ביג בראדר 528

Boran

New member
../images/Emo58.gifביג בראדר 528

ס-ת-ם הפרק הזה היה פשוט סתם. כל עניין ההשמנה של דיאן ושריפת הבגדים היה העתקה מהעונה הקודמת, שהיתה עונה מסריחה, ככה שלא היה חכם להעתיק ממנה פרק שלם. אין, העונה הזו פשוט ירדה בכמה רמות. זה כבר הרבה פחות מעניין, ואם נקומיס לא זוכה בוטו ועפה ביום שלישי, זה יהיה בדיוק כמו עונה 4, וכבר לא יעניין אותי לראות את הגמר. מייקל בפיינל 3? עשו לי טובה.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

אם דיאן זוכה בויטו, והיא באמת חכמה כמו שהיא חושבת שהיא, היא תציל את עצמה ותעיף את קאובוי. גם נאקומיס וגם דרו יקחו אותה לפיינל 2 אם הם מנצחים, כך שבכל מצב היא תגיע לפיינל 2 אם היא מעיפה את קאובוי. אם קאובוי נשאר ונקומיס עפה, דרו וקאובוי יקחו אחד את השני, והתקווה היחידה של דיאן היא לזכות בהו"ה האחרון. יהיה מעניין לראות את מי נקומיס תעיף אם היא תזכה בויטו ותציל את עצמה. בסך הכל, אם נקומיס בפיינל 3, זה לא חשוב עם מי היא, אף אחד לא יקח אותה לפיינל 2.

מטר9

New member
../images/Emo58.gif

אתו דבר גם עם מייקל. אם המצב נשאר כמו שהוא ומייקל הוא זה שיקבע מי נשאר איתו ועם דרו לפיינל 3, הכי חכם בשבילו זה להעיף את דיאן. גם נקומיס וגם דרו יקחו את מייקל לפיינל 3, אבל מייקל כל כך אידיוט, שהוא לא יראה את זה והוא יעיף את נקומיס כי הוא הכלבלב של דרו...

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif528

באמת סתם כבר לא כל כך בא לי לרואת את הפרקים הבאים כי די ברור מה יל אני מקווה שנקומיס תזכה בויטו. ומקווה שישימו תחרות ויטו הוגנת שהמתמודדים לא יכולו להשתתף ביחד.

F o l k l o r e

New member
../images/Emo58.gif BB 528

זאת העונה הראשונה של ביבי שאני רואה, ועד עכשיו אני ממש ממש אוהב. אני מקווה שההפקה תשים איזה תחרות ויטו שנקומיס תוכל לנצח בה, כי זה יהיה לטובת כולם אם היא תישאר. היא כבר הוכיחה שהיא טובה בכל מה שקשור לזיכרון ולפרטים, אני מקווה שהתחרות תהיה באיזור הזה. ואני דווקא חושב שהמכנסים הענקיים שלה מגניבים. ואני מתחיל לחשוב שלמייקל יש סיכוי סביר לזכות בדבר הזה. כמה רע זה יהיה?

Boran

New member
../images/Emo58.gif

מאוד רע. מאוד מאוד רע. ואני ממליץ לך מאוד לראות את עונה 3 אם תמצא איפשהו.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif

אם מייקל יזכה זה הייה מאד רע תחשוב שהזוכה של ביג בראדר אף פעם לא זכה באף תחרות(רק תחרות שהיתה על פי הצבעת צופים) שהיה ה"פופי"(בובה) של כולם בתהחלה של סקוט . ובכלל טיפש ביותר הגיע רק בגלל הבריתות שהתפוררו. ולא נראה לי שאפשר להשיג באתרי ההורדות א ת ביג בראדר 3 או 2. אז אתה לא יכול לספר בקצרה מה היה שם?

Boran

New member
../images/Emo58.gif

זה אפילו לא הקטע של הבריתות הוא פשוט היה שפוט ונגרר. אם הוא היה יוזם בריתות, או מפרק אותם מרצונו, אם הוא היה אקטיבי זה היה משהו אחר לגמרי. אבל הוא פשוט נגרר. הוא צורף להורסמנים כחבר רביעי שהיה אמור לעוף ראשון בהנחה שהם יגיעו לפיינל 4, אחרי זה הוא פשוט נגרר בלי שום ברית, רק שכל פעם היה מישהו שרצו להעיף יותר ממנו. ועכשיו גם הצעד הזה היה רעיון של דיאן, והיה לו מזל כי התחת שלו היה על הבלוק.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

אפשר להשיג את ביג בראדר 2 ו-3 בדיסטרו של מירק. אי אפשר "לספר" עונה, אפשר לספר בקיצור על פרק או שניים, אבל לא על עונה.

למעלה