ארה"ב שני-שלישי

../images/Emo58.gif ארה"ב שני-שלישי

סטפני והחולצה הורודה חזרו להשליט טרור בלוס אנג'לס. אני לא מבין מאיפה יש לה את החוצפה להמשיך להתערב בחיים של ברידג'ט. או של ברוק בכלל. כאילו סטפני חומד, זה שנתקעת בבקתה שלך לא אומר שאנחנו שוב צריכים לשמוע את הדיבורים על תק' המבחן של ברידג'ט. רידג' מעצבן אותי. תמצא חיים. תפסיק לנג'ס לברוק שאתה אוהב אותה כל הזמן, אח"כ מתפלאים שהיא מתוסבכת. ניק עבד על עצמו בחדר הכושר בזמן האחרון. רואים תוצאות. (לא שמקודם היה חסר לו
רק שיסתפר כבר!) זה היה הסיכום המעמיק שלי לכבוד השנה החדשה.

Mikel20

New member
יום רביעי - כנל

אין שום דבר חדש, כמה אפשר לדבר על אותו נושא?? בדיוק סיימתי לראות את הפרק כאן וזה היה נורא, דנטה-ניק, ברוק-אריק, ברידג'ט-סטפני, ברוק-ניק, אריק-סטפני, כל הסצינות האלה ב 20 דקות וכולם אבל כולם דיברו על אותו דבר, הרגשות בין ברוק לניק.. רק הסוף היה קצת מעניין כשסטפני החליטה שהיא הולכת לספר את האמת לברדיג'ט, אריק כזה מטומטם שזה מדהים...אבל מי יודע , אולי מהטמטום הזה יבוא משהו מעניין, בינתיים אני לא רואה את זה קורה. סשה סיכמה את זה מצויין - פשוט

../images/Emo58.gif רביעי - ארה"ב

אני דווקא די נהנה מהפרקים האלה. התחלתי גם לדקלם בלילה את המשפט "ניק הוא הגבר של חיי והוא מחויב לי. כמה פעמים עוד אחזור על זה?"
אריק אדיוט. מה הוא הולך ומספר לסטפני הכל. הוא לא למד כלום? ומה נסגר עם דנטה? שיפסיק כבר להתערב בחיים של כולם וימצא לעצמו איזה קו עלילה. (בתמונה: ברוק עדיין לא מעכלת גם לאחר 18 שנה בסדרה שאין סודות בלוס אנג'לס)

למעלה