא מגי למשל תזכה בHOH. גם אריק יצא קצת בכיין כל הסיפור הזה מחזיק את גאנל לעוד כמה שבועות כי גם אם מגי או איווט י יהיו הHOH הבאים הם יעדיפו לשים את קייסר ואת גיימס שנריאם יותר עכשיו כבוגדים. הפנים ההמומים של כולם שגיימס בחר בגאנל היה שווה מאד לראות. ( אני באמת לא מבין למה כולם שונאים את גאנל בבית ,כלומר היא לא עשתה רע למישהו) פרק טוב.

מטר9

New member
../images/Emo58.gif

וואו!!! הפרק היה פשוט מעולה. כבר הרבה זמן לא נהנתי כל כך מפרק כזה (בכל תוכנית ריאלטי). הברית של ה-6 פשוט מעולה. הם פשוט קיבצו את כל מי שאני אוהב בבית. בכלל, לראות את אריק-מגי-איווט-אפריל (אבל בעיקר אריק ואיווט) בוכים על כל מה שקורה בבית פתאום זה רגע קלאסי שצריך להזכר להרבה זמן. אני לא חושב שיש מישהו מהקבוצה השניה שיכול לזכות ב-HOH. ג'ניפר,בו ואיווט הגיעו אחרונים בכל תחרות אפשרית. אפריל לא ממש מהווה תחרות ורק מגי אולי תצליח לזכות אם התחרות לא תהיה פיסית והיא תהיה ממש נחושה. למרות שזה לא כל כך ריאלי, אני מקווה שהשישה באמת ישארו עד הסוף. פרק פשוט מצוין, מקווה שימשיך ככה.

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif

אז אריק כנראה (תיקון,בטוח) עף פרק הבא, הגיע הזמן. בכל מקרה אני מקווה שבפרק הבא אחד מהברית שלו יזכה בHOH, אני לא רוצה שיקרה מצב שברית אחת גדולה תשאר חזקה עד סוף המשחק (למרות שכל האנשים הסימפטים נמצאים בברית החזקה כרגע), מעניין לראות יותר משחק דינמי עם בריתות קטנות, אחרת זה פשוט הולך להיות משחק צפוי מאוד להרבה שבועות...

למעלה