ביבי 721

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 721

לא מפתיע יותר מדי. וויל שידר אותות מצוקה וסימני שבירה של הליג'ן אוף דום כבר זמן רב. הם גם הצליחו לעשות את זה בלי לעורר יותר מדי חשד אצל ג'יימס ודניאל. היה לי ברור שג'אנל לוקחת את הוויטו הזה. ג'יימס ילך הביתה ביום חמישי וה-HOH הבא ילך לג'אנל מאחר וצ'ילטאון לא יתאמצו לזכות יותר מדי, ג'ורג' גם יעדיף לא לזכות ורק דניאל וג'אנל ממש ילחמו על ה-HOH. מצב העניינים הנוכחי מקדם מאוד את אריקה וג'ורג'. ההתמקדות בפלואטרז נזנחה לגמרי ואף אחד לא יגע בהם עד שיהיה שקט תעשייתי בבית כאשר או דניאל או ג'אנל ימצאו את עצמן מחוץ לבית.

Doji

New member
../images/Emo58.gif 721

איזה בכיין ג'יימס... ה- "veto king" עלה לו לראש. כבר כמה ימים הוא מתבכיין בפידס ומאיים לתבוע את BB על מה שקרה בתחרות הויטו. עכשיו כשראיתי על מה מדובר, לאחר כל התיאורים של ג'יימס, הוא ממש ממש מגזים. סתם בכיין. Janey, Janey, I want a Howie doll!!
אני לא יודע כמה מהבכי של ג'אנל היה אמיתי וכמה היא רוצה להראות כאילו היא "מתמרנת" את צ'יל-טאון ולא להיפך, למרות שאפילו היא יודעת שזה לא נכון. נראה לי שדניאל נרדמה קצת במשחק ולא קולטת מה קורה מתחת לאף שלה. היא הולכת לאבד את ג'יימס בקרוב. ד"ר וויל

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

הקריין לא אמר שבפרק הבא נגלה מי יהיה ה-הו"ה הבא, אז כנראה שיש לנו עוד תחרות סיבולת בדרך.. מה שאומר - מזל"ט ג'אנל! או דניאל.. אבל אני לא מאמין שג'אנל תוותר. בכל מקרה, היה פרק די משעמם.. כי המועמדים של בוגי הוכרזו כבר מההתחלה ואף אחד לא ניסה לשנות אותם. גם הויטו היה די צפוי.. וברור שבוגי לא יעיז לשים את דניאל או אריקה. מעניין שאריקה הסכימה בלי לחשוב פעמיים להעיף את ג'יימס. מצד שני, אפשר להבין אותה - הוא לא בברית איתה והוא איום הרבה יותר גדול מהתרנגול. מעניין אם אריקה תגיד לדניאל על התוכנית או שצ'ילטאון יפתיעו את דניאל. אם הם יפתיעו אותה, אולי זה יתן לה רצון לזכות בהו"ה וג'אנל לא תזכה O_O

willo

New member
../images/Emo58.gif

כמאמר מרטין לותר קינג:- I Have A Dream ובחלומי עושים לשלושת הבנות השתלת שכל והן מבינות שבסוף הן מרינטות של וויל, הן מתאחדות ומעיפות את התרנגול, אחרי שהן כורתות ברית עם ג'יימס. אחת מהן זוכה בוטו ומעמידה להדחה את צ'ילטאון וויל עף. בוגי עף אחריו ואז אריקה והשלישיה בסוף היא ג'אנל, דניאל וג'יימס... אבל זה רק חלום שלא יקרה. ג'יימס עף בפרק הבא - נכון שעד היום ההימורים שלי לא היו משהו (ואולי עוד תהיה הפתעה) אבל ג'אנל ואריקה חושבות שהן בייחד עם התרנגול, ועד שהוא יעיר אותן בבוקר הן עוד ימצאו את עצמן באותו חדר עם מרסלס. דניאל מפתיעה אותי לרעה, אני ציפית שהיא תגלה את המזימות של וויל (או שאולי היא גילתה ולא מראים) ותנסה לעשות קמפיין לפחות אצל אריקה, לכפות תיקו ולחשוף את בוגי. וויל אומן, הבן אדם מדהים, לא ראיתי את עונה 2 ועכשיו אני מבין את כל הסופרלטיבים, אם הוא בגמר הוא פשוט חייב, אבל חיב לנצח. הבעיה היא שבגמר המצביעים לא רואים את הוידויים לפני ההדחה. אין ספק שכל הדברים שנאמרים נגד וויל (גם שלי) הם רק מקנאה ביכולות שלו, אם כולם הכירו אותו אני לא מבין איך הוא עדיין לא עף, אבל שוב כנראה שהבנות צריכות השתלת שכל. התרנגול עושה קולות של משחק, הבן אדם ניגש לכל הבנות וכורת איתן בריתות, הוא עוד ימצא את עצמו בגמר, איחס...

willo

New member
../images/Emo58.gif ושלא תבינו לא נכון

לדעתי וויל שולט, ואני רק מקווה שזה לא יתפוצץ לו בפרצוץ, כי הוא חיב, אבל חייב לנצח, כל אחד אחר זה יהיה פשוט שוד לאור היום (למרות שאני אשמח גם אם זה יהיה מבין ג'ימס (לצערי אין סיכוי)/דניאל או ג'אנל).

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif721 BB וגם לעונה 2

ככל שאני חושב על זה(ואני יודע שקצת דיברנו על זה בעבר) גאנל היא בעצם הניקול של עונה2. שתיהן היו שחקניות חזקות ומתחרות טובות . ובשתיהן וויל שיחק בהן לדעתי וויל רוצה להגיע לגמר עם גאנל וככה הוא חושב שיזכה כפי שקרה בעונה 2 כי בגורי יהיו הרבה שונאי כגאנל ויראו בה כהבובה של וויל כפי שקרה בעונה 2. אני מקווה שגאנל תשים לב לזה ותבין שצילטאון הם האיום האמיתי שלה והיא תריכ הלהתחבר עם דניאל ואריקה ולעשות מין כוח נשי נגד כל שאר הבית. כנראה שבאמת יהיה כוח סבל בתחרות הHOH הבא(הרי ביבי רוצה תחרות שגאנל תזכה ותגיע עד הסוף כמובן) חבל שהם לא מראים הכל בפרקים כי בפידס יש כמה דברים שונים ונוספים שלא הוזכרו בפרק הזה.

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif

זה נכון, כבר לפני כמה פרקים הצבעתי על העובדה שג'אנל היא הניקול של עונה 7. אני לא חושב שג'אנל תרוויח משהו מברית עם דניאל ואריקה חוץ מלהמרח בפיינאל 2. התסריט הכי טוב בשבילה זה פיינאל 2 עם בוגי/צ'יקן ג'ורג' .אני דיי בטוח שמרסלס,הוואי ובקרוב ג'יימס לא יתנו את הקול שלהם לצ'יקן ג'ורג' או בוגי.

למעלה