באפי 6X3 אנג´ל 3X3

ANGEL N

New member
../images/Emo58.gif באפי 6X3 אנג´ל 3X3

ספויילר לפאר שלישי בעונה השישית של באפי ולפרק שלישי בעונה השלישית של "אנג´ל". בשבוע שעבר שם הכותרת ששמתי היתה "איזה באסה לחזור לחיים" והפרק הזה ("באפי") מראה עד כמה ז\ה נכון. כשכתבתי את זה עוד לא ידעתי כמה זה נכון! בפרק הקודם של "באפי" נעצרנו במתח, באפי חזרה לחיים אבל היא די מוזרה ולא ממש מוכנה להתקרב למשהוא מהסקוביס. כמה חיכיתי לראות את הפרק הזה ולדעת מה קרה עם באפי. בניגוד גמור לכל העונה החמשית שבה באפי הגנה על דון (כבר מהפרק השני שבו אנו רואים את דון) הפעם דון היתה זאת ש"הגנה" ועזרה לבאפי. היא מכניסה אותה לבית ומראה לה את כל השינויים שנעשו כאשר הסקוביס מגיעים ו"מתנפלים" על באפי, דון היא זאת שמגינה עליה מפניהם ומבקשת מה להניח לבאפי. המפגש הכי חשוב שהיה הפרק הוא המפגש בין באפי לספייק והא לא איכזב בכלל. ווילו יודעת שיש אפשרות שבאפי נלקחה ממקום יותר טוב למימד הזה ולכן כ"כ חשוב לה אמירת התודה של באפי, כדי לקבל אישור שהיא באמת עשתה את הדבר הנכון גם עבור באפי. בסוף הפרק נראה שבאפי מתחילה להסתגל לחיים, היא הכינה לדון ארוחה לבית הספר והשיא כשהיא מודה לסקוביס שעזרו לה והחזירו אותה לעולם ממקום נורא ביותר אבל בסוף אנחנו מגלים את האמת היא נפתחת בפני ספייק ומספרת לו שהגיהנום האמיתי הוא כאן בעולם, כל רגע וכל שניה הם עינוי בשבילה. באפי מספרת שהיא כנראה היתה בגן עדן, נטולת דאגות שלווה, משהוא שלא היה לה ובעצם לכל אדם בוגר. (שאלה ששאלתי את עצמי זה האם היא פגשה את גו´ייס). מדוע היא נחשפה דווקא לספייק? הרי אנחנו יודעים שבאפי לא הכי חיבבה את ספייק. לדעתי היא נחשפה לספייק כי היא ידעה שהוא היחיד שהיא יכלה לשתף אותו בזה. הפרק הזה הצריך את אנג´ל לדעתי והוא לא ממש שלם בלעדיו, היחיד שעכשיו יכול לעזור לבאפי הוא אנג´ל וחבל שלא הביאו אותו. בכל אופן מדובר בעוד פרק מצויין ויפה שהתוכן שלו לדעתי עוד לא הסתיים והכל לדעתי עוד הולך להתפתח (כולל ההשלכות של החזרה של באפי) גם "באנג´ל" לא איכזבו והביא פרק מצויין. הפרק נפתח בסצינה קומית ביותר, אנחנו רואים את אנג´ל מתוודה ומתנצל, כשכל הזמן אנחנו חושבים שהוא מתנצל בפני דרלה על היחס אליה, ופתאום אנחנו מגלים שהוא מתנצל בפני מריל המלשן שחייו יסתיימו לצערי בהמשך הפרק. הייתי בטוח שמדובר בפרק קומי לפני השיא שיגיע עם בואה של דרלה, אבל הפרק הוא הפוך מזה. מדובר באחד הפרקים היותר מותחים שיש. הפעם עומד במרכז גאן ומאכזב את כולם, הוא מתחיל עם הערה לאנג´ל על זה ש"אף אחד לא שם אותך למנהיג!!" (רק אני חשבתי שאנג´ל חזר כבר להיות מנהיג החבורה בפרקי הסיום של העונה הקודמת?) ממשיך בכך שהוא לא מודיע לאנג´ל והחבורה מי באמת הורג את השדים הלא מזיקים והשיא הוא כמובן בזה שהוא אומר ליד כולם שאנג´ל לא חבר שלו ולא יהיה חבר שלו. (עד עכשיו בכלל לא שמתי לב על יריבות בינהם- מאוד מוזר לגלות ככה סתם שגאן שהגיע לחבורה רק בזכות אנג´ל פתאום לא אוהב אותו ולא אהב אותו מעולם). בסוף הפרק בשיחה מאוד מאוד קרה בין אנג´ל לגאן, גאן מנסה לקחת את המילים הקשות שהוא אמר על אנג´ל, אבל אנג´ל לא קונה אותם ואומר לו משפט חזק ביותר "אנחנו יכולם לסמוך על כך שביום שבו תצטרכו להרוג אותי אתה תעשה את זה בלי בעיה". פרק חזק ומותח מאוד אבל מאוד הפריע לי שככה סתם החליטו שגאן לא אוהב את אנג´ל למרות שבכל הפרקים הקודמים זה היה נראה הפוך!!! ושוב אני מבקש ממי שמגיב להודעה שלי בבקשה לא לרשום ספויילרים להמשיך העונות מבלי להזהיר אותי. אני כבר מת לראות את הפרקים הבאים!!!

