ביג בראדר 518

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif ביג בראדר 518

התאומות אכלו אותה מכל הכיוונים. הן נתפסות בבית כהתגלות הרוע ולדעתי הכל ערימה של שטויות. אם המצב היה הפוך וויל וקארן היו פתאום מחליטים להעמיד את התאומות או את דיאן ודרו זה היה לגיטימי. מי שנמצא כרגע במצב הכי טוב בבית אלו דיאן ודרו. וויל וקארן וניק חושבים שהם בצד שלהם ככה שאם וכאשר הכח יהיה בידיים שלהם התאומות תספוגנה את חיצי הנומיניישנס. ומצד שני הם עם התאומות ככה שאם שבוע הבא נטלי זוכה ב-HOH הם בטוחים. ננסה לנחש את ההתבעות אחרי שכח הויטו לא מומש : למרווין לעוף - ניקומיס, קארן לוויל לעוף - נטלי דרו ודיאן בתנאי שהם בטוחים שיש להם את הקולות. קאובוי אחרי הדיל עם התאומות יכול להצביע גם הוא לוויל להבטיח שוויל בחוץ. המצב כרגע שאדריה יודעת בבירור שוויל קארן וניקומיס נמצאים מולה. היא יכולה להביא את מרווין לצד שלהם ע"י כך שהיא תשמור אותו בבית ויחד עם הדיל עם קאובוי מגדיל את הסיכויים שלהם להיפטר מקארן וניקומיס. אבל כמו שאדריה כרגע משחקת זה הרבה לירות לאוויר כי היא מאוד לא מפוקסת וכל הממבו-ג'מבו על הדת די מעצבן. במצב הנוכחי של הבית להעיף את וויל זה הדבר הנכון מבחינתם של התאומות. אם הן יעיפו את מרווין וויל נשאר בבית הן יודעות שוויל קארן וניקומיס יחפשו נקמה.

Boran

New member
../images/Emo58.gif518

כנראה שג'ייסקוט לא מתים, רק מתחלפים. אני מבין את הנקודה שלך רון, אבל ההבדל הוא שאדריה פשוט יושבת כמו סנדקית, מלאה בעצמה בתרגום גרוע מאנגלית, והיא בנטלי באמת מתנהגות כמו שג'ייסקוט התנהגו בזמנו. בתחרות הוטו היה לי מוזר שאף אחד לא לקח לקאובוי את ה-18 שלו, בעיקר מי שזה לא יהיה שלקח אחרון. הרי כולם רואים ש-18 זה מספר ממש גדול יחסית לשאר המספרים. וויל קרע אותי- "כשאמרו שיש טוויסט פחדתי פחד מוות, כבר ראיתי זוגות זוגות של תאומים יוצאים מהדשא"
הכל יכול לקרות ביום חמישי. אני רק מקווה שיעיפו את מרווין ולא את וויל. בעד וויל- נקומיס, קארן. השאר לא בטוח. בעד מרווין- שום דבר לא בטוח.

מטר9

New member
../images/Emo58.gif

אני ממש קרוב לאבד תקווה... אם אני הייתי במקום וויל, הייתי הולך לדיאן ודרו ואומר להם שיש להם הרבה יותר סיכוי איתו ועם קארן מאשר עם התאומות. וויל וקארן לא זכו בכלום אף פעם בעוד שאדריה (ויכול להיות שגם נטלי, תנו לה הזדמנות) זכו כבר מספיק. וויל ייצור עם דרו, דיאן וקארן ברית (בלי נקומיס) ובסוף ידאג להשאיר את נקומיס וכשהם ישארו 5 אחרונים, אז נקומיס תתחבר לויל וקארן כדי להעיף את דרו ודיאן. אבל זה רק החלום הפרוע שלי לעונה המושלמת... אם וויל יעוף, וקארן אחריו, אני ממש אהיה מאוכזב. מרווין, מייקל ונקומיס הם ממש משעממים. התאומות שיכורות מכוח ועולות לי על העצבים (ובשיא הרצינות, העדפתי את ג'ייס על פניהן) ודרו ודיאן הם סבבה. שמרווין יעוף!!

Boran

New member
../images/Emo58.gif תודה מטר!

סוף סוף מצאת את המילים שחיפשתי בשביל לתאר את ההבדל בין התאומות לקארן וויל! התאומות שיכורות מכוח. קארן וויל- היו שומרים על ברית חשאית (למרות שכולם יודעים עליה, אבל הם מתנהגים כאילו אף אחד לא יודע ודי דיסקרטים לגביה).

