באפי 7X02 אנגל 4X02

B a n j o

New member
../images/Emo58.gif באפי 7X02 אנגל 4X02

נכנסתי לקצב צפייה סביר... אני ממש נהנה מאיך שהעונות האחרונות מתחילות... ווילו באנגליה (ג'יילס!!!!) ולאף אחד לא אכפת זה נראה. אניה גם לא יכולה להתרחק מהייעוד שלה... ממש אהבתי את הבי"ס החדש !! זה כזה מאאאאגניב! באפי בחזרה בבי"ס, היה אפשר להמשיך ככה עוד כמה עונות
ספייק, איזה משחק מצויין הוא נתן בסוף הפרק... אבל למה הוא משקר לה? הדבר הזה שדיבר איתו בסוף הפרק הראשון כבר נתן לי כמה חשדות לגבי המוצא שלו
ומה שאני חושב לגבי כל הבחורות האלו שתופסים בתחילת כל פרק, זה שהרשע הגדול הזה שהולך לקום, חוטף את כל הבחורות שמיועדות להפוך אולי לקוטלות יום אחד, אז הוא מנטרל אפשרות כזו. (ודיר באלאק אם מישהו רושם כאן ספוילר, אני רשמתי רק השערה !!! אני עדיין לא מספוילר לעונה הזו ! אז נא לשים סימנים !!!
).

B a n j o

New member
../images/Emo58.gif אנג'ל 4X02

בקשר לאנג'ל, אני מתחיל לחבב את פרד. הגיע הזמן לא? אני מתגעגע לקורדי !!!!!!!
מעניין אם הגוון הזו תמשיך לשתף איתם פעולה, מה שנראה די הגיוני. בקשר לווסלי... אני לא מבין כ"כ, אז כן אכפת לו מהם או לא? משהו מריח רקוב שם וזה לא הפיצה שהכנתי אתמול....

../images/Emo58.gif אנג'ל 402 באפי 702

נכון ג'וון שולטת!? סצינת הסיום ב702 ממש מדהימה, למרות שאני נגד ספייק/ באפי לא יכולתי שלא להזיל דמעה על ספייקי... באמת לא הבנתי למה הוא סיפר לה. אבל טוב שהוא עשה את זה כי הייתי בטוחה שהם ימשכו את זה יותר פרקים... אוו ווילו וג'יילס באנגליה, כמה חמוד עם הסוס והכל... עידן, כמה פרקים אתה רואה ביום?

B a n j o

New member
משהו כמו ../images/Emo58.gif לפרקים האלו

1 ליום או אפילו לכמה ימים, פשוט עכשיו יש לי בעיות עם הצורב... אבל זה קצב סביר, אני מעביר את המשמרות בעבודה בכיף כשאני חושב על הפרקים. באיזה פרק את? מעניין אם הניחוש שלי נכון (אבל בלי ספוילרים !!!) וד"א, אני מנסה עדיין לחשוב על זה שאם ספייק עשה את הצעד הזה, האם הוא באמת אוהב את באפי? או שסתם הוא עשה את זה, כי הוא לא הבין את ההשלכות האמיתיות ?

../images/Emo58.gif באפי 702

ראיתי את כל הפרקים ששודרו בבאפי ובאנג'ל... אממ אני לא יודעת, אני אישית חושבת שהוא עשה את זה כי זה היה הצעד הבא באובססיה/ אהבה שלו כלפי באפי.שאם הוא ישיג נשמה זה ירשים אותה יותר והיא תרצה אותו, בדיוק כמו כל שאר הדברים שהוא עשה כדי לזכות בה. רק שספייק כנראה לא לקח בחשבון את כל ההשלכות של קבלת הנשמה... שהפכו אותו די למשוגע...

B a n j o

New member
../images/Emo58.gif 702

מה שתכוונתי (ולא מצאתי את המילה), אם הוא עשה את זה מאהבה או אובססיה. וכמו שהוא אמר שחבל שאנג'ל לא הזהיר אותו, אז כנראה שהוא באמת לא לקח בחשבון את ההשלכות, גם לאנג'ל לקח 80 שנה להתגבר על זה. אבל למה הוא עדיין מנסה להתנהג כמו ספייק הישן? ואיך הוא פתאום משתנה מנורמלי למשוגע? רק בגלל שהוא ראה דם? ואולי זה היצור/דבר הזה מהפרק הראשון ששיגע אותו

למעלה