ביג בראדר 517

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif ביג בראדר 517

הפרק הזה גרם לי סופית להיות בצד של וויל קארן ונאקומיס. לא יודע למה אני תמיד מעדיף את האנדרדוגס כביכול. התחרות אוכל הייתה מגניבה ולפי העריכה של דרו מדבר לפני זה על זה שהוא חייב לנצח וזה שנטלי החליפה מקומות עם קאובוי בשביל להיות בקבוצה "החזקה" ידעתי שהם יפסידו. הנומיניישנס לא הפתיעו אותי. ידעתי שברגע שהתאומות יהיו בשליטה הן לא יהססו לשחק את המשחק הכי חזק שאפשר ולתקוף חברי ברית לשעבר. אין לי שום דבר נגד זה, ההפך - אני מאוד מעריך מישהו שמנצל את הכח שיש לו ולא בוחר ללכת על הבחירה המקובלת יותר ולהעמיד את קאובוי ומרווין יחד. השיחה של נאקומיס ודיאן הייתה קורעת על חורים שחורים ותיאורית ההתרחבות של הגלקסיה. אני מקווה שוויל יזכה בוויטו למרות שלפי יחסי הכוחות לדרו לתאומות ולדיאן יש יותר סיכוי לזכות בו מאשר לוויל קארן ונאקומיס. הויטו זה בדרך כלל משחק כלשהוא ומה לעשות בקטע הזה קארן פשוט לא פאקטור (מפחדת לשבור ציפורן) וויל בינוני ורק ניקומיס מנסה אבל זה לא מספיק טוב.

איזה באסה...

אני רק בפרק 8 אופפפפפפ יאאלה שונא את ג'ייס אוךךך חבל שלורי עזבה ולמה דרו לעזעזל קיבל את הHOH אופ שונא את אורסמן מייקל נחמד ניקומס מתוקה וואי איך נדהמתי בטוייסט הגדול של נטליה ואדריה חשבתי התאומים יהיו דרו ואחיו ... פששש נאה נאה עונה משובחת (חחחחח העונה היחידה שאני צופה בה) אני אשמח לראות את סקוט ואת ג'ייס מחוצ לבית מאוד אשמח וויל בנאדם מאוד טוב מדליק ... הרג אותי שמייקל שאל אם כל ההומאים דראג קויין חחחח יו אחלה תוכנית ממש אחלה מחכה לראות תפרק הבא אמריה חכי לי הנה אני בא!!!!

שיט דפוק אני ...פשוט ש..

אני חשבתי בראש(ואתם תגידו אל תחשוב זה יכאב!!) שאם אני משרשר לביג בארדר אז זה יהיה ספוילר טעות שלי מצטער פשוט בדיוק סיימתי לראות תפרק וישר רצתי לכתוב .. לא אחזור על הטעות שוב ...

Eskorbuto

New member
ביג בראדר 517 |ספויילר|

אני לא כל כך מסכימה עם הלהיות בצד של וויל קארן וניקומאס..לא יודעת בפרקים האחרונים וויל ואלה כל הזמן אמרו כמה שהתאומות חזקות וכל זה ואני בטוחה שאם אחד מהם היה זוכה בHOH הם היו שמים את התאומות לדעתי..בכל מקרה אדריה יכלה להיות קצת יותר חכמה ולהודיע להם על זה או משהו אם הם באמת רוצים להעיף את מרווין..לא יודעת אני עדיין באמצע, לא החלטתי עדיין את מי אני אוהבת יותר..אני מקווה שמרווין יעוף אבל נראה מה יהיה עם הויטו.

ביג בארדר...

"האח הגדול" זאת תוכנית ראילטי שמשודרת בארצות הברית העונה שעליה אנחנו מדברים היא 5 ביג בארדר זה מין כמו פרוייקט וואי אבל יותר טוב עם קונספט שונה ... את התוכנית הזאת אי אפשר לראות בארצ אז כמובן שמורידים אותה אתה יכול לראות במילון מונחים מה זה ביג בארדר בצורה יותר טובה... אממ התוכנית הזאת ידועה בכ שהיא משדרת גם שני פרקים בשידור חי .... ושלושה פרקים בשבוע בקיצור בקיצור תוכנית שווה ביותר ממולצ בחום ...

