ארה"ב שני-שלישי

girlontop

New member
../images/Emo58.gif ארה"ב שני-שלישי

סטפני הבעלים היחידי של פורסטר קריאיישנס! לברוק ואריק אין כלום! It's payback time, bitches!

Kazz

New member
תגובה.

הקטע המצחיק בפרק של יום שלישי היה שברוק מתחבאת באיזה תא בספינה ומדברת משם חח. אבל דבר אחד מטריד אותי , אם זו צריכה להיות העלילה של סטפני , אחד הרגעים הגדולים שלה , אז למה כבר 2 פרקים ברציפות מסיימים את הפרק בסצנות עם ניק וברוק.

girlontop

New member
לצד האושר יש גם סבל ../images/Emo3.gif

ולא הגבתי על סאגת ברוק/ניק/ברידג'ט מהסיבה שגלשתי באינטרנט תוך כדי הקשקושים שלהם. מה הסיכוי שהספינה תטבע?

girlontop

New member
רביעי: אורגזמה!

איזו סצינה בין אריק וסטפני, איזה סיום!!! התעלפתי. מחר הולך להיות כ"כ מושלם |אושר| חבל שבשאר הזמן הייתי צריכה להתענות מול גלולת השינה ניק וברוק. מה שכן, תמיד כיף לשמוע בדיחות כמו "ברוק, המסירות שלך לילדים גרמה לי להתאהב בך" ו"ניק, אתה הגבר שתמיד רציתי". oh, brother.

Mikel20

New member
גם את שמת לב למשהו מוזר?

כמעט בכל הסצינות (בעיקר של ניק-ברוק) יש אותה מנגינת רקע, אבל פשוט כל הזמן, היום למשל בפרק בישראל הייתה את אותה מנגינה לפחות 3 פעמים...זה ממש מציק, מה קרה אין להם כסף לשלם למלחינים? לגבי הפרק עצמו, סטפני הייתה מעולה , איך היא ניסתה עד הרגע האחרון לתת לאריק להנות מהספק, עד לשנייה שבה היא הבינה שהוא ידע כל השנים האלה על המסמך..אז.. כשנפל האסימון סופית צצה לה סטפני חדשה - והמלחמה...התחילה!

M a g n u s

New member
ראיתי בינתיים רק את שני-שלישי ו..

לפעמים אני כ"כ כועס על ברוק
מה זו השטות הזו להתחבא לו בבטן האונייה, "אתה חטפת אותי
", כן- ממש "אנס" אותך לבוא איתו- כולה משך אותך ביד ולא רצית להתנגד
הצד המכוער של אריק סופסוף התגלה
כל השנים האלה הוא ידע הכל
אני לא האמנתי שהוא באמת ידע...
כולי מלא הערכה לסטפני על האופן שבו הצליחה להתאפק ולא לפלוט מילה על מה שקורה בזמן שברוק לא מפסיקה להקניט אותה ולשמוח להאיד
ומילה לקת'רין צ'נסלר
או שזאת פאה ממש מכוערת או שהסטייליסט בג'נואה סיטי הוא ממש

girlontop

New member
אני חייבת להודות

שברוק קרעה אותי מצחוק עם הירידות שלה על סטפני. היא פשוט דמות אחרת בסצינות האלה ותמיד אמרתי שקק"ל עושה קומדיה הרבה יותר טוב מדרמה. אריק הוא הדמות שהכי כיף בעולם לשנוא - אחרי שנים הוא משתדרג ממעמד עציץ למישהו שמוסיף משהו לסדרה. אריק פורסטר, תחיה!

Guy K

New member
ואני חייב להודות

שאת צודקת לחלוטין וברוק נורא מצחיקה אותי. גם כשהיא לא מתכוונת
אריק לא ממש השתדרג בעיני אלא נורא השתנה - אני לא כל כך מבין איך ייתכן שאריק הסתיר את המסמכים מסטפני כל השנים. זה לא מסתדר עם כל חלוקות המניות של פעם, עם כל העלילות הקודמות. הרי סטפני היתה עושה הכל בשבילו, אם הוא היה יודע על המסמכים, כל מה שהוא היה צריך לעשות כשברוק לקחה את החברה הוא לבקש מסטפני שתביא עורך דין ותטפל בזה. ובכלל, ברוק לא היתה מקבלת את החברה מלכתחילה. הקיצר, לא הגיוני. קתרין צ'נסלר מהממת! עם הפיאה והסטייל והכל. לא יכולתי שלא לשים לב שבשיחה שלה עם סטפני, היא לבשה בגדים "של עשירים" ושמה רגל על רגל. סטפני ישבה בחליפת ז'קט ומכנס בפישוק רגליים, כמעט נראתה כמו העוזרת של קתרין. הקיצר, קתרין צ'נסלר בעיניי - היא סטייל בהתגלמותו. אולי לא מוצלח לטעם חלקנו, אבל עדיין סטייל. רק רואים אותה ויודעים שהיא מלייאנית. כמו שצריך!

