"באפי" 6X04 "אנג'ל" 6X04

ANGEL N

New member
אם זה ככה אז קבלו ביטול!!!

אבל אני הקשבתי לזה מס' פעמים ואני כמעט בטוח שהוא אמר 47 אבל אני אנסה שוב כשאני אהיה בבית

prophecy girl

New member
../images/Emo58.gif 6x04

גם אני בהתחלה חשבתי שהוא אמר 47 אבל אז הסתכלתי בתסריט (כי הבנתי שזה לא הגיוני) והיה כתוב שם 147...

ANGEL N

New member
אולי התסריט שופץ?../images/Emo58.gif

אולי שמו לב לסתירה הצורמת הזאת והחליטו לשנות אותו התסריט. פשוט שמעתי את זה די הרבה פעמים, הוא אמר פעמיים: פעם אחת הוא אמר שהוא ספר 48 ימים כלומר אתמול זה היה היום ה47. בשני הפעמים שמעתי 47/48 ולא 147/148. השאלה היא מתי באפי מתה, ביולי/יוני, כי מה שבטוח זה שהעונה השישית נמפתחת ביום הראשון של הלימודים (1.9) זה נאמר שם בפירוש.

ANGEL N

New member
"אני אפס, כל אחד הוא קצת אפס..."

טוב אז אתמול הקשבתי שוב לפרק השלישי וגיליתי שאני התבלבלתי!!! ספייק באמת אומר שבאפי חזרה לאחר 147 ימים ולא 47. אני ממש לא מבין לאן נעלמה לי המילה, כי ראיתי את הפרק פעמיים לפני שכתבתי את זה ואת השיחה הזו בין ספייק לבאפי ראיתי עוד מס' פעמים ככה שאין לי מושג למה טעיתי. בכל אופן מצטער שפיקפקתי בגו'ש שלנו, זה לא יקרה שנית!! :)

ANGEL N

New member
מה זה די ברור שכל השירשור ...

לא ממש מיועד לאנשים שלא ראו את העונה השישית ןהשלישית. אני בספק עם משהוא קרא את זה. ואם כן אני ממש מתנצל. סליחה!

הא! ../images/Emo13.gif..

THATS a good one כשזה מגיע ממך. בשרשור הזה היו גם נושאים(למשל נצל'ש התמונות) שלא היו קשורים לעונה השישית.. בכל מקרה, איך זה לבדוק את הדברים מצד השני של המתרס? עכשיו אתה מבין כמה זה לפעמים מעצבן להיות רגישים לא לספיילר בשום אופן אנשים אחרים? וצריך לסמן בכל זאת. ואל.

ANGEL N

New member
בכל מקרה התנצלתי...

ובנתיים אני רואה שאף אחד לא הסתכל. אז למזלי אף אחד לא נפגע. ספויילר לעונה החמישית למרות שאני בטוח שכמעט כולם פה כולל אלו שלא ראו את העונה החמישית יודעים שבאפי מתה, זה ספויילר שמאוד קשה להתחמק ממנו!

Schnickelfritz

New member
אתה צריך

להשאיר יותר מרווח ספוילר. הרבה יותר. זה כמו שאני אכתוב: ספוילר עונה 4: בלה בלה בפרק hush הם לא יכולים לדבר. זה לא מספיק, העיניים לא מספיקות לקלוט את זה... לי זה כבר לא משפיע עכשיו (הספוילר), אבל בכללי- עדיף להשאיר יותר רווח.

ANGEL N

New member
מה זה די ברור שכל השירשור ...

לא ממש מיועד לאנשים שלא ראו את העונה השישית ןהשלישית. אני בספק עם משהוא קרא את זה. ואם כן אני ממש מתנצל. סליחה! למרות שעדיין זה לא ממש מובן!!! סופיילר לעונה חמישית ותחילת שישית אולי הם חושבים שהיא שוב ברחה מסניאדייל או משהוא כזה

למעלה