Boran

New member
אם את רוצה

ב"מילון המונחים" של הפורום יש הסבר בדיוק מה זה ביג בראדר

Boran

New member
../images/Emo58.gif517

בת זונה. שמישהו יעיף כבר את אדריה ונטלי. וויל וקארן שולטים. אני מקווה שמרוין יעוף. אם מישהו מקבל וטו, אז אי אפשר לדעת, אדריה
יכולה לשים את קארן במקום מי שירד. אני אמרתי מראש שהיא תסתכל לטווח הארוך ותרצה להעיף את קארן ווויל ולהשאיר את ההעפה של מרוין וקאובוי למי שיבוא אחריה.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 517

למה מישהי שמשחקת בצורה אסטרטגית ולא עושה את זה בצורה מעליבה ופוגעת כמו ג'ייס וסקוט אלא פשוט רואה את מה שטוב לה נקראת בת-זונה או כלבה ? כמו שאתה מצפה מאחרים שיישמרו על שפה נקיה ככה אני מצפה שגם אתה תנהג. סבבה - אתה בעד הברית של וויל קארן וניק (כמוני) אבל יש דרך להגיד את זה בלי ללכלך.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

רואה, זו הנקודה שאני לא מסכים איתך. אני ביקשתי להשתמש בשפה נקיה ממי שהתבטא בצורה קצת יותר קשה ממני. אני לא חושב שאת זה צריך לצנזר, כי בכל זאת אי אפשר לצפות שאפילו תיסכולים אנשים לא יוכלו להביע. וואטס נקסט, לא להגיד "שיט"? ונעבור הלאה- היא לא משחקת בצורה אסטרטגית, היא בוגדת במה שהיה הברית שלה.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif

אבל למה לקרא לה זונה? היא שיחקה בצורה אסטרטגית אם קארן הייתה נבחרת והייתה שמה את התאומות עכשיו אל היית אומר שהיא בגדה בברית שלה היית אומר גאונה וחכמה אז אתה אוהב את קארן וויל אבל אין שום סיבה לקרא לאדריה כלבה היא שיחקה חכם מבחנתה אני לא מבין באמת את ההתבטאות הזו

Boran

New member
../images/Emo58.gif

פיין אני מתנצל פעם הבאה אני אבטא את תסכולי ואקרא לה "נשמה". איזה נשמה אדריה! אל תהיו לי חבורת מתחסדים.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif

בוא נדלג על הקטע של השפה. אם וויל או קארן היו זוכים ב-HOH והיו מחליטים לצאת נגד התאומות סביר היה שהיית מצדיק אותם כי התאומות הן כח לא מבוטל בבית. אז ברית זה דבר יפה, אבל חלק מהמשחק זה לצפות מתי צריך לעשות פאוור פליי ולא לחכות שיהיה מאוחר מדי. ניקח דוגמא מהישרדות. אם הלן, טד וג'ן היו חוברות לג'ייק לצאת נגד בריאן וקלי בזמן הנכון זה היה המהלך הכי נכון בתולדות הישרדות 5 והיית מוחא להן כפיים. אבל - הם היו בברית עם בריאן וקליי (עזוב שהוא שיחק בהם כמו בבובות). ביג בראדר מבחינת בריתות לא שונה מהישרדות : ברית זה לא קיר. שאתה חושב שמבחינה אסטרטגית יש מהלך שישפר את מצבך בבית - לך על זה. כמו שאני לא רואה אותך מתלונן שדרו "בגד" בברית של ההורסמנס. כמו שלא התלוננת על מעללי רוב צסטרנינו. אני לא רואה הבדל.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