../images/Emo58.gif 6x03

לדעתי האפקטים בפרק הזה(לדוגמא- דון יורה אש מהפה) היו גרועים, אבל כן אהבתי מתי שהשד השתלט על זאנדר :) , בכל אופן, אני חושבת שהיא שיתפה את ספייק באיפה היא באמת היתה בגלל שהוא משחק את הנייטרלי יותר, הוא לא אחד מהסקוביז, אבל הוא שם, ברקע. ואל.(מתי אתה כבר מגיע למיוזיקל.?.)

ANGEL N

New member
לא רק ...../images/Emo58.gif

זה נכון שספייק הוא נטרלי, אבל יש כאן קצת יותר מזה. אני לא חושב שהיא היתה משתפת את ג´יילס למרות שגם הוא נטרלי. אני חושב שהיא סיפרה לספייק כי זה משהוא שעבר הרבה בחיים שלו, ובנוסף לזה הוא גם לא אנושי, ואני לא יודע למה אבל זה נראה לי מאוד קשור.

wow..../images/Emo58.gif 6x03

ג´יילס? נייטרלי?! נכון שבאיזהשהי נקודה כשזה מגיע לחיים שלה בכללי, ג´יילס שותף יותר, יותר אוביקטיבי מצד אחד ואבהי מצד שני, אבל אני לא חושבת שהוא נייטרלי. ואל.

ANGEL N

New member
לא הבנת אותי ../images/Emo58.gif

ג´יילס ממש לא נטרלי. הוא האדם שאחד מעורב בחיים של באפי, ועצם זה שהוא מעורב בחיים שלה הופך אותו ללא נטרלי. אבל הנטרליות שאני התכוונתי אליה היתה בקשר לכישוף. באפי לא יכלה לדבר עם אחד מהסקוביס כי הם ביצעו את הכישוף להחזרתה. היא ידעה שברגע שהיא תספר לאחד מאלה שעשה את הכישוף שהיא היתה במקום הרבה יותר טוב מהעולם הזה, שהיא היתה שלבה, שלמה עם עצמה, ללא כל דאגות ללא כל רצון לחזור לחיים באותו הרגע היא תשבור אותו והוא ירגיש כ"כ רע עם מה שהוא עשה שהתצאות יהיו חמורות. הסקוביס הם חברים אמיתיים והם לא יוכלו לשאת את זה שהם אלו שלקחו מבאפי את המקום שבו היה לך הכי טוב. ג´יילס לא היה שותף בכישוף ולכן הוא נחשב נטרלי, אין סיכוי שהוא ירגיש לא טוב עם משהוא שהוא לא עשה. דרך אגב אני בטוח שבעוד מס´ פרקים הסקוביס ידעו מה באפי באמת מרגישה ואני מת לדעת את התגובה שלהם, במיוחד של וילו וזאנדר. שוב אני מבקש לא להגיד לי מה יהיה בהמשך!!

ד י י ז י

New member
אבל..

אל תשכח שבאפי שמעה את ג´יילס מטיף לווילו שהסקוביז לא היו צריכים לבצע את הכישוף, אז הוא כבר לא ניטרלי כי יש לו עמדה בנושא. ספייק לעומת זאת, לא שייך לאף צד, היא לא יודעת מה הוא חושב בנוגא לזה. ואנג´ל - גם אני חושבת שזה יכל להיות זמן מעולה לאנג´ל להביע תמיכה. damn WB.

