בויזי - וי-טק

ofribecker

New member
../images/Emo58.gif בויזי - וי-טק

איזו פתיחה מהממת של בויזי!!! איזו הגנה, איזה ספיישל טימס!

ofribecker

New member
וגם

איזו התקפה! 10 - 0 לבויזי סטייט אחרי פחות מ 6 דקות. ככה זה כשקבוצה מגיעה pumped up, מדהים!

ofribecker

New member
../images/Emo58.gif מחצית

אז אחרי שהרבע הראשון היה כולו של בויזי, 17 - 0, וירג'יניה טק הצליחה לחזור באופן די סולידי למשחק. 20 - 14 לבויזי במחצית. יש משחק! בויזי נראים כאילו משהו נעצר אצלם מאז הפתיחה המהממת. נראה איך שתי הקבוצות יעלו למחצית השניה.

ofribecker

New member
../images/Emo58.gif 6:34 לסיום רבע III

וירג'יניה טק ביתרון. 21 - 20 לאחר הרבע הראשון זה היה נראה דמיוני. זה עדיין any body's game נראה מה יש לבויזי באמתחת...

ofribecker

New member
../images/Emo58.gif אז

יש לבויזי באמתחת את די ג'יי הארפר. 71 יארד בריצה לטצ'דאון... ממש אחרי הספוילר הקודם... אקסטרה פוינט נחסם. 26 - 21 בויזי שוב ביתרון. מתפתח כאן מותחן!

ofribecker

New member
../images/Emo58.gif ו...

והנדנדה נמשכת. עבירת running into the kicker תוך כדי בעיטת פילדגול זוועתית מ51 יארד מדאון רביעי ו 11, נותנת חיים לוי-טק בדאון רביעי ו 6. הם הולכים על זה ומשיגים... טצ'דאון! בנסיון ל 2 נקודות אחרי כן הם נכשלים. 27 - 26 לוירג'יניה טק 2:40 לסיום הרבע ה III

ofribecker

New member
ועכשיו...

נסיון לפילדגול לבויזי מ 30 יארד. הבועט שלה הכניס קודם כבר מ 44 ומ 46 יארד... הוא בועט... שמאלה... בחוץ! עדיין 27 - 26 לוירג'יניה טק... 12:58 לסיום המשחק

ofribecker

New member
../images/Emo58.gif וכמובן שכל השרשור מעל ספוילרים

וי-טק מכניסים פילדגול מ 34 יארד. 30 - 26 כשנשאר 7:38 לסיום. האם בויזי יכולים לעשות דרייב ארוך שיסתיים בטצ'דאון?

ofribecker

New member
../images/Emo58.gif לקראת סיום

בויזי יוצאים ל two minute drill קלאסי. 2:00 על השעון כדור מהטריטוריה שלהם קרוב לחצי המגרש. כמה מסירות מושלמות, עבירת late hit והם כבר בקו ה 13 של וי-טק עם 1:14 לסיום. קלן מור מוסר לאנדזון... אוסטין פטיס תופש טצ'דאון!!!!! האקסטרה פוינט בפנים ועכשיו זה 33 - 30 לבויזי. נשאר 1:09 לסיום. עכשיו וי-טק בלחץ. הם צריכים פילדגול בשביל לכפות הארכה.

ofribecker

New member
../images/Emo58.gif ו...

דאון רביעי ו 11 לוי-טק. 40 שניות לסיום המשחק על כף המאזניים. טיירוד טיילור, הקווטרבק בורח, מחפש, בורח, מוסר ארוך ארוך... incomplete וזהו. בויזי מנצחת אחרי עוד ירידה על הברך. 33 - 30 לבויזי סטייט! איזה משחק מותח, איזה יופי!!!

Yo-man

New member
יו.. נשמע שהיה לך לילה מצוין

ותודה על ה-play by play. כיף לחוות ככה את המשחק.

../images/Emo58.gif

בהחלט היה שווה להישאר ער בשביל דרמה כזו למרות שאני מקוה שזו האחרונה לפחות עד הבול גיים הלב שלי לא יעמוד בזה עוד הרבה זמן פשוט לא יאומן איך הם הוציאו מים מן הסלע אחרי ש-VT היו רחוקים דאון אחד מנצחון כמעט ירדו לי דמעות אושר פשוט קבוצה עם 9 נשמות BLUE IS THE COLOR

stan123

New member
../images/Emo58.gif VT - BSU

כן בהחלט היה שווה להשאר ער עד שש וחצי. נקודות לזכות בוייזי: 1. משחק ריצה - הנה בוייזי לא רק מוסרים, אלא רצים על הקרקע ועוד רצים יפה מאוד (הקרדיט להארפר). 2. הגנה - VT אומנם שמו הרבה נקודות על הלוח אבל התנהלות ההגנה ברגעים החשובים יותר של המשחק - תיקולים טובים down field וקורנרים ששמו את היד בדיוק שהיה צריך. אומנם יש הרבה מה ללטש (וללמד אותם שמשחקים עד השריקה) אבל המצב טוב. 3. קלן מור - מי שהרבי הגדיר כ-"ק"ב שאני רוצה שיש לי לי דרייב אחרון עם שתי דקות וללא פסקי זמן" סיפק את הסחורה. הפעם בגדול - דרייב אחרון מעולה. ממש זברנסקי החדש (ההוא עם ה statue of liberty ו- hook and lateral בפייסטה בול המפורסם). אין ספק שהיא קבוצה "אמיתית" (כזאת שצריכה לשחק בבית שמקבל bid אוטומטי) אבל דווקא המצב ה"נוטר-דם"-י שלה שם אותה בנקודה מעניינת - אם בוייזי מסיימים את שארית הלו"ז הדי-ביזיוני שלהם (רק אורגון סטייט בבית אולי ימתח אותם) בלתי מנוצחים הם יקבלו הרבה עידוד ודחיפה לשחק בבול הגדול - והרי ידוע שיש לא מעט מקום לרגש בשיטת הדירוגים האלה (מחשב + מאמנים + האריס). הגיע הזמן שבוייזי יעברו ל pac-10 (על חשבון וושינגטון סטייט) במקום לבזבז עוד כמה שנים ב MWC.

אחרי אורגון סטייט הם יצטרכו לנצח כל משחק

ב-30 הפרש לפחות כדי לאיים על ה-NCG אבל אין ספק שאבן גדולה נגולה מהלב אחרי הנצחון הסופר ענק הזה משחק שכבר היה בכיס של VT על רבבות תומכיה הנלהבים זה אולי נצחון יותר גדול מההוא על -OU בפייסטה בול לא מבחינת דרמה כמו מבחינת אופי למרות שאיבוד היתרון המוקדם של 0-17 צריך להטריד טיפה ועכשיו צריך גם לקוות ש-VT תצליח כדי לשבח את ה-SOS שלנו עם נצחון איכותי

למעלה