בבקשה הסבר עזרה

joeys pizza

New member
../images/Emo58.gifבבקשה הסבר עזרה

מי שלא צופה בסדרה בקצב של חו"ל ולא מעוניין לקרוא ספויילרים אז שלא ימשיך לקרוא את ההודעה הזאת. העיניינים קצת לא מובנים לי בפרקים האחרונים ששודרו 20 ו21 לגבי כל הקטע עם סגן הנשיא מה בידיוק הולך איתה שם?

לא לגמרי הכל ברור מה קורה איתה..

למשל לא לגמרי ברור מה הסיפור עם האח שלה מה עשו לו ? למה הוא הסכים לזה ? מה שכן ברור שסגנית הנשיא מורצת ע"י חברה שבעזרת זה שהם מכניסים אנשים שלהם לעמדות מפתח בארה"ב הם כמובן מצליחם להשפיע על חוקים והצבעות שבסופו של עניין מכניסים להם הרבה הרבה כסף

izik79

New member
מסכים איתך...

איך בעצם ה"רצח" של אחיה תורם לה במסע הבחירות שלה?

אני חושב...

שהוא היה בעלים של חברה גדולה מאוד וכשהוא מת, הרבה כסף הועבר מקום למקום, אני לא בטוח

../images/Emo58.gifתשובה .....

מה שאחיה של סגנית הנשיא עשה : זה פדיחה מאד גדולה שלא היה ניתן לטייח אם הוא היה ממשיך אז החברה היתה מפסידה הרבה כסף , היתה שיחה בין ורוניקה והעורך דין השני שעוזר לה שכחתי את שמו וכביכול אלמנתו של אחיה של סגנית הנשיא והיא אמרה שלכל אחד כמעט יכל להיות מניע להרוג אותו ורצו שהוא יעלם כי החברה הפסידה כסף בגלל טעות שעשה. לכן ברור שעדיף היה שהיא תביים רצח שלו ושלא יהרגו אותו באמת !!! מקווה שהצלחתי להבהיר את עצמי

get low

New member
|ספויילר|

אחיה ניהל חברה פיקטיבית שקיבלה תקציב ענק מהממשלה, וכל הכסף שהיא קיבלה עבר למימון מסע הבחירות של קרוליין. אם סטדמן היה נשאר חי, היו עולים על זה, ובגלל זה היו חייבים להעלים אותו מהשטח. בגלל שהוא אחיה של סגנית הנשיא, אז לא הרגו אותו אלא רק החביאו אותו וזייפו את מותו

למעלה