באפי 6X05 "אנג'ל" 3X05

ANGEL N

New member
../images/Emo58.gifבאפי 6X05 "אנג'ל" 3X05

ספויילר לעונה השישית של באפי פרק חמישי, ולעונה השלישית של "אנג'ל" פרק חמישי ההתחלה של שני פרקים: הפרק הקודם של שתי הסדרות הסתיים בכך שאנג'ל ובאפי הלכו לפגוש אחד את השני במקום ביניים, לא בסניאדייל ולא בלוס אנג'לס, איפשהוא באמצע, בפרקים האלו הם חוזרים כל אחד לביתו. גם באפי וגם אנג'ל לא רוצים לדבר על המפגש הזה ולא רוצים לספר מה היה. בשתי הסדרות לצערי לא מתעכבים על העיניין ועוברים מהר מאוד לנושאים אחרים, אולי מהר מידי. לא מאנג'ל ולא מבאפי אפשר להבין מה קרה שם, משניהם לא מובן אם היה מפגש מוצלח או אכזבה. אולי בפרקים/עונות הבאים/ות נקבל קצת יותר מידע. זה כמובן נותן לגו'ס הרבה מאוד אפשרויות ל"שחק" עם זה בעתיד!! הפרק של באפי היה בעצם החיפוש העצמי של באפי, היא חזרה לחיים ובעצם היא לא יודעת עוד מה לעשות עם עצמה, היא מנסה להשתלב במקום שבו הסקוביס נמצאים אך לא מצליחה להשתלב באף אחד מהם ולא בגלל 3 הבחורים שרוצים לפגוע בה, אלא פשוט כי אלו לא מקומות המתאימים לה כרגע. מאוד מוזר היה שלמרות שהזמן של באפי רץ, הגיעו שדים לתקוף אותה והיא היתה בלולאת זמן, עדיין היא שלבה ולא לחוצה כלל,, ברור לה שמישההוא מנסה לעשות לה משהוא אבל היא בכלל לא לחוצה ואפילו לא מחפשת את הגורם לדברים הללו. בכל מקרה לולאת הזמן שאליה האפי נקלעה היה חלק מצחיק ביותר!! בניגוד לשלושת הפרקים הראשונים של העונה שהיו מאוד קודרים ורציניים שני הפרקים האחרונים היו מאוד מנוגדים אליהם, פרקים יותר קומיים והרבה פחות רציניים. אני אישית יותר אהבתי את הראשונים מאשר את אלה. ואני עדיין לא מבין מה הקטע של 3 היורמים האלו???? אני מאוד מקווה שהסיפור איתם יגמר בקרוב או יקבל תפנית חדה!!! הפרק של "אנג'ל" היה מצויין, סוף סוף פרד מקבלת קצת יחס ראוי! אבל עוד לפני כן, היה משעשע ביותר לראות את קורדיליה כבאפי ווסלי כאנג'ל משחקים את משחק האהבה בין השניים. "נשקי אותי (באפי), נשוך אותי (אנג'ל)". ואנג'ל, כמה צפוי, מגיע ותופס אותם מחקים אותו ואת באפי, קורדיליה מנסה לברר מה היה במפגש והדבר היחיד שאנג'ל אומר הוא: "אני חושב ששני אלה (קורדיליה ווסלי) סיכמו הכל", יותר מזה לא נאמר כלום על המפגש בינהם. היה משעשע ביותר לראות את קורדיליה (תזכורת מקורדיליה הישנה) מנסה לדלות מידע מאנג'ל: "אבל אנג'ל אנחנו החברים שלך וזה לא בריא להפנים דברים כאלו, אתה צריך לשתף אותנו בכאבך, להביע את הרגשות האלו של האבל............................. הסקרנות פשוט תהרוג אותי!!!" והבעת הפנים של אנג'ל בזמן שהיא אומרת את זה פשוט הרגו אותי מצחוק. המשך הפרק כבר חוזר להיות יותר רציני וכבד אבל עם שילוב מדהים של בדיחות. שוב חוזר כאן העניין של קשרי המשפחה הרעועים של ווסלי, שמדבר על היחס הדואג והיפה של ההורים של פרד. זה פרק מותח ומצחיק באותה מידה! המפגש בין פרד להורים שלה היה מאוד מרגש ועצוב, למרות שנתנו לנו לחשוב שההורים של פרד הם רעים גילנו שהם ממש לא רעים אלה רגילים ביותר. פרד פחדה להתייצב מולם כי אז זה יראה לה שכל הארועים הקשים שקרו לה, באמת התרחשו. בפרק הזה פרד מבינה שהיא לא חיה בעולם של אגדות ולמרות שנסיך יפה על סוס הציל אותה, הסוף של הסיפור הוא לא דומה להמשך האגדה והם לא יחיו באושר ובעושר ביחד. בסוף הפרק צובעים את החדר של פרד מה שמסמל את זה שפרד התגברה על כל מה שקרה לה והיא מוכנה להתחיל לחיות את החיים ולעבור הלאה, והחלק שקשה לה במיוחד לצבוע הוא הציור של הסוס שעליו אנג'ל מרכיב אותה ומציל אותה. גם בפרק הזה אין כל תזכורת לדרלה, אבל אני בטוח שבקרוב מאוד היא תחזור ותהיה דמות מרכזית בעונה הזאת!!

