באפי 2X17 עד 5X09

I Love Paige

New member
../images/Emo58.gifבאפי 2X17 עד 5X09../images/Emo58.gif

רק שתדעו-אני אציין ספויילרים קטנים ולא כ"כ קטנים וענקיים מפרק 217 והלאה (הרוב על 217, אבל יש הערות קטנות מספיילרות בקשר להמשך הסדרה. עד לפרק 509, שזה האחרון שראיתי).
הקריאה על אחריותכם בלבד
.
שונא אותו!!!! חסר להם שלא יחזירו אותה חוץ משני הפרקים האלו (222, 310)!!!!! אני כ"כ שונא את הדרך שבה המניאק הבנזונה הרג אותה!
למה התסריטאים כ"כ אכזריים?! בטח לג'יילס לא תהיה אף אחת יותר! חוץ מההיא שראו ב-410, אבל היא בטח לא תחזור! לא רוצה! ג'ני הייתה כ"כ מושלמת! היא הייתה דמות כ"כ טובה! והשחקנית מדהימה! זה לא פייר!!! זה לא פייר שהרגו אותה! למרות שייזקף לזכות ג'וס שהפרק כולו היה טוב ואחרי המוות בכלל היה יפה. ווילו בוכה נהדר. אבל למה הרגו אותה ולא את ג'וייס (נסתדר מצויין גם בלי המחלה הטיפשית שלה בעונה 5)?! או סניידר(אז מה אם הרגו אותו ב322?)?! או לא יודע מי!!! איימי! או הרמוני(שעכשיו, טכנית-מתה)! או כל מישהו אחר!!!! אבל למה אותה?!
לא רוצה. אני אלך לישון עכשיו מדוכא.
אסור היה לי לראות את זה עכשיו.
לילה טוב.
 

HuGo Hell

New member
מה? ../images/Emo1.gif../images/Emo58.gif להודעה

אההה... ג'וייס. כן.
אבל יהיה טוב... לא ממש אהבתי את הפרק שהיא מתה... הוא עושה לי רע.
 

I Love Paige

New member
אופיר....../images/Emo58.gifבאפי 217../images/Emo136.gif../images/Emo188.gif

דיברתי על ג'ני.... אתה תספיילר לי את כל באפי, מה? ><
 
למעלה