ANGEL N

New member
איך יכול להיות? ../images/Emo58.gif

איך יכול להיות שבאפי שמעה את " ג´יילס מטיף לווילו שהסקוביז לא היו צריכים לבצע את הכישוף", שהיא היתה מתה... או שזה ספויילר לפרקים הבאיפ :(

רינת4

New member
בקשר לאנג´ל ../images/Emo58.gif3x03

דווקא הייתי מאוכזבת מהפרק. חוץ מזה שאני דווקא הייתי בטוחה כל הזמן שגאן כן מחבב את אנג´ל, אם לא הכי הרבה! בהתחלה כשאנג´ל הביא אותו לחבורה, לי זכור דווקא שהם היו חברים די טובים, לא? בגלל זה כשהיה את הפרק הזה כשהם התחילו לריב(אז, כשהם "חברו" לאלה שגנבו משהו שגורם לאנשים לריב או משהו-באותו פרק שאנג´ל נשך את קיית. זוכרים?)אז גם הייתי מופתעת. זה מה שזכור לי, בכל מקרה. אני יודעת שגאן כעס על אנג´ל באותה תקופה שהוא וכל החבורה לא היו יחד, אבל הייתי בטוחה שזה עבר לו. מה גם שהוא הרגיש כלפ אנג´ל סימפטיה בפרק הראשון של העונה, כשהוא(גאן)דיבר על ההתמודדות של אנג´ל עם באפי. הפרק עצמו לא היה ממש מותח לדעתי וסתם נמתח כמו מסטיק. רק דבר אחד הצחיק אותי, למרות שלא הבנתי אותו כל כך-זה הנשים האלה עם ה"אנג´ל" שלהן... מישהו מוכן להסביר לי בבקשה?

ANGEL N

New member
בהחלט מצחיק ולא מובן ../images/Emo58.gifאנג´ל

איזה מצחיק זה היה, איך הן כל הזמן אמרו "אנג´ל" בקול מסופק... מעניין מה הוא כבר עשה להן. החלק של גאן גם ממש לא מובן לי, כל הזמן תפסתי מהם חברים טובים. נכון שבעונה הראשונה בפרקים הראשונים גאן לא ממש חיבב את אנג´ל כי הוא היה ערפד אבל מיד כאשר הוא הבין שאנג´ל הוא ערפד עם נשמה זה נעלם (האותפ פרקים היתה השוואה ניגודית בין שני אנשים שידעו על זה שאנג´ל הוא ערפד עם נשמה: קייט שלא קיבלה את זה, וגאן שהבין וקיבל את זה). בעונה השניה גאן לא היה שונה מקורדי או ווסלי, שלושתם כעסו על אנג´ל אבל כשהכל חזר לקדמות גם גאן חזר לסמוך על אנג´ל כמו כולם. בגלל זה ממש לא הבנתי מאיפה באה הירובות הזאת וחוסר החברות של גאן לאנג´ל. להגיד שהפרק נמתח כמו מסטיק ולא מותח זה ממש לא נכון, אני פשוט לא יכול להבין איך פרק כ"כ טוב ומותח מבחנתי יכול להיות עבורך כ"כ גרוע!! אני חושב שאת צריכה לראות את הפרק שוב. תרשמי לעצמך שבפעם הבאה שאנחנו נפגשים את רואה איתי את הפרק שוב (ואני לא מקבל לא כתשובה). דרך אגב אני מאוד מקוה שבאחד הפרקים הבאים לפחות יזכירו את שובה של באפי. אוףףף הפרקים של באפי כ"כ מחייבים הופעת אורח של אנג´ל

Skunk On Wheels

New member
../images/Emo58.gifלהמשך עונה 3 של אנג´ל

יזכירו את זה שבאפי חיה שוב, לא יהיה קרוס אובר, אבל יזכירו

הייזל

New member
../images/Emo58.gifאנג´ל עונה שלישית

הם יעשו קצת יותר מלהזכיר. כל הסטאר-קרוסים פה, לא בטוח שיאהבו מה שקורה בפרק הזה(החמישי) אני לא הפסקתי לצחוק.

Skunk On Wheels

New member
תזכירי לי

מה היה שם? (אני אתמול ראיתי את 3X12 של אנג´ל אחרי הפסקה ארוכה של אנג´ל..)

