"באפי" 6X06 "אנג'ל" 6X03

ANGEL N

New member
../images/Emo58.gif "באפי" 6X06 "אנג'ל" 6X03

ספויילרים לפרק השישי של העונה השישית של "באפי" ולפרק השישי של העונה השלישית של "אנג'ל". שוב אני מבקש מכל מי שמגיב להודעה שיזהיר אם הוא הולך לדבר על הפרקים הבאים כי לא ראיתי אותם. הפרק השישי של "באפי" הוא למעשה פרק של חזרה לשיגרה, עד עכשיו הפרקים היו פרקי חזרה לחיים של באפי, הם היו לדעתי מאוד מיוחדים באופי שלהם. הפרק הזה הוא כבר פרק שיגרתי של הסידרה, אבל זה לא אומר שהפרק היה לא טוב להפך נהנתי מאוד מהפרק הזה. אחרי שבעה פרקים (מהפרק האחרון של העונה החמישית) זאנדר סוף סוף מחליט שהרגע המושלמת להחרזת האירוסין הגיע ומספר לכלום את הבשורה. כמובן שהוא מקבל הלם מכל הדברים שהוא צריך עכשיו לעשות ומכמות המילים שאניה מוציא בהקשר הזה. והנשיקה הראשונה של דון כ"כ מתאים שהנשיקה הראשונה של תהיה מי עם לא ערפד ולא סתם ערפד, נעשה (לדעתי) נסיון להראות קצת את אנג'ל, הערפד הזה היה דומה טיפה לאנג'ל שלנו, נראה שאותו ערפד באמת אוהב את דון הוא לא ישר מתנפל עליה ומוצץ את דמה אלא מתנשרק איתה ומדבר איתה. היה מצחיק ביותר השיחה בין באפי לדון כשהיא תופסת אותה עם בחור אחר ועוד ערפד. החלק הרציני יותר בפרק הוא ווילו, אנחנו מגלים את ווילו "שיכורה" מכוחות הקסם שלה, אם בעבר היא נהגה להשתמש בהן למרות מיוחדות עכשיו היא כבר נוהג להשתמש בהם לכל דבר קטן כמו לקשט את הבית, היא אפילו מוכנה לסכן אנשים אחרים כדי שלה יהיה קל יותר לאתר את דון (לעוד מישהו נשמע ממש חולני ומסוכן להעביר את אלו שהם לא בני 15 למימד אחר לשבריר שניה) והדבר הגרוע ביותר היא משתמשת בכוחות שלה כדי להשכיח מטארה את המריבה בינהן. כמו שאני רואה עכשיו משהוא הולך להיות עם ווילו, מתחילת העונה אנחנו רואים שהיא מתעסקת עם קסמים מסוכנים ביותר ולא שולטת בעצמה. בכל פרק מטפטפים לנו קצת על הרע שבזה. הפרק הזה של "אנג'ל" הוא שוב פרק מצויין ביותר אבל קצת איכזב אותי. עוד מישהו נזכר בעונה השלישית של "באפי" עשראו אותה מאמן את קורדיליה, סצינה דומה ביותר היתה בעונה השלישית של "באפי". האכזבה שלי היתה בנושא בילי, אחרי שלושה פרקים שלא ראינו אותה הפרק הזה אנחנו מקבלים מידע על בילי וכוחותיו. נראה שהחזרתו של בילי לעולם לא היתה למטרת רוע עבור לילה אלא רק בכדי לרצות את הלקוח. התגובות של ווסלי היו מאוד חזקות וקשות, פתאום ווסלי הבריטי הופך לאלים פיזית ומילולית, כל מה שהוא אמר היה נכון לגביו אלו דברים שהוא באמת מרגיש כלפי פרד רק שהוא עצמו לעולם לא היה מוציא אותם בצורה הזאת. בסוף הפרק אנחנו רואים עד כמה הוא לוקח את מה שהוא עשה קשה ואיך הקול שלו משתנה, הוא לא מסוגל להסתכל בעניים שלי. בילי נגע באנג'ל ולא הצליח להשפיע עליו השאלה היא למה? אנג'ל אומר שמכיוון שהוא לא אנושי הכוחות של בילי לא עובדים עליו (ובילי מעולם לא ניסה את כוחותין על ערפד), מצד שני אנ'ל מסביר שעוד שלא היתה לו נשמה הוא למד לשלוט ברגשות השנאה שלו ושהם מעולם לא היו המניע שלו. השאלה מה משניהם הוא הנכון לא ניתנת באופן ודאי בפרק. שימו לב שאנג'ל שונה מאוד ביחס שלו לאנשים, אם בעבר הוא מעולם לא פגע בחפים מפשע בפרק הזה אנחנו רואים את היחס שלו אליהם (המנהל של נהג המונית, הקרוב משפחה של בילי) זה הוא יחס קר וקשה נראה שעוד שניה הוא הולך להרביץ להם, לדעתי היחס הזה נובע ממה שהוא למד בפרק Reprise (הפרק בו הוא שוכב עם דרלה) בעונה השניה, בפרק הוא למד שהרוע לא מגיע מוופלם אנד הארט או כל חברה אחרת אלא מאנשים עצמם, למעשה הוא למד שאין כזה דבר "חפים מפשע" בכל אדם יש רוע. בסוף הפרק ראיתי את הפרומו לפרק הבא של "אנג'ל" והנה כמה דברים שאני חושב: ספויילר לפרק הבא (לא ראיתי אותו אלא רק את הפרומו) בפרומו אנו מבינים שדרלה סוף סוף מגיע ללוס אנג'לס ומספרת על התינוק שלהם, אנג'ל שוב יתגלה לקורדיליה ושאר החבורה כשקרן. הוא לא סיפר להם מעולם עד כמה מיואש ועד כמה רחוק הוא הגיע, מעניין איך קורדיליה תגיב כשהיא תשמע שהוא שכבב עם דרלה (אחרי הכל בפרק דיסהרמוני בעונה השניה הוא אומר לה הפירוש שהוא לא שבכ עם דרלה) שוב אני מבקש בבקשה שלא תרשמו תגובות המכילות ספויילרים לפרקים הבאים בלי להזהיר כי לא ראיתי את הפרקים הבאים. תודה

