ביגבראדר 5X05

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif ביגבראדר 5X05

טוב. מרווין הזה יותר צפוי מהפסקת פרסומות ברגעי השיא של 24 בערוץ 10. תחרות האוכל הייתה מגניבה. סקוט וג'ייס פשוט עולים לי על העצבים - התגובות שלהם וההתנהגות שלהם אחרי שוויל פקשש מתאימה לגנון במקרה הטוב. מישהי מהבנות (ולא הולי) צריכה לזכות ב-HOH הבא אחרת אני אשתגע. הולי מעצבנת ברמות, ועל מייקל אני ממש מרחם. אני מקווה שהולי לא תזכה בוויטו ושהיא תעוף ביום חמישי.

בוביץ

New member
ביגבראדר505../images/Emo58.gif

נראה שוהלכת להיות עונה משעממת ביותר. נראה שברית הבנים לא ישבר. והם ינצחו -הבנות מפגרות שלא עשו ברית בעצמן לא ינצחו ככה נראה שהולך להיות משעמם. מרווין טיפש- ישר אחרי הבנים הוא אולי יעלה כמה שלבים אבל בסוף הבנים יעפיו . הגיי טיפש. וכגם סנוב. כשבכה על הפסדו בתחרות האוכל הוא אמר שיש לו אינטילגנציה יותר מכולם..סתם סנוב. אוף לא נראה שהולך להיות מעניין.

De fire

New member
חולק עליך ../images/Emo58.gif505

הוא לא אמר שהיא יותר אינטליגנט מכולם, בוואי לא בטון של התנשאות. הכוונה היתה שג'ייס וחברו (שמזכיר לי בצורה מפחידה ביותר את באטיסטה-אם זה לא אומר לכם כלום, מה שרוב הסיכויים יקרה, תתעלמו) מתנהגים כמו שני ילדים בגן חובה שמקניטים את הילד היוצא דופן (השמן\כושי\חלש וכו') גם אותי ממש מרגיז הצמד הזה, ואני מאוד מקווה שהוא פורק עוד השבוע, ויפה שעה אחת קודם.

De fire

New member
אתה רוצה לומר לי שהוא לא מזכיר אותו

בצורה ממש מרגיזה?

De fire

New member
באטיסטה בתור עצמו לא מפריע לי בכלל

אבל משום מה בתוך הבית של BB5 הפרצוף הזה מזכיר לי את באטיסטה של לפני שנה, ועם זה את הבחילה. טוב נו, זה רק אני. Bygones

IDOffryn

New member
../images/Emo58.gif5x05

באמת נראה לי שיהיה קצת משעמם. את האמת אני לא רוצי שהולי תעוף כי היא מבדרת. אני עדין בשוק שהיא באמת ככה. האמת נראה לי שזה קצת אסטרטגיה.. אבל היא מצחיקה ולא ממש אכפת לי מלורי והיא לא ממש מעניינית אז היא יכולה לעוף. רק שיהיה משהו ממש ממש מעניין! בעונות קודמות גם היה ככה?? זה אמור להשתפר בהמשך??