נכון, סביר להניח שככה הייתי עושה. ההבדל הוא שהתאומות הן פאוור טו בי רקונד ווית' קארן וויל הם לא. אדריה ונטלי הן שחקניות חכמות ומאוד חזקות. קארן וויל הם לא. לכן כשאדריה שוברת את הברית כדי להעיף את הדגי רקק, זה לא אותו דבר כמו שוויל וקארן היו פועלים נגד הדגים השמנים.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif

אף אחד כאן לא מתחסד. אבל להגיד שבעיני אדרינטלי קארן וויל הן לא איום זה מוטעה מהיסוד. הרי גם אתה וגם אני מודעים לכך שקארן וויל חכמים בטירוף. הם אמנם לא איום לזכות בתחרויות אבל יש להם חכמת משחקים. גם התאומות רואות את זה וזו הסיבה שהן שמו את וויל שם. איך אתה יכול לקרוא להם דגי רקק ? אם הם היו דגי רקק אני בספק אם היית בעדם. הם שחקנים טובים וככאלה הם מהווים איום. אני חושב שכרגע חוץ מקאובוי כל האנשים בבית שחקנים טובים ומהווים איום כזה או אחר לברית כזו או אחרת.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

אין טעם להתווכח, אני חושב שכאן נצטרך להסכים לא להסכים.

מטר9

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

למרות שראיתי את זה מגיע, התבאסתי לגמרי. לצערי, אני לא חושב שיש להם סיכוי, בגלל שאם וויל זוכה בוטו, רוב הסיכויים שאדריה תשים את קארן במקומו. הסיכוי היחידי שלהם זה אם נקומיס תצליח לשכנע את מייקל להצטרף אליהם, אבל גם אז דרו, דיאן ונטלי יצביעו לוויל/קארן ונקומיס, מייקל וויל/קארן יצביעו למרווין. אדריה תצטרך להכריע בהצבעה, והיא תעיף את וויל/קארן... לצערי, אלא אם כן יקרה משהו מאוד לא צפוי, הברית של וויל וקארן נעלמה... אני מקווה שלפחות קארן תלך ולא וויל, כי אם קארן תשאר לבד, היא גם תעוף מהר מאוד, לוויל יש עוד סיכוי לעשות איזה משהו כדי שהוא יצליח להשאר...

בוביץ

New member
ביג בראדר 517../images/Emo58.gif

האמת פרק טוב בחירה לא כל כך צפויה האמת עוד לא החלטתי אם זו ממש בחירה חכמה. כלומר אני יודע בודאות שאם בהו"ה היתה זוכה אחד מהשלושה של קארן-וויל-ונקומיס הם היו שמים אחד מהאחיות ככה שמבחינתן היה חכם לשים את וויל רק חבל שלא יהיה להם יותר אומץ לשים גם את קארן מול וויל(זה היה יכול להיות מעניין) אם וויל יזכה בויטו ויציל את עצמו יהי מעניין האם הן ישימו את מרוווין(בחירה מטופשת כי אם ככה כל הבחירה מלכתחילה בוויל היתה מיותר וישים אותם לשבוע הבא בסכנה שילכו עם האומץ עד הסוף וישימו את קארן) אם זה יהיה וויל(או קארן) מול מורוין החלוקה בערך תהיה ככה בעד וויל שישאר :נקומיס,קארן בעד מרווין שישאר:נטלי,דיאן,דרו,מייקל(אם מייקל יעבוק לצד אחות המחצה נוקמיס אדריה תחליט.) ככה שאני צופה שוויל יעוף. כך הטקע שוויל-קארן-ונקומיס פתאום אומרים על התאומות שהם רשעיות וכמו גס זה ממש הגזמה כי כפי שכתבתי הן היו עושות אותו הדבר כנגד התאומות. דווקא מתחיל להיות מעניין ואם זה ישאר בהמשך השבועות בגדר של הברית דרו-דיאן והתאומות ומייקל(שכנראה כרת ברית עם התאומות ) יש סיכוי שמייקל יזכה.(אסור שזה יקרה לשחקן כזה לא מגיע לו.)

למעלה