Lady of Buffdom

New member
חכה חכה ../images/Emo13.gif

אל תדאג, אני לא אספויילר לך. אני רק אגיד - תתכונן טוב לפרק הבא בבאפי
ובאנג'ל - מהפרק הבא העונה הולכת ומשתפרת מרגע לרגע.

ANGEL N

New member
../images/Emo58.gif "אנג'ל" 3X06 שכחתי...

שכחתי לספר למה הייתי מאוכזב מהפרק. הפרק עצמו כמו שאמרתי היה פרק מצויין ועשוי טוב מאוד (כל השחקנים שיחקו מצויין והפעם בלט אלקסיס - ווסלי במשחק מצויין). האכזבה שלי היתה מבילי, אחרי הכניסה הכ"כ דרמתית שלו חזרה לעולם. אנג'ל הציל אותו והחזיר אותו לעולם הזה והייתי בטוח שמדובר באחד האויבים הכי גדולים של העונה הזאת, בסוף מסתבר שהוא לא הוחזר ע"י וופלם אנד הארט בכדי לעשות רע (כמו שהיה עם דרלה), אלא רק כעיסקה רגילה. והאכזבה הכי גדולה שבפרק הזה הוא מת, כ"כ מהר. היה לו פוטנציאל כ"כ גדול להמשך העונה ופתאום מזערו את הדמות לסתם שד רגיל. חבל

Lady of Buffdom

New member
אל תתאכזב מזה

לא ביג דיל. פשוט תתרכז במה שהולך לקרות בפרקים הבאים. אני מבטיחה שזה הולך להיות מאוד מעניין.
ועכשיו אני אחזור לי ללימודים

לי אישית, ../images/Emo58.gif 6x06,3x06

היה מצד אחד קצת מבהיל איך שווסלי הוציא את הפן הזה בו, ומצד שני סוף הפרק, עם פרד.. היה די עצוב. לגבי הפרק בבאפי, זה היה נראה לי מין חזרה עם סיפור ישן, באפי, ערפד, דון, ערפד, לדעתי הדבר היחיד שעשה את הפרק הזה היה הסוף. ואכן, מצפה לשמוע את תגובותייך על הפרק הבא :)). ואל.

IDOffryn

New member
../images/Emo58.gif306 606

באפי- הפרק היה נחמד. הסוף.. זה קורא גם במערכות יחסים הכי טובות. נראה לי שזה הריב השני של טארה ווילו(הן לא רבות הרבה אה..) אני רואה שאתה נהנה מכל פרק אז אתה עומד להנות מהעונה ה6 וה3 של אנג'ל אנג'ל- לא זוכר על מה הפרק בכלל.. וגם לא זוכר מה קרה שם לווסלי ופרד.. אבל אני אלך לבדוק עכשיו.. ורק אני אגיד שהספרה 7 מופיעה בפרק בדר"כ זה פרק שווה.. youll see what i mean..

