"באפי" 6X07 "אנג'ל" 3X07

ANGEL N

New member
../images/Emo58.gif"באפי" 6X07 "אנג'ל" 3X07

ספויילר לעונה השישית של באפי פרק שביעי, ולעונה השלישית של "אנג'ל" פרק שביעי. אני רק מבקש מהאנשים שמגיבים להודעה הזאת להודיע לפני שהם נותנים פרטים מפרקים מתקדמים יותר של העונות. גאוני, גאוני, גאוני, גאוני, גאוני, גאוני. רק מילה אחת יש לי להגיד על הפרק "Once More, With Feeling" גאוני. מראש ידעתי שהפרק הזה הוא הפרק המוזיקלי, הפרק הכי מדובר של "באפי". חוץ מזה לא ידעתי כלום,אבל חשבתי לעצמי עד כמה טוב זה יכול להיות? אחרי הכל מדובר בשחקנים לא בזמרים, כמה שאני טעיתי!!!!!!!!! בחור בן 23 יושב מול המחשב עם חיוך על הפנים שהופך מפעם לפעם לצחוק אמיתי, אומר כל הזמן "גאוני גאוני, הבן אדם פשוט גאון" ובסוף אפילו מוחא כפיים למחשב!!!! ובסוף הפרק מתקשר לאחותו ואומר לה שהפעם הוא לא מוותר לה והיא חייבת לראות את הפרק. אם הייתם אומרים לי שככה אני אתנהג כשאני אראה את הפרק, לא הייתי מאמין, אבל זה קרה. זה רק אני או שכולם רוצים לראות שוב את הפרק שוב מייד כשהוא מסתיים??? הפרק היה פשוט מצויין ולדעתי הוא היה גם עמוק ביותר. כל הדמויות חשפו את הרגשות האמיתיים שלהם, כולם. האמתצ שלפי שם הפרק "Once More, With Feeling" הבנתי שהפרק באפי תחשוף את האמת לגבי המוות שלה והחזרה לחיים, והדרך שבה היא חשפה את זה (שירה כמובן) היתה גאונית. אני עדיין מתרגש מהפרק בשביל לנתח אותו, אבל אני מבטיח שבקרוב אני אפרסם כאן משהוא הרבה יותר מפורט. הסוף היה פשוט מתבקש, באפי מנשקת את ספייק כן כן רגע שלא חשבנו שיגיע (האמת מספויילרים שאנשים רעים אמרו לי ידעתי את זה אבל זה לא הרס את הרגע), זה רק אני או שהנשיקה ממש הזכירה לכם את הנשיקה בין רלף הדוור לבת בבחורה של משפ' פון טרפ מ"צלילי המוזיקה" (לאלו שראו את הסרט)? בקיצור הפרק היה פשוט נהדר פשוט גאוני. האמת היא שאני מאלה שאוהבים לראות את "באפי" ומייד אחרי זה את הפרק המקביל של "אנג'ל",בד"כ הם ביחד מהווים שילוב לערב מוצלח ביותר ומהנה. הפעם, כמו שחשבתי, הפרק של "באפי" קצת הרס לי את הפרק של "אנג'ל". מי יכול להיות להיו כ"כ מרוכז בפרק מותח אחרי שרואים פרק כ"כ מוזיקלי ומשמח!! בפרק אנחנו מגלים את מה שרק אנשים ששמים לב לפרטים הקטנים ידעו כבר מהעונה השניה של "אנג'ל", לאנג'ל יש רגשות כלפי קורדיליה. כן כן מהפרק שבו אנג'ל חוזר לעצמו בעונה השניה אנחנו רואים כמה איכפת לו מקורדיליה, ועד כמה הוא שם לב לדברים שהיא אומרת עליו. רק בפרק הקודם ראינו איך הוא הגיב כאשר היא אמרה עליו בצחוק שהוא שמן. די מצחיק שהדמות הכי "מרחפת" בסידרה שמה לב לזה לפני כולם (אולי אפילו לפני שאנג'ל היה מודע לזה), כן פרד שמה לב לזה מההתחלה ואמרה שזה היה צפוי שגבר כ"כ אמיץ יאהב אישה כ"כ אמיצה! האמת היא ששאר הפרק היה צפוי, דרלה מגיעה למלון ועושה בעיות!! בעוד שגם אני וגם הדמויות בסידרה בטוחים שהנבואה שהם מנתחים מתיחסת לדרלה ולתינוק שלה, אנחנו מגלים הסוף הפרק שמדובר באדם מעברו של אנג'לוס שרוצה להתנקם בו. קורדיליה ראתה בחיזיון שלה וגם אנג'ל מרגיש שהתינוק של אנג'ל הוא בעל נשמה, כלומר לא רע!! לדעתי קורדיליה סלחה מהר מאוד לאנג'ל על השקר שלו, אבל אני יכול להבין את זה. קורדיליה יודעת באיזה מצב אנג'ל היה באותה תקופה, עד כמה אפל הוא היה וצריכה להתחשב בזה. שימו לב שהאכזבה של קורדיליה היא לא מזה שהוא שכב עם דרלה או שהוא שיקר לה האכזבה שלה היא מזה שהוא "כמו שאר הגברים", קורדיליה ראתה באנג'ל משהוא אחר, טוב יותר משאר הגברים, גבר שלא מחפש רק סקס והנה בו מתגחה שגם אנג'ל אחרי הכל הוא גבר כמו כולם (מצטער קורדיליה, ככה אלוהים ברא אותנו :) ) ושוב אני מבקש מאנשים שמגיבים להודעה שלי שבבקשה בבקשה בבקשה יודיעו אם התגובות שלהם יש פרטים מפרקים מתקדמים של העונות גאוני, פשוט גאוני.

Schnickelfritz

New member
מה אני יכולה להגיד...

מסכימה איתך ב100%
פרק פשוט מעולה, ראיתי אותו כל כך הרבה פעמים שזה כבר מטריד, אבל הוא עדיין יפה, כל פעם מחדש
אפילו, אתמול, הראיתי אותו לחברה שלי שבכלל לא אוהבת באפי, אבל הכרחתי אותה לראות והיא אהבה מאוד
כל מה שיש לי לומר עכשיו: חכה לפרק הבא...

ANGEL N

New member
עדיין מזמזם את השירים....

פתאום אני נורא מתגעגע לדוד שלי בארה"ב, מתי הוא כבר יבוא לביקור בארץ (ויביא לי איזה מתנה נגיד איזה דיסק נחמד של המוזיקלי)

חחח:) ספוילרלבבאפי607 אנג'ל 307

אני יכולתי להגיד לך שככה תגיב:) ואני ממש ממש אהבתי את הפרק הזה באנג'ל, אני פשוט יותר מדי אוהבת אץ דרלה, ואת המיוזיקל תתכונן לראות אהם פעם בשבוע ככה כמו כולנו:)

למעלה