ביג בראדר 520

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif ביג בראדר 520

פיר פקטור משתלט על העולם. אחרי שבהישרדות 7 אימצו את השייקים הטעימים גם ביג בראדר לא פסח על הלהיט המזין. אדריה ונטלי במצב קשה. והאשמה לא רק עליהן אלא גם על דיאן שהעלתה את השם של וויל בפני התאומות. אני במצב של התאומות חושף את דיאן וגורם למפלתה יחד איתן. למרות שזה מילה שלהן מול מילה שלה כי אין להן יכולת להוכיח אבל אולי אם הן יחשפו אותה ככה מול כולם זה יגרום לה להישבר. דרו שוב לא החלטי ונראה לאיזה צד הוא ינדוד הפעם. אני מניח שהוא ישחק בשביל אחת התאומות על הוויטו והשניה תבחר במייקל. נקומיס תבחר במרווין לדעתי. עם כל הכעס על התאומות וההתנהגות שלהן בבית אני עדיין בדיעה שדיאן עשתה את הנזק הכי גדול. היא גרמה לוויל להיות מועמד, היא נטשה בשנייה האחרונה את הברית החדשה שלה וגרמה לדרו להיות חשוף.

Boran

New member
../images/Emo58.gif 520

איזה קטע, בדיוק איך שאני פותח את הפרק אני חושב "בד"כ בזמן הזה אמורים להקטין את השולחן ולסגור חדרים, מה קורה עם זה?" בטח עוד שבוע או משו יסגרו חדר. בכל מקרה, בקשר למה שכתבת, לדעתי דיאן משחקת חכם. יש לה מצד אחד את דרו, מצד שני את התאומות, מצד שלישי את הבנות. כל אחד יודע שהיא בקשר עם הצדדים האחרים, אבל חושב שהוא הברית האמיתית שלה והשאר זה הטעיות וריגול וכאלה. אני שמח שנקומיס (אגב, שמתם לב שבפתיח שינו את השם שלה לנקומיס ואת התמונה שלה לזו עם השיער הורוד?) מינתה את התאומות. בוטו הן לא יוכלו לבחור אחת את השניה, ככה למועמדים להעפה יש בעצם רק שני שחקנים בטוחים בוטו (שזה הם עצמם) ולא ארבעה (תאומה אחת תבחר את השניה שתשחק בשבילה, והמועמד השני יבחר חבר).

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 520

אני מסכים איתך שדיאן משחקת חכם. אני אשמח אם היא תגיע כמה שיותר רחוק. אבל אני אוהב להסתכל על הכל מנקודת מבט של כל השחקנים ולאו דווקא הפייבורטים שלי. דיאן עשתה לא מעט נזק לברית שלה - עוד בתקופת ג'ייסקוט שחשפה את הברית מול כולם (לא שזה הביא לנזק ממשי אבל בכל זאת זה פעולה הרסנית) , העלאת שמו של וויל בפני התאומות במקום לשכנע אותן ללכת על מרווין ומייקל בצורה נחרצת ואחרי זה היא יוצרת מיני וויכוח עם דרו שבעצמו יכול להפיל את דיאן אם ירצה (לא שיש לו סיבה, אבל כרגע הוא ודיאן נמצאים במצב שהם למשך שבוע אחד היו עם התאומות ושניהם והתאומות יודעים את זה). מבחינת התאומות המהלך הנכון הוא לחשוף את דיאן - זה אולי יוביל למשיכת האש כלפיה במידה ואחת מהן תזכה בויטו ונאקומיס תצטרך לבחור מועמד להדחה במקום אחת מהן. השאלה היא אם התאומות יודעות שדיאן כבר לא בצד שלהן וזה משהו שאני לא לגמרי בטוח בו.

ביג בארדר 520 ../images/Emo58.gif

פרק מדהים נהנתי כל הפרק רק מרווין יצא נמושה ... חחח דיאן הביאה בשלוק הוא לא יכול ??? אהבתי את הפרצוף של התאומות מגיע להם.
כפרע ניקומס כמה שאני מתע לייך,תיקחי להם לא רק את הזרת אלא את כל היד בגדו בוויל-בגדו בי - בגדו בך -
וואי אני כבר מת לראות תפרק של ההעפה הולך להיות טוב אהה יש את הויטו לפני ...
פשש מת על התוכנית הזאת,אני כל היום בצאטים של התוכנית בשלוש צאטים שונים - אוקי אני רשמית מכור ..