הייזל

New member
../images/Emo58.gifאנג´ל עונה שלישית

בסוף הפרק הרביעי קורדילה מפריעה לשיחה של אנג´ל ופרד ואומרת לו שבאפי חיה. בתחילת הפרק החמישי, הפאנג גנג משועממים מקטלגים את כלי הנשק. ופרד שואלת כל חמש דקות מה השעה. קורדילה מחליטה להסביר לה בצורה דרמטית את מה שקרוב לוודאי קורה בפגישה בין באפי ואנג´ל כשהיא מחכה את באפי ווסלי מחקה את אנג´ל ואז אנג´ל מופיע פתאום. קורדילה מנסה לסחוט ממנו מה קרה בינו לבין באפי והוא מסרב לדבר רק מציע לפרד ללכת לאכול גלידה.

Skunk On Wheels

New member
אה וואלה.. קשה להיות מעריץ של שתי

סדרות מדהימות כאלה כשיש מצב חמור של סניליות...

IDOffryn

New member
ומשהו שמתקשר לאנג´ל ../images/Emo58.gif3x03

הידעתם שאמי אקר(פרד) מאורסת לשחקן שמשחק את מרל..(או מריל..) וזהו! בקשר לאנג´ל לא ראיתי את הפרק הרבה זמן אבל אני זוכר את ב"אמממ אנג´ל..".. איזה מוזרות... אני זוכר שהפרק היה די חלש אבל אני צריך לראות אותו שוב כדי להחליט! ובקשר לבאפי 6x03 פרק מצויין! הרעיון היה נחמד הרי לכל קסם חייב להיות תוצאת לוואי אבל נראה לי קצת מוזר שלקסם כל כך גדול וקשה יהיה משהו נלווה שיחסית לא משהו.. איזה יופי היה שספייק גילה שהיא חיה.. טוב נו תהנה מהצפייה..

Lady of Buffdom

New member
כן, קטע ענק ../images/Emo6.gif ../images/Emo58.gif אנג´ל 3

הציטוט המלא: Fred: "But you said he loved her. And of course she´s gonna love him back, because he´s so strong and handsome and he really listens when you talk. I-I mean, if you go for that sort of thing, why wouldn´t it work?" Cordy: "Let me break it down for you, Fred." Cordy steps away from the reception counter and pretends to be Buffy. Cordy: "Oh - Angel! I know that I´m a Slayer and you a vampire - and it would be *impossible* for us to *be* together - *but!*" Gunn laughs at Cordy´s act. Wes stands up: "But!" Cordy turns to look at him. Wes pulls his glasses off and lays them to the side. Wes: "My gypsy curse sometimes prevent me from seeing the truth. Oh, Buffy!" Cordy: "Yes, Angel?" Wes: "Oh, I love you so much I almost forgot to *brood!*" Fred watches wide-eyed. Gunn is laughing. Cordy: "And just because I sent you to hell that one time doesn´t mean that we can´t just be friends." Wes grabs a hold of Cordy´s wrist. Cordy: "Oh!" Wes: "Or possibly more." Cordy gasps: "Gasp! No! We mustn´t." Wes pulls Cordy close. Wes: "Kiss me." Cordy: "Bite me!" Wes bends Cordy back over his arm and pretends to sink his fangs into her neck. Angel off screen: "How about you both bite me." ואני לא חושבת שאתה רוצה לדעת מה אנג´ל עושה עם 3 האחיות האלה.
זה גם היה מצחיק שהם אמרו כל הזמן "Mmmmm... Angel" (Can´t argue with that
) טוב, הוא כבר יודע שהוא לא מאבד את הנשמה אלא אם הוא שוכב עם אהובתו האמיתית (רמז - יש לה סידרה משלה
)

smgfan

New member
../images/Emo58.gif6x04 באפי שמעה אותו!

כשג´יילס התווכח עם ווילו, אז הם דיברו כנראה חזק, ובאפי שישבה בחוץ שמעה אותם! אפילו ספייק שמע אותם- ובסצינה של באפי וספייק- לאחר הויכוח של ווילו וג´יילס, ספייק שואל אותה אם היא שומעת את כל הרעש, והיא ענתה לו משהוא כמו: "מספיק כדי לגרום לי להרגיש חרא".

למעלה