באפי 710

B a n j o

New member
../images/Emo58.gif באפי 710

טוב, משהו מאוד מוזר לי... זה לא ספוילר, יכול להיות שכן אבל כרגע זו רק מחשבה שעלתה לי לראש אז אל תגידו לי אם זה נכון או לא בבקשה אבל יכול להיות............ שג'יילס מת? הרי לא הראו אפילו בפלאשבק בפרק הזה מה קרה כשההארבינג'ר של הראשון קפץ עליו עם הגרזן בסוף אחד הפרקים הקודמים. (עובדה 1) הוא אמר בפרק 710 שהראשון יכול ללבוש צורה רק של אנשים מתים. (עובדה 2) כל הפרק, וממש שמתי לב לזה, הוא לא נגע בכלום, לא הרים כלום, לא נגע באף אחד ואפילו בסוף הפרק הוא לא החזיק נשק כמו שאר האנשים בבית. (עובדה 3) הראשון לא יכול ללבוש צורה קורפוריאלית, מה שאומר שהוא לא יכול לגעת בכלום (עובדה 4). כל אלו הובילו אותי למסקנה שג'יילס מת
( אמאאאאאאאאא
) מצד שני, נזכרתי עכשיו שמדובר בג'וס ואולי בסוף יתברר שאני טועה
בכל מיקרה, כל האמור למעלה זה לא ספוילר, אז אל תצרחו מיד ספוילר אם זה נכון כי אז אני אדע שזה נכון
(וכבר היו חמורים שעשו את זה
) אבל עוד מישהו חשב שהנאום של באפי בסוף היה קצת פתאטי? לא ממש הרשים אותי... ונראה לי שבסוף יתברר שווד הוא דווקא מהטובים ולא מרעים... IN JOSS I TRUST

../images/Emo58.gif עד 7x10 כולל.

לגבי החלק הראשון של ההודעה- כמו שביקשת, אני לא מגיבה בסמיילי כלשהו שירמוז. שזה ישאר בגדר השערה. דווקא אהבתי את הנאום של באפי- אני אעתיק לכאן מה שכתבתי בקשר לנאום הזה בזמנו: באפי(הדמות)-ואני חששתי שהולכת להיות לנו באפי מתחסדת לאורך כל העונה, הנאום שבסוף 7x10 שינה את דעתי פלאים. אני חושבת שחלק ממה שתרם להרגשה שלי שהנה באפי היא כבר לא זו ש'צריכה לעשות', שתמיד תעשה את הדבר הנכון, היה המכות החבורות והשריטות שכיסו את הפנים שלה, באפי כבר לא נראית כל כך שם למעלה, היא נראית פגיעה, והיא מודה בזה. וזה מה שהיה חסר לי בבאפי עד עכשיו, כל הגישה הזו בערך מסוף העונה השישית של 'אני החוק' אני צריכה ובעיקר אני, לבד, בלי אף אחד אחר שיעזור לי, אני לא אומרת שהיא שיחקה אותה סנובית, אבל היא היתה מאוד מקובעת בעשיית הדבר הנכון והמיסוד הזה עיצבן אותי. אז אני שמחה שהיא מכירה בזה, שהיא לא יכולה לנצח את זה לבד, שלחברים שלה יש הרבה הרבה כוח (ווילו! שזה ברור שהיא צריכה להשתמש בכישוף במיוחד אם "קייסי" בשם ה'ראשון' ניסתה לשכנע אותה שאסור לה) ואני שמחה שכל אחד יצטרך להתמודד עם הפחדים שלו, אם העונה שעברה היתה החיים בעולם המבוגרים- ושם היתה הרבה בריחה, כאן תהיה-כך אני מקווה- התמודדות, וזה צריך להיות תהליך שאני אהנה לצפות בו. ואל.

B a n j o

New member
עם זה ../images/Emo58.gif 710

אני דווקא מסכים באמת הגישה העליונית הזו שלה הייתה צריכה להשתנות כבר והיא הפריעה לי ממש ממזמן

מצטערת../images/Emo58.gif710

אין לי איך להגיב כי הכול השערות:] נגיד את זה ככה, שב710 בדיוק חשבתי כמוך!!! תראה עוד מה תגלה... ולנאום של בופי, בעיני הוא היה סביר, הוא היה יותר מדי בופי לא בופי, כאילו זה לא היה הסטייל שלה.. יותר של גיילס עונה 1...

B a n j o

New member
אוקי... אחת ולתמיד ../images/Emo58.gif 710

מה הקטע עם "בופי"?????? ככה חברים שלי שצוחקים על באפי קוראים לה...
והנאום היה באמת מיליטנטי מידי והזכיר לי סרטי צבא אמריקאים... אני חושב אפילו שהיא נאמה משהו דומה בעונה השלישית כשהם רצו לקחת את המלחמה אל ראש העיר... מה שהכי מעניין אותי, זה אם בסוף יתברר שג'יילס לא מת. אם ג'וס תיכנן את זה ככה שיראה מוזר או שרק הצופים ששמים לב לפרטים הקטנים יראו את זה...

../images/Emo58.gif עונה 710

בופי!? כי זה שם טוב משעשע ויפה, וזה מזכיר לי כל מיני בופים- יש בופי שאני אומרת עם דגש מוזר על הו' ועל הי' יש בופי של דרו ושל כל הבריטים. יש בופי של קנדרה. יש בופי רוסי. יש כל מיני בופי, זה נורא כיף.. ותמיד שאני כותבת בופי אני מקפצתועושה- "בופי!!!" אז זהו:] ולפרק- אם ג'יילס ימות זה יהיה נורא! אני שונאת שג'וס עושה דברים זודנים כאלה... אני מפחדת לצפות לזה...

WillowFreak

New member
ספויילרון 7X10 ../images/Emo8.gif

נכון בשוט הזה על הפנים של באפי כשהיא כולה חבולה ויושבת מכונסת בעצמה בעוד היא שומעת את הסקוביז מדברים עליה, היא מזכירה מאוד את עצמה בפרק בעונה 3 בו ג'יילס סימם אותה ואז ראו אותה יושבת בספרייה גם כן חבולה עם אותה הבעת פנים מבועתת?

למעלה