בוביץ

New member
../images/Emo58.gifביג בראדר 520.

טוב בחירה צפויה האמת הולך להיות מעניין נראה לי כי לדעתי וויל הוא מה שחיבר בין נקומיס לקארן השאלה האן נקומיס תתחבר לדיאן בסופו של דבר במאת לא מבין את התאומות שלא מזכירות את דיאן שאמרה להן לשים את וויל מועמד. אולי חשבו שדיאן עדיין לצידן באמת דיאן היא הכי מגעילה . ועכשיו כאילו בוכה וכועסת על שויל עזב והרי היא זו שהציעה אותו אני מקווה שמייקל ומרווין יעופו כי אני לא רוצה לחשוב שאחד משניהם יזכה בביג בראדר. לדעתי מייקל ומארווין הגיעו לשלב יותר מדי גבוה משאפשר היה לחשוב מלכתחילה אם שבוע הבא תתחיל מלחמות בירתו של הבנות בסוף מרווין או מייקל יזכו. ויהרוס את כל העונה. עכשיו בויטו הולך קשה אני מניח שבטוח שאחת המתאומות תיקח את מייקל אני בספק לנאמנות של דרו אני מניח שדרו אם היה זוכה בויטו לא היה משתמש בו כדי להראות לבנות שהוא איתן. הוא כבר סיכן את עצמו בשביל התאומות בהצבעה נגד וויל..

Boran

New member
../images/Emo58.gif

אני לא חושב שדיאן התכוונה שוויל יעוף או יהיה מועמד. אני חושב שהיא ניהלה את השיחה הזו כדי לשכנע את אדריה שהיא באמת איתה כדי שאדריה לא תמנה אותה, ושאדריה תחשוב שהיא בצד שלהן. אני בטוח שדיאן העלתה עוד שמות, רק שלא הראו את זה.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif520 BB ירון....

אני חשוב שהיא התכוונה כי היא אמרה שיש ברית בין נקמויס וויל וקארן ושצריך לפרק אותה דיאן ידעה שברגע שוויל יעוף היא יכולה להיות גם בברית עם נקומיס וקארן היא ידעה ש4 זה יותר מדי וויל ידע את כוונותיה. וגם עם דרו או התאומות(הכל היה תלוי בהוה שהיה זוכה בשבוע הבא) ברגע שנקומיס זכתה היא עם נקומיס וקארן

../images/Emo58.gif

ללמה מרווין מצחיק רק הרגליים שלו הורגות אותם .... מייקל מתחיל להרגיז אבל נראה לי הוא יעופ אחרי אחת מהתאומות .. וואי דרו נראה יל יגיע לסופ אני מקווה שלא יקח אני רוצה את ניקומס וקראן בסוף למרות שיהיה קשה להצביע לאחת מהן הייתי רוצה שניקומס תיקח

IDOffryn

New member
../images/Emo58.gif520

אני רק מקווה שיום חמישי אחת התאומות תעזוב את הבית. חשבתי על זה קצת וכל הקטע עם וויל הוא טעות של אדריה. גם היא בגדה וגם היא יצרה לעצמה אויבים שהפילו אותה ואת אחותה, וכל הקטע שכל ההצבעה של ויל נפל עליה - זה עוד יותר אדיוטי כי היא במשחק ועדיף להפיל את האשמה על עוד כמה אנשים שיהפו למטרה ושלא את תהי המטרה העיקרית. הכח שהיה לה בידים עלה לה לראש והיא עשתה טעות שעלתה לה ולאחותה בלהיות מעומדות. וגם אני שמתי לב לשינוי בפתיחה.. כנראה שינו את וויל אז על הדרך שינו גם אותה.. ואיך לעזאזל מחליפים להם שולחן בבית בלי שהם שמים לב?

תחשוב שהם ....

הם נגיד בבריכה זה לא לוקח כל קח הרבה זמן להחליף שולחן הדלת של החצר היתה סגורה כולם היו בחוצ ושהם נכנסו הקאובי קלט

למעלה