ביג בראדר 404

Boran

New member
../images/Emo58.gif ביג בראדר 404 ../images/Emo58.gif

סקוט משוגע. אחרי שאמרנו את זה, אפשר להמשיך הלאה: מפריע לי שרואים כל הזמן את אמאנדה מעשנת. היא חמודה וזה, אבל מעשנת בלי הפסקה! היחידה שעישנה חוץ ממנה נראה לי בל סדרות המציאות שראיתי היא לורי, אבל היא זקנה וזה... ומי שראה יודע כמה זמן היא נשארה בבית. בכלל, לדעתי בסדרות מציאות צריך לאסור על המתמודדים לעשן, זה מה שעושים בהישרדות ובכל שאר הסדרות לפי מיטב ידיעתי. או לפחות לא מראים את זה, כמו שמראים כל הזמן את אמנדה מעשנת... נכון, גם סקוט עישן בסוף, אבל לא כל הזמן כמו אמנדה... ג'ון שמנה. זה ממש גועל נפש לראות אותה בבגד ים, כל השומנים שלה וזה... גועל נפש, ממש. כשראו את דנה כמעט בוכה בגלל איך שיורדים עליה באמת הייתי עצוב בשבילה. גם אני בהתחלה חשבתי שהיא נראית קצת גברית וזה, אבל היא ממש אחלה. ממש בעסה שיש רק עונה אחת בשנה, בתכניות אחרות יש שתיים ככה, וחבל שצריך לחכות שנה שלמה לעונה הבאה. בקשר לוטו- ידעתי שהוא יהיה מוזהב, אמרתי את זה קודם
הקטע עם ג'ק והניתוח אף בי איי שלו היה מצחיק בטירוף
אהבתי. למטה משהו שקשור לג'ק, אבל עם ספוילר לעונה 3 של ביג בראדר. אם לא ראיתם ביג בראדר 3- רוצו תראו, עונה שווה לאללה, וכאן נגמרת ההודעה שלי בשבילכם
ג'ק חוזר על המוטו של דניאל (וליסה יותר מאוחר) מהעונה הקודמת- I keep my eyes open and my mouth shut. המוטו הזה, כמו שראינו עם ליסה ודניאל שהגיעו לשני המקומות הראשונים, הוכיח את עצמו. נקווה שהצפיות של ג'ק והניסיון שלו מהאף בי איי יביאו אותו למקום דומה כמו הפיינל 4 או משו.

amitooshacham

New member
4../images/Emo58.gif4

סקוט באמת השתגע.. אבל חבל שג'ולי גילתה בתחילת הפרק שמישהו יעזוב.. כן, אם לא שמתם לב, ג'ולי אמרה בתחילת הפרק שבפרק הזה מישהו יעזוב את הבית. והרי זה לא היום של ההעפה אז זה היה ברור שמישהו יעוף.. לא ממש אכפת לי לראות את אמנדה מעשנת, שיהיה לה לבריאות. חבל שאמנדה לא נלחמת על המקום שלה. היא כבר וויתרה וחושבת שהיא 100 אחוז בחוץ. אני מקווה שג'י יעוף, אני לא אוהב אותו. ג'ון באמת דובה. העיקר היא מעירה לאחרות על פנים לא יפות, גוף לא יפה ושטויות.. דנה אחלה, אני אוהב אותה לאללה, והיא אפילו לא קרובה להיות "מאן-טרול". וטו זה רעיון נחמד לעשות אותו מוזהב.. נראה איך ילך. אבל זה די לא יהיה פייר אם תהיה תחרות פיזית ומועמד אחד בן ומועמדת בת.. אבל נקווה שהם לא יעשו את זה ושיהיה פייר. הקטע עם ג'ק באמת קרע אותי!! איך הוא פיענח כל אחד ונתן לו תואר.. חחח. אני חושב שג'סטין הוא לא כזה איום כמו שג'ק תיאר אותו אבל יכול להיות שלג'ק יש קצת (רק קצת) יותר ניסיון ממני בלזהות דברים כאלה
אני לא ממש אוהב את ג'ק, ואני לא חושב שהוא יחזיק מעמד עד הפיינל 4. ואני גם מקווה שהוא לא. הפיינל 4 החלומיים שלי: מישל
, מישל
, מישל
ו... מישל!

אסלנדי17

New member
איך אתה רואה את זה?

כאילו באיזה ערוץ? יש בארץ? אני יודע שהיה את GRAND FRATELO האיטלקי והיה את ביגברדר הגרמני בRTL אבל זה נגמר... פעם היה שם גם את האוס אוף לאב... שזה היה נראה לגמריי כמו פורנו

למעלה