רינת4

New member
אני דווקא אהבתי את

באפי יותר מאנג'ל. ספויילר 6X05 זה פשוט היה הרבה יותר מצחיק. כל הקטע עם הלולאה היה ממש ממש גדול!!! וכבר כשאתה חושב שהנה-יסיימו עם זה, הם ממשיכים וממשיכים... ובאפי פשוט לא קולטת!! ועד שכן-יש הרבה מצבים מצחיקים. באפי לא מצליחה להישאר באף עבודה, אפילו לא בשל זאנדר, כי הגברים מרגישים מאויימים ממנה.החנונים האלה נמצאים בכל מקום, והיא לא שמה לב. בקיצר-ממש מצחיק!! גם הפרק באנג'ל היה יפה. נראה לי פעם הבאה סוף סוף נראה את דרלה(אין לי מושג וגם לא רוצה לגעת!). כל העניין עם פרק באמת היה מרגש. במיוחד בגלל שאיך קוראים לו(הירוק, כבר שכחתי) אמר שהיא לא ברחה מספיק רחוק. אז זה נראה לנו כאילו באמת יש לה ממה לפחד! מה גם שההורים כל הזמן התלחשו. לא יודעת, למרות שביטלו את זה בפרק הזה, משהו בהם בכל זאת נראה לי ממש מוזר. במיוחד בגלל המשפט הזה שהאבא אמר(לא זוכרת בדיוק)על זה ש"כנראה נצטרך לקרוא להם יותר מהר ממה שחשבנו"...? או משהו כזה? ממש לא זוכרת, אבל זה היה נורא מוזר לי, גם עכשיו. משהו בהם פשוט לא נראה לי. טוב, כנראה שרק במשך הזמן אני אדע אם הם צדקו. מה גם שלא ממש הסביר למה הייצור הזה רדף אחריהם. יש לזה סיבה? או רק בגלל שאנג'ל היה מה שהוא ראה בביוב שכראה הפריע לו? לא יודעת. גם כאן-ימים יגדו, או שלא. מה שהכי הפריע לי-ההתעלמות מהמפגש שלהם. אף אחד מהם לא מוכן לדבר על זה. זה ממש מעיק!! כאילו ג'וס יצא מידי חובה. זה ממש מעצבן אותי. ספויילר 6X06 והלאה... במיוחד לאור מה שקורה בין ספייק לבאפי שהכי מעצבן אותי זה מה קרה במיפגש שלה עם אנג'ל שלא גרם לה לחשוב פעמים לפני שהיא פנתה לספייק. מה גם שאני חושבת שהיא אפילו לא נמשכת אליו, כלומר כן-אבל קצת, ופשוט משעמם לה והיא צריכה שעיר לעזאזל והוא שם כל הזמן, רודף אחריה ואז כשהיא בלתי נראית, היא אומרת לעצמה: למה לא? אבל זה כבר נושא אחר...

