ביג בראדר 522

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif ביג בראדר 522

אין הרבה מה להגיד. כולם הצביעו נגד נטאלי חוץ מאדריה. דרו כנראה הבין שאין מצב שקאובוי עף ולכן הלך עם הזרם כדי לא לקבל היט. התחרות HOH הייתה בסדר ולפניה הייתה לי הרגשה (למעשה עוד מתחילת הפרק) שיהיה HOH גבר הפעם. וכשמייקל ומרווין עלו לגמר הייתי מבסוט. אם מייקל היה זוכה זה יכל היה להיות מעניין - מרווין בטח יעמיד את אדריה וקואובי. מרווין בצעירים חסרי מח היה נחמד. יש לו את זה ואני חושב שיושב עליו להיות שחקן או בדרן. יום שבת אין פרק ככה שהפרק של יום שלישי יהיה עמוס עם הנומיניישן והויטו קומפטישן. לכן יכול להיות שלא יהיה הפעם ויטו סרמוני מחוסר זמן ויעשו את הויטו בפרק החי (כפי שעשו מספר פעמים בעבר) ככה ש-HOH צריך להגיב על המקום ואז כולם הולכים להצביע בלי הרבה זמן לתכנן.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

מצחיק שעל החולצה של קאובוי היה כתוב "מיי דד איז נאמבר 1". לדעתי צריך לשדר את ההצבעות בדיליי. כי ככה אין הרבה מתח אלא אם כן זה תיקו והקול האחרון הוא של מישהו שלא בטוח מה הוא יצביע. לדעתי היו צריכים לא להראות את ההצבעות של דיאן ודרו אלא להראות את שאר הדיירים או משהו באותו זמן. אם היו משדרים את זה בדיליי של חצי דקה נגיד (את ההצבעות החיות), אז ההפקה היתה יכולה להחליט אם להראות את ההצבעה או להראות סתם משהו באותו זמן ולא להראות את ההצבעה. ככה יהיה יותר מתח. הולך להיות מאוד מעניין בג'ורי האוס, כשנטלי ווויל יהיו שם שבוע שלם לבד. הרגו אותי החיבוקים המצחיקים של נטלי- עוברת מאחד לאחד, ולכל אחד נותנת 3 טפיחות על הגב וליטוף במותן
. מגניב שמרווין גילח את הסמל של בי.בי 5 על הראש. בתחרות ההו"ה- קארן היתה כ"כ קרובה! איזה בעסה! הכדור שלה נכנס ממש חצי שניה אחרי הכדור של מרווין. למרות שאני מעדיף את מרוין הדעתן על קאובוי הרכיכה, ואני בספק אם קארן היתה מנצחת את קאובוי בסיבוב הגמר (למרות שזה לא היה קשה עם הכדור האחד של קאובוי). זה ממש בעסה כי באמת שמגיע כבר לקארן להיות הו"ה, מאוד הייתי רוצה לראות אותה בעמדה הזו. אני מסכים, זה מאוד מעצבן שביום שלישי יהיה הרבה מה להכניס בפרק, ולכן בטח יקצצו המון המון דברים מעניינים, כמו הדיבורים של הדיירים עם מרווין לפני הנומיניישנז וההתלבטויות שלו, וכנ"ל על הוטו, ובטח יקרו עוד דברים מעניינים בבית. בעסה. לפחות שהיו עושים פרק באורך כפול או משהו.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif

האמת יה יה מעניין עם מרווין הוא בטוח יבחר את אדריה אבל השאלה עם מי מה שבטוח הולך להיות מעניין וויל ונטלי ביח ד ובעוד שבוע אדריה ונטלי וויל אולי שיחליטו לשדר את ביתה מושעבים כי שם הרבה יותר מעניין... אני לא אוהב את קארן היא משחקת כיאלו מתחת לראדר ונעמדת מאחרוי אנשים בהתחלה היא כאילו נתנה לוויל להחליט וכיאלו היא התחבאה מאחוריו עכשיו זה זה נקומיס

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

הצבעות בשידור חי יכולות להיות מצוינות אם הן כמו שבוע שעבר, שהיה תיקו ולא ידעו בדיוק מה יקרה. אבל את ההצבעה הזאת היה אפשר לעשות כרגיל במקום חי, כי היא הייתה צפויה. מרווין = מר WIN. השניים האחרונים בהו"ה, מרווין וקאובוי, היה מעין קרב בין הבנאדם שאני הכי אוהב לבין זה שאני הכי שונא. מרווין תותח. אני לא חושב שזה מעצבן שאין פרק בשבת וביום שלישי יש גם נומיניישנז וגם ויטו. בסך הכל אין הרבה מה להכניס בכל פרק, אז פרק אחד משולב של שניהם יהיה נחמד. שלושה פרקים בשבוע זה לפעמים יותר מדי בשביל ביג בראדר האמריקאי. לראות את התגובה של וויל בבית הג'ורי יהיה מאוד מעניין. מצד אחד, הוא ישמח שהיא הפסידה ועפה. מצד שני, הוא ידע שהוא עכשיו צריך לחיות איתה שבוע באותו בית... לבד!

../images/Emo58.gif

אחלה פרק HOH קל מדי ... רציתי שראן תקח דמאט !! אממ מרווין.... מעניין את מי הוא ישים כ"מועמד להדחה". חחחח כתגובה לירון - כן אני גם שמעתי את ה4 צ'אפחות שהיא נתנה לכל אחד ו וואד צ'אפחות .. חחח מרווין היה מעולה ב"צעירים חסרי מנוח".

למעלה