IDOffryn

New member
תסתכלו../images/Emo58.gif3 זה לא מפרק.. אבל..

מי אמר שקרודילה לא נראת טוב, אה?? וגם לפרד יש צד יפה

ANGEL N

New member
אני מפחית ציפיות!!../images/Emo58.gif

ת'אמת בד"כ כשאומרים שיש סרט/פרק ממש טוב, אז אני מצפה ליותר מידי ומתאכזב בסוף. אני יודע שהפרק הבא הוא המוזיקלי- ואני די חובב מוזיקה בכלל ומחזות זמר בפרט- אז אני בטח אהנה. אנג'ל לפי הפרומו שראיתי הולך להיות בהחלט אחד הפרקים החזקים. אנג'ל, דרלה ו... דרלה בהריון מאנג'ל נשמע מבטיח ביותררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר!!!!! למה אני צריך לחכות כ"כ הרבה !!!

smgfan

New member
משהו מאוד מעצבן!! ../images/Emo58.gif6x08

אני כל הזמן מראה לדוד שלי פרקים שהוא לא רואה ועכשיו הגענו לעונה-6! הוא מאוד אוהב "באפי", אך לאחרונה שמתי לב שהוא קצת מסתנוור מסדרה אחרת ומתלהב ממנה מאוד!! לא אזכיר את שמה רק אגיד שהיא מספרת על 3 מכשפות-אחיות שגרות בבית אחד ונלחמות ברשע.....נו טוב! מ"מכושפות"... עכשיו בפרק הזה Tabula Rasa כמו שאתם יודעים, ווילו מכורה לכישוף והיא מתחילה לעשות כשפים לרווחה האישי! עכשיו, דוד שלי פתאום מתחיל לשאול אותי: "אבל איך היא עושה את זה?" "לעשות קסמים לרווח האישי שלה??" "מה מותר לה??" "כי אני יודע שבמכושפות אסור להן לעשות כשפים תמורת הרווח האישי שלהן" "אז איך היא מצליחה?" "איזה שטויו.." כן! שמעתי אותו מתחיל להגיד "איזה שטויות" ואז הוא כזה עצר את המשפט שלו כדי שאני לא אשמע (כאילו הוא חשב על זה לעצמו). מה ההסבר שלכם?

רינת4

New member
דווקא אהבתי מאוד את הפרק באנג'ל

ספויילר אנג'ל פרק 3- אני דווקא לא ראיתי הרבה פוטנציאל לבילי הזה ולא איכפת לי שהרגו אותו. המשחק בפרק היה מצויין, הרעיון היה יפה, הם לא משכו את זה יותר מדי. תחשבו-כל העונה על בילי שגורם לגברים להשתגע? לא נשמע משהו. אהבתי את קטע שהשוטרים באים ואנג'ל מרים ידיים, ואז בכלל זה לא בגללו... פרד סוף סוף התחילה להתנהג נורמלי, קורדיליה הייתה בסדר גמור, אנג'ל היה ממי כרגיל, וווסלי סוף סוף הפגין כישרון משחק מצויין. אה, והקטע עם גאן-שהוא נכנס עם פרד לחדר , ומתחיל לחסום את הדלת ואז היא מספרת לו מה קרה לווסלי והוא כזה: plan B! והוא מתחיל להיבהל ולהגיד לה להרביץ לו-חחחחחחחחח, לא יודעת מה איתכם אבל אותי זה הצחיק! פרק הבא-דרלה סוף סוף מגיעה. נקווה שיהיה מעניין. גם אני לא מצפה ליוצר מדי כדי לא להתאכזב, ואז אח"כ אני נהנית...
בקשר לבאפי-אני לא זוכרת מה היה בפרק בדיוק, כלומר כן אבל במעורפל. דווקא היה נחמד והפרק הבא-באמת שאסור לפספס!!!

ועל זה נאמר

ציפיות יש רק לכריות. גם אני באתי עם רקע של אנשים שאמרו לי כמה הפרק הזה מדהים והשתדלתי לא לצפות ליותר מדי, אבל לא משנה כמה "הכינו" אותי לזה, הפרק הזה מעולה, ורק אחרי שרואים- מבינים כמה. ואל.

למעלה