../images/Emo58.gif
כמאמר מרטין לותר קינג:- I Have A Dream ובחלומי עושים לשלושת הבנות השתלת שכל והן מבינות שבסוף הן מרינטות של וויל, הן מתאחדות ומעיפות את התרנגול, אחרי שהן כורתות ברית עם ג'יימס. אחת מהן זוכה בוטו ומעמידה להדחה את צ'ילטאון וויל עף. בוגי עף אחריו ואז אריקה והשלישיה בסוף היא ג'אנל, דניאל וג'יימס... אבל זה רק חלום שלא יקרה. ג'יימס עף בפרק הבא - נכון שעד היום ההימורים שלי לא היו משהו (ואולי עוד תהיה הפתעה) אבל ג'אנל ואריקה חושבות שהן בייחד עם התרנגול, ועד שהוא יעיר אותן בבוקר הן עוד ימצאו את עצמן באותו חדר עם מרסלס. דניאל מפתיעה אותי לרעה, אני ציפית שהיא תגלה את המזימות של וויל (או שאולי היא גילתה ולא מראים) ותנסה לעשות קמפיין לפחות אצל אריקה, לכפות תיקו ולחשוף את בוגי. וויל אומן, הבן אדם מדהים, לא ראיתי את עונה 2 ועכשיו אני מבין את כל הסופרלטיבים, אם הוא בגמר הוא פשוט חייב, אבל חיב לנצח. הבעיה היא שבגמר המצביעים לא רואים את הוידויים לפני ההדחה. אין ספק שכל הדברים שנאמרים נגד וויל (גם שלי) הם רק מקנאה ביכולות שלו, אם כולם הכירו אותו אני לא מבין איך הוא עדיין לא עף, אבל שוב כנראה שהבנות צריכות השתלת שכל. התרנגול עושה קולות של משחק, הבן אדם ניגש לכל הבנות וכורת איתן בריתות, הוא עוד ימצא את עצמו בגמר, איחס...