girlontop

New member
אני מניחה שזה תלוי בנקודת המבט

בעיניי אריק תמיד היה %#$@)^! שעטה על עצמו הילה של "בחור טוב". לא מפתיע אותי הכיוון שלוקחים אותו - אני רואה בזה התפתחות טבעית של הדמות. לעניין קרן הנאמנות. ממה שאני הבנתי, רק קתרין צ'נסלר יכולה לאשר חלוקת מניות ואבא של סטפני (המאיים והמפחיד, כמו שמספרים לנו) הורה לה לא לאשר דבר כזה, כדי שסטפני לא תיפגע בעתיד. אריק ידע שסטפני עצמה תתן לו 50% מהחברה בלי לשאול למה ומדוע, אבל כנראה שהוא לא היה בטוח שקתרין תאשר את העסקה והיה חבל לו לסכן את מעמדו בחברה ואת המניות "שלו". ואם לאחר שנים הוא היה חושף בפני סטפני את קיומו של המסמך, יכול להיות שהיא היתה מתעצבנת ולוקחת הכל לעצמה. לדעתי הוא העדיף לאבד 51% מהמניות לברוק מאשר שלסטפני יהיו 100% ביד. אח"כ הוא המשיך לשחק את המשחק. ככה אני מסבירה את זה לעצמי. נקודה מעניינת נוספת היא המעורבות של ג'ונתן. מה יצא לו משיתוף הפעולה עם אריק? ככל הנראה כסף. נראה לי שאפשר לומר בביטחון שהכסף שג'ונתן הרוויח מההונאה במשך 45 שנה כפול ומכופל ממיליון הדולרים שסטפני העבירה למארק. העיקר שאריק לא מפסיק להפנות אצבע מאשימה לסטפני, הצבוע.

חברים, ../images/Emo58.gif

אני קוראת ספויילרים חופשי, אבל רואה את הפרקים שבארץ - מישהו יכול להסביר לי איך סטפני הבעלים היחידיים? תודות לכולם

טלי ../images/Emo9.gif

מגיבה רק כי זו את כתבת. עברתי פה למצב של רק קוראת
הממפ. אני חייבת לציין שכרגיל את כותבת מדהים!
יופי שחזרת !

girlontop

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

התרגשתי עד אין קץ
אני מורה לך להמשיך לכתוב כאן

Mikel20

New member
וגם אני מורה לך

לא לחשוב אפילו על לנטוש אותנו שוב, וגם כאשר תיגמר העלילה הנוכחית שבזכותה חזרת אלינו

girlontop

New member
אתה בונבון, אתה ../images/Emo23.gif../images/Emo24.gifנשיקה|

כל עוד יש אקשן ותככים ולא משולשים משעממים, אני כאן.

את מורה לי מותק?

אוי נכנסתי לפה כמה פעמים היום
לאן הגענו אה?
את מותק את.. אני באמת אשתדל.. נראה אם יהיה שווה

טלי, טלי,ידעת שזה יגיע ../images/Emo3.gif ../images/Emo58.gif

סופסוף ראיתי את פרק שלישי. אריק צבוע? אריק מפנה אצבע מאשימה לעבר סטפני? סליחה, מי נכנס להריון מגבר אחר והתחתן עם אריק רק בגלל ההריון? מי שיקר לגבי זהות האב של רידג' לאורך כל השנים? מי בכלל לא התכוון לגלות את האמת ועשה את זה רק כי רידג' דימם למוות?
לפני שסטפני חוטפת אלצהיימר באופן סופי וגוררת איתה גם אותך, אל תשכחי שהיא קיבלה בדיוק את מה שמגיע לה - קוראים לזה קארמה מותק

aabbadd

New member
פשוט מלך . . ../images/Emo47.gif../images/Emo24.gif../images/Emo47.gif../images/Emo45.gif

אחחח . . . . פשוט תענוג לקרוא את התגובות שלך . ההודעות שלך הן הכי אובייקטיביות ושפויות שיש בפורום . פשוט מלך

למעלה