ביג בארדר פרק 18 עונה 5 ../images/Emo70.gif

הנאה צרופה
אין פשוט אהבתי תפרק פחדתי שיגמר.... אופ אם וויל יוצא הכל אבוד לי וויל וניקומס וקארן הם האנשים הכי טובים בבית באמת האחיות נהיו ג'ייס וסקוט אבל כפי שכולנו יודעים ג'ייס וסקוט עכשיו ביית שלהם בוכים על חצי מילון דולר שאין להם נקווה שכך יהיה עם התאומות - שהייתי כל כך אוהב בהתחלה ... חחח ירון גם אתי ממש הצחיק וויל שאמר " רק שמעתי טוייסט פחדתי שלא יצאו זוגות של תאומים מהשיחים " יו כמה צחקתי איזה אחלה הוא ... יאן הזאת בוגדת אמיתית העיקר בילתה עם וויל בסרט ונהנו וחשבתי שהיא תשנה את דעתה בנוגע להעפה של וויל אבל לא זבל
חבל שאדריה זכתה בויטו זה כל כך מרגיז ! ועכשיו היא תהיה הקול המכריע ולא נראה לי שהיא רוצה את מרווין בחוצ כי היא חושבת שהיא יכולה להעיזר בו בהמשך אם וויל יוצא ניקומס חייבת לקחת תכסף או ניקומס או קארן .. ואני מקווה שהקאבוי יהיה לטובת וויל שלא יצא מניאק הרי הוא רוצה לנקום בדרו אז שלא ילך באותו צד של דרו !! קאובי גם אחותך בצד השני בבקשה בבקשה אל תלך נגד וויל !! הייתי רוצה לראותצ את וויל הHOH פעם הבאה שיראה לתאומות מה זה אני רוצה שאחת מהן תעופ וזאת אדריה !! מחזיק אצבעות לוויל ...מדליק לו
אבל מצד שני אל הייתי רוצה לא את מרווין בחוצ ולא את וויל אךך ככול שאני חושב על זה השנאה שלי לאדריה גדלה אפילו יותר משל ג'ייס

Boran

New member
כ"כ קשה לקרוא את ההודעה שלך.

תנסה להשתמש בסימני המגניבים האלה- ",". קוראים להם "פסיק", והם משמשים כדי שלא יהיו לך משפטים ארוכים ארוכים שקשה להבין. כמו כן, יש את אלו: "!", שאם אתה מסיים איתם כל משפט, גם קשה להבין. אנא נסה להחליפם בסימן המגניב ".", שנקרא בעברית- "נקודה".

ירון...

האם איי פעם הכרחתי אותך לקרוא את ההודעות שלי ?? כך אני כותב ..דיל וייט איט ! אם לא נוח לך פשוט אל תקרא . אני אביע את דעותיי בדרך שלי ואם אני רוצה להשים
אז אני אשים... תודה ..

חח תומר אתה לא היחיד..

גם עלי ירון כועס כי אני משתמש הרבה פעמים בסימן הזה "!" בעברית סימן קריאה חחח.. לי זה לא מפריע אבל לטובת חלק מהאנשים אני אנסה להגמל חחח.. מה דעתך שניגמל יחד?!

למה?

מה כל כך רע סימן קריאה ??? זאת זכותי המלאה לעשות !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואם זה לא נעים למישהו בעיניים אז פשוט שלא יכנס להודעה שלי ... מה הבעיה יש הודעות שבגלל כל מיני דברים אני אפילו לא פותח אותן אז מה הבעיה אל תיקראו את שלי אם כל כך מציק !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

amitooshacham

New member
סתם הערת ביניים.

אף אחד לא שונא אותו רק בגלל שאתה כותב עם הרבה סימני קריאה, אבל כשאני פותח את ההודעה שלך ומתחיל לקרוא, אני פשוט סוגר כי זה כמעט בלתי אפשרי. הפורום נועד כדי להביע דעות וקשה להבין מה הדעות שלך כשההודעות שלך כוללות משפטים ארוכים ארוכים ארוכים עם סימני קריאה בסוף כל משפט ובלי פיסוק.

Boran

New member
../images/Emo45.gif ובנוסף

אני אומר עכשיו לטובתך צורת הכתיבה הזו עושה רושם מאוד לא טוב.

וואו...

מה לא באתי לעשות רושם!! אני יודע מי אני ושלם עם עצמי מה אתה חושב שאני רוצה לעשות רושם על משהו בדרך הכתיבה שלי אוי באמת!! איזה שטויות ממש שטויות !!! אל תבלבלו בשכל !!! תסגרו תהודעה .. כפי שאמרתי אם ההועדה לא מוצאת חן בעיני אתה יכול לסגור אותה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה לא קשה אתה לוחצ על הכותרת של ההודעה והופ הפלא ופלא זה נסגר...... פלאי הטכנולוגיה ....!!!!!!!!

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

וויל די עצבן אותי בפרק הזה. הוא הרבה יותר שוויצר מהתאומות, הוא כל הזמן חושב שהוא הכי טוב והכי מוצלח. אם מרווין נשאר וזוכה בהו"ה, יהיה מעניין. לדעתי הוא ינסה להעיף את אדריה או נטלי, למרות שאם הוא נשאר זה אומר שנטלי לא הצביעה להעיף אותו. העריכה בפרק הייתה די גרועה. כל הזמן מראים את כולם כל כך בטוחים בזה שאם לא ישתמשו בויטו, מרווין יעוף. לא הראו אף אחד שאומר משהו על זה שוויל יכול לעוף. וזה טיפשי, כי ההצבעה להעיף מתחילה רק אחרי שהפרק של הויטו משודר, ולכן להפקה בינתיים אין מושג מי עף. אם מרווין עף בפרק הבא, כולם יגידו צפוי. אם וויל עף, כולם יגידו מה לעזאזל?.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gifBB 518

האמת לדעתי הכלבה האמיתית היא דיאן כלומר כולם מפנים אצבע מאשימה כלפי האחיות אבל את הרעיוןן הביאה דיאן והיא תומכת בהעפת וויל האמת דיאן שיחקה פה חכם מצד אחד ויל קארן ונקומיס חושבים שהיא איתם ובעצם היא עם האחיות ) לאחיות אם הן רוצות לשרוד חייבות להעיף את וויל. וויל באמת גאוותן לא קטן. לדעתי וויל יעוף. עשו מהתאומות יותר מדי רע ומרווין יכול לשתוק כי מבחינתו שבירת הברית של ה6 יוכל רק להועיל לו.

למעלה