ANGEL N

New member
../images/Emo58.gif "אנג´ל" 3X05 "באפי" 6X05

קודם כל לגבי ההורים: אני חושב שבאמת היה כאן משהוא מוזר. לאורך כל הדרך נתנו לנו לחשוב שיש כאן משהוא מוזר בהורים, ולא רק מקורדיליה שכל הזמן רק ציינה כמה שהם מוזרים, ההתלחשויות שלהם (את חושבת שזה הזמן לקרוא לו) ובעיקר הבריחה של פרד. את עיניין ההתלחשויות אפשר לפתור בזה שהם עצמם לא בטחו באנג´ל חקירות, וחשבו על להזעיק את הבלש הפרטי. הבריחה של פרד נפתרה הפרק באחד הקטעים היותר מרגשים בסידרה לדעתי. השחקנית שמשחקת את פרד נתנה משחק פשוט יוצא מהכלל, היא ממש ריגשה אותי - אחרי 4 חודשים שהיא חזרה למימד שלנו סוף סוף הכלל יצא וזה יצא בבאת אחת. השד לא רדף אף אחד רינת, השד רק רצה לבוא לקחת את הצאצאים שלו. על הראש הזה שאנג´ל הביא היו הביצים של החרק הענק הזה ולכן הוא הגיע לבית המלון. ה"קריסטל" שפרד מצאה בתחילת הפרק היה הביצים!! דרך אגב פרד פיזיקאית, איזה מצחיק זה? ועכשיו אני חוזר לפרק של באפי משהוא שלא רשמתי מקודם היה הסצינה האחרונה שבה ג´יילס נותן צ´ק לבאפי והיא מודה לו , ג´יילס אומנם מראה לה שהוא בוטח בה ולא חושש כלל, אך מייד כשהיא יוצאת הוא משנה את הפרצוף לפרצוץ מודאג ביותר!!! פעם ראשונה שג´יילס חושש לבאפי, מאז ומעולם הוא סמך עליה ובטח בכל מה שהיא עשתה, הפעם הוא חושש לה כבר לא כ"כ בטוח בה, כבר לא כ"כ בטוח עם היא תצליח להשתלב מחדש כמו שצריך

הייזל

New member
../images/Emo58.gifאנג´ל 305

משהו באמת מוזר בהורים של פרד > הם נורמלים! לאף אחד בסדרה הזאת וגם בבאפי אין משפחה נורמלית. אבא של אנג´ל לא היה האב האידאלי והוא מת, לגאן אין הורים ואין משפחה, ההורים של ווסלי היא כנראה הורים נוראיים ואבא של קורדיליה נמצא לדעתי בכלא. אבא של באפי נטש אותה הלכה למעשה, את ההורים של זאנדר צריך לתאר?, ההורים של ווילו, לפחות אימא שלה שתלטנית ומתיימרת להיות ליברלית(חג ההודיה בעונה 4 זוכרים?), ההורים של אניה לא קיימים. בקיצור לאף אחד בסדרה הזאת אין תא משפחתי מתפקד, חוץ מפרד. בהתחשב בזה שהם נשמעים טוב מכדי להיות אמיתיים לא פלא שקורדיליה חשבה שהם חשודים. ותחשבו עליהם, הם קיבלו מכתב מהבת שלהם אחרי 5 שנים והגיעו למלון מוזר שמתפקד כמשרד לחברת בילוש שמאוכלסת באנשים מוזרים ואז אנג´ל מגיע עם הראש המפלצתי ההוא ומדבר על "המחתרת" והקשרים "המחתרתיים" שלו. לא הייתם רוצים לקרוא למשטרה במקומם?

Better Man

New member
נכון

עד כמה שזכור לי ההורים של פרד היו נראים לי סופר חשודים ואני לא אתפלא אם הם יחזרו בפרקים הבאים של "אנג'ל" ויחשפו את פרצופם האמיתי (כמה דמרתי אני)

למעלה