ביג בראדר 519

Boran

New member
../images/Emo58.gifביג בראדר 519

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
למה??????? אדריה
שקרנית שוברת בריתות מסכן וויל מסכנה קארן טוב שנאקומיס הו"ה (בפעם השניה ברציפות!!) דיאן היתה כבר הו"ה? נראה לי שכן, אני לא זוכר מתי. אני מאוד מאוד מקווה שנאקומיס תעמיד לאביקשן את אדריה ונטלי. מישהו שם לב שהריב הזה בין הבריתות בעצם הציל את התחת של מייקל? אוף אני מקווה שקארן תצליח להסתדר. אם אדריה עפה השבוע וקארן ונקומיס מגייסות את מרוין ודיאן אז יש להן חוזק מספרי. וזה סצנריו מאוד הגיוני. אוף
למה את ווויל?

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

תודה לאל שוויל עזב. ברגע שראיתי שמייקל הצביע להעיף אותו, הבנתי שהתאומות הרימו תוכנית להעיף את וויל, ולא סתם שמו אותו כדיקוי נגד מרווין. וויל לא היה מוכן אפילו להסתכל על הוידאו פרידה של אדריה. WTF, בן כמה אתה, בנאדם? נקומיס אמרה שהיא לא תעמיד את מייקל לאביקשן, כך שהיא כמעט בטוח תעמיד את התאומות. אם אחת מהם לוקחת וטו, היא מדברת קצת עם מייקל ואומרת לו שהיא שמה אותו בדור דיקוי. לשים את מרווין זה מסוכן מדי, כי הוא יכול לעוף, ואז שבוע שלם מתבזבז לצד של נקומיס. גו מרווין!

בוביץ

New member
../images/Emo58.gifBB 519

טוב לדעתי עשו מאדריה יותר מדי רשעה דבר שני מרווין יכול לסתום את הפה שלו בזכותה אדריה הוא נשאר השבוע כי נגיד אם התאומות כביכול היו נאמנות לברית ה6 אז מרווין ומייקל היו מועמדים. ורוב הסיכוייים שמרווין היה אז עף אז מה אכפת לו כל כך שאדריה שברה את הברית זה לטובתו.. דיאן נראה שעברה לצד קארן ונקומיס דרו כנראה נשאר עם התאומות לדעתי דיאן תפול בסופ]ו של דבר כי נקומיס וקארן יודעות שהיא שיחקה בשתי הצדדים ויעיפו אותה כשיהי להן את ההזדמנות היא בטח תשים את התאומות א שהיא תנסה לעשות את ה6 אצבעות על אדריה קשה עם התחזיות מי ינצח בסופו של דבר כי כל שבוע זה נראה אחרת בכל מקרה הולך להיות מעניין

Boran

New member
../images/Emo58.gif

חשבתי היה יכול להיות מאוד מאוד מעניין עם מייק בבית עכשיו. מאוד מעניין.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 519

דיאן הולכת לחטוף חזק. התאומות עשו את מה שהיו צריכות כדי לחזק את הצד שלהן והעיפו את וויל, אבל דיאן צריכה להחליט איזה צד היא סופית אחרת היא תחשף ותועף. התאומות לבטח יהיו המועמדות של נאקומיס להדחה. הבעיה היחידה זה מה יקרה אם אחת מהן תזכה בויטו ויורידו אותה. כי ג'ניפר וקארן צריכות להיות מאוד זהירות ולדעת בוודאות מי איתן במאה אחוז. מאחר וג'ניפר לא תרצה להעמיד לא את קאובוי ולא את מרווין (מחשש שהקולות ילכו נגדו) יש מצב שדרו או דיאן יעלו. ג'ניפר אמנם לא מודעת לדיל שיש לקאובוי עם התאומות אבל לפי חלוקת הקולות והעובדה שהיה תיקו היא יכולה להסיק בקלות שנטלי, דרו ודיאן הצביעו נגד וויל (או לפחות אחד מבין דיאן ודרו וקאובוי הוא הקול השלישי). זה מעמיד את דיאן ודרו במצב שג'ניפר מודעת לזה שהם משחקים בשני הצדדים ובמיוחד דיאן. מכל הרעש הכי גדול שעשו נגד אדריה וההתנהגות שלה מי שעשה את הנזק העיקרי זו דיאן שהציעה להעמיד את וויל ויצרה את התיקו (אם היא רצתה להציל את וויל היא יכלה לשכנע את דרו להצביע נגד מרווין אבל היא רצתה שיהיה תיקו כדי שההיט יפול על אדריה שתשבור את התיקו). בהחלט המשחק נהיה הרבה יותר מעניין.

IDOffryn

New member
../images/Emo58.gif519

זה פשוט שבוע "העף את המעודף של עידו" גם בכוכב האקשן הבא גם במירוץ למיליון וגם פה מבאס שויל עף, אהבתי אותו דווקא הוא היה אחד האנשים המצחיקים בבית. אני שמח שג'ניפר זכתה בתחרות גם כדי שהיא תוכל לנקום את ההעפה של וויל וגם שהיא וקארן הפייבורטיות שלי עכשיו. גם אהבתי אותה מההתחלה (השיער הסגול קנה אותי..) אני לא חושב שאדריה היא הג'ס הבאה . זו סתם הגזמה כי היא לא עד כדי כך נשטפה מהכח שיש לה. אבל עדין היא מעצבנת אותי גם בגלל הבגידה שלה, גם בגלל הדרך המעצבנת שהיא קוראת את המשימות וגם היא לא ממש מעניינת. ג'ס היה מצחיק, הוא היה מעניין. היא סתם חלק מזוג שלא נראה לי שמישהו רואה אותן כ2 אנשים. אני מקווה שג'ניפר תשים את 2 התאומות וגם אם אחת מהן תינצל עדין יש סיכוי שאחת מהן תעוף. המשחק מתחיל להיות מעניין.

IDOffryn

New member
עוד משהו../images/Emo58.gif519

באתר הרשמי של bb5 הפופלריות של אדריה ונטלי בשבועות האחרונים היו די גבוהים אדריה נטלי ווויל היו על 8 בשבוע האחרון וויל עלה ל9 (שזה הכי גבוה שמתמודד הגיע) והתאומות ירדו ל6.5 בערך אז כנראה שגם אמריקה לא מרוצה ממש מהשבוע האחרון ולפי מה שנראה כנראה דרו יבחר להופיע בצעירים חסרי מנוח.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

כן, ומשבוע שעבר לשבוע הזה גם הרייטינג של סקוט עלה מ-25% ל- 61%, ושל קארן ירד מ- 65% ל-52%

g.o

New member
../images/Emo58.gif

למי הצבעתם ב"אמריקן צו'יס"? אני לדיאן.. מי אתם חושבים שיקח?

g.o

New member
../images/Emo58.gif...

בטח הפרק שהם יצטלמו עכשיו יגיע לארץ עוד איזה 5 שנים.. :p

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

הצבעתי למרווין. יהיה קורע לראות אותו שם. דרו בטוח יזכה. כרגיל, בנות 12 שמשתלטות על האינטרנט.

למעלה