Boran

New member
../images/Emo58.gif 505

מישהו שם לב שעל החולצה של וויל היה כתוב "אבריבודי לאבס א ג'ואיש בוי"? אני מאוד אוהב את דיאן וקרן. יש להן פוטנציאל, והן גם חכמות וגם עושות טוב בעיניים. וויל מסכן, איך שצמד הניארדנטלים ירדו עליו. הקטע עם ג'ייס והולי כזה בולשיט, מה היא עושה כזו אופרת סבון שם. כשמרווין אמר שהוא ממנה שני שחקנים הכי חזקים בבית, שהם איום שצריך להיפטר ממנו מסיבות אסטרטגיות, חשבתי וקיוויתי שהוא יעשה צעד חכם וימנה את ג'ייס וסקוט. אם ג'ייס יעוף, הברית של ארבעת הפרשים תתפרק, ומרווין יזכה למקום של כבוד- כאשר הרבה אנשים בבית חושבים שהוא עשה צעד אמיץ וחכם בזה שהוא העיף את צ'ייס, יש לו סיכוי טוב להתברג בבריתות חדשות ולהיות בהן איש מפתח, ולא סתם מישו שארבעת הפרשים גוררים, שיגמור מקום חמישי. אגב, לדעתי אין מצב שברית הפרשים מחזיקה מעמד. מישהו אמר "דיינה נגד שלושת הסטוג'ים"? אני מאוד מקווה שהולי תעוף. היא מעצבנת אותי, וכל פעם שהיא מתחילה לדבר בדיירי רום, כואבות לי האוזניים מהקול הדק הגבוה הסנובי והמעצבן שלה. היא גם כ"כ טיפשה. את לורי אני אוהב. מזכירה לי גם את ליסה מעונה 3. הנאומים של מרווין שמסבירים למה הוא מינה כל אחת, היו מעולים פלוס פלוס. נכון, הרבה פעמים הו"ה בזמן המינוי אומרים שהם מינו אנשים רק כי הם איום אסטרטגי, אבל מרווין ממש חילק מחמאות, אמר כמה שהוא תופס מכל אחת מהן, שהיא שחקנית חזקה- ולמה, הסביר יפה מאוד ללורי שיש לה כבר ייתרון על כל אחד בבית כמעט ולהולי שיש לה השפעה על ג'ייס, וגם החמיא לכל אחת ואמר לה מה הוא אוהב אצלה. לדעתי אלו היו נאומים מעולים, שהורידו כל סיכוי שמישהו יכעס עליו או ינטור לו על המינויים. ולדעתי העונה הזו הולכת להיות מעניינת, ברית הפרשים לא תחזיק.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gifלדעתי הברית

תחזיק מעמד. אני לא רואה מישהו שמאיים עליו. הבנות לא ממש מאוחדות. ובכלל ההצבעה הזאת הולכת להיות מעניינת כי את הולי לא סובלים כל הבנות והבנים רוצים להעיף אץ לורי. רק אם הבנות יעשו ברית נגד הבנים הבעיה שניסו לעשוןת דבר כזה ועשו טעות ששיתפו את הגי שמעביר מידע לבנים. אני לא מישהו שיעשה משהו נגדם.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif תגובה לירון

אני לא ממש אהבתי את האובר-התנצלות של מרווין. HOH צריך למנות 2 אנשים לתת סיבות וזהו. זה התפקיד. מרווין המשיך והמשיך להתנצל ולבקש מחילה מלורי והולי וזה ממש אבל ממש עצבן אותי. בעיני זה מוציא אותו חסר עמוד שדרה. HOH זה כח אבל זה גם משהו שיעמוד נגדך. הסיבות שלו וההתנסחות שלו היו טובים, אבל כשזה נגרר לאובר-התנצלות זה מוציא אותו חלש, כאילו שהוא לא מסוגל לקחת על עצמו את האחריות בלהיות HOH. מבחינתי נאום טוב של HOH צריך להסתכם באמירת הסיבות, ולהוסיף שזה חלק מהמשחק וזה בא עם התפקיד, וכל HOH צריך לעבור את זה ככה שלא צריך לקחת את זה אישי. זהו. בלי להתנצל ובלי לבקש סליחה 10 פעמים.

Boran

New member
שטו? ../images/Emo58.gif

הוא לא התנצל כ"כ הרבה. אם כן- לא שמתי לב. אני התכוונתי לסיבות וההתנסחות שלו, שגם אתה אמרת שהיו טובים.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif פוצ'ימו

לא יודע אם לא שמת לב, אבל לדעתי הוא התנצל המון. אחרי שהוא סיים להגיד את הסיבות הוא המשיך והמשיך כמה הוא מתנצל, ומבקש מהם שיבינו ויסלחו, ואז הוא שוב חזר על הסיבות ושוב התנצל וביקש סליחה. זה היה ממש ממש מוגזם בשבילי.

למעלה