בדוגרייייייי

../images/Emo58.gif בדוגרייייייי

מרסדס הייתה צריכה לזכות מה לא?? יואנה יש לה פנים יפות אבל אין לה גוף יש לה מדלדלים והיא שטוחה... למרסדס יש גוף של דוגמנית!! והיא גם יפה אשש מה לא..

MaYuShKuSh

New member
אממ

גמני העדפתי אותה.. בהתחלה אהבתי את יואנה אבל מאז שסיפרו אותה לא יואנה יש לה פנים יפות אבל למרסדס יש את כל השאר אה וברוך הבא

צודקת!

מרסדס פשוט הרבה יותר יפה, ויש לה גוף הרבההה יותר יפה ובכלל, היא הייתה יותר טובה מיואנה גם בצילומים וגם בתצוגה.. אני פשוט לא מבינה איך יואנה ניצחה!

made in love

New member
חדשה...

היי אני חדשה! וחוצמזה מרסדס הייתה ממש יפה! יואנה הייתה פרה עד לפני כמה זמן, והיא לא יודעת לעבוד עם הגוף כ"כ... כי היא נראה לפעמים די מגושמת כזאת.. כי היא כל הזמן נפלה והלכה כמו איזה ג'ירפה... אבל יש לה עיניים מדהימות! ויש לי בקשה קטנה: יש למישהי תמונה של- - מרסדס - יואנה - אליס (מעונה 1) - שנדי אבל מאחרי התחרות וכל זה??? ודרך אגב, מה זה בכלל ספוילר?!

תשובות

דפדפי דפים אחורה ותראי תמונות של כולן או תלצי על קבצים וספוילר זה אם את יודעת מה יקרה בפרק שעדיין לא משודר אז צריך להזהיר בספוילר כדי מי שלא רוצה לדעת לא יכנס כדי לא להרוס... אבל הנה תמונה של אליס

made in love

New member
תודה רבה רבה רבה רבה!../images/Emo9.gif

תודה על התמונות... ולא ראיתי באף פורום אחר ספוילרים...אבל שיהיה...

MaYuShKuSh

New member
אמממממממממ

כל השופטים היו בעד יואנה חוץ מג'ניס וראו את זה יואנה ייתה פרה אבל לפני התחרות.. די אל תעשו ממנה מכוערת או משו כי היא לא

lordof the

New member
יואנה מכוערת ???

איך אפשר לראות את התמוהב שלה עם הקסדה ולהגיד שהיא מכוערת ?? יש לה פנים מושלמות בתמונות, באמת בגוף מרסדס לוקחת, אבל בפנים - אין מה להשוות בכלל

למעלה