ארה"ב של אתמול (11.3)

girlontop

New member
../images/Emo58.gif ארה"ב של אתמול (11.3)

עוד לא החלטתי מי יותר טיפש בסדרה, הנשים או הגברים, ועל כן אערוך משפט: קייטלין. במשך חודשים רבים ראיתי את קייטלין כהתגלמות הטיפשות עלי אדמות, אבל אחרי הפרק האחרון אני חושבת שטעיתי בהערכה שלי, ובגדול. קייטלין, על אף המראה הלא מצודד, יודעת לסובב את הגברים על האצבע הקטנה שלה ולתת להם להרגיש שהם אלה שרודפים אחריה בעצם. בפועל, היא אולי הנצלנית המחושבת ביותר שראינו שנים. אומרים שאמבר היא גולד-דיגרית - HA! קייטלין כתבה דוקטורט בנושא עוד כשאמבר מילצרה בדיינר המקומי בפרנס קריק וזמזמה שירים עם אשר בקרוואן. קייטלין משחקת אותה תמימה ונבוכה, אבל בעצם היא יודעת בדיוק מה היא רוצה והיא גם משיגה את זה. כמה מתנות היא שנוררה מתומאס? כמה ארוחות חינם היא אכלה על חשבונו של ריק בקפה רוס? איך היא השתחלה לעבוד בפורסטר, חמושה באפס כשרון ובקסם שלא ברור על מי הוא עובד ומדוע? בעבר היו שמועות שקייטלין תשודך לאריק, אבל הרעיון הזה נפל. לפי הדרך שהיא צועדת בה אני לא אתפלא אם הוא הבא בתור ברשימה שלה. למרות שמסתבר ששכל דווקא יש לה, קייטלין נשארת אחת הדמויות הכי מעצבנות ואי אפשר לאהוב אותה. 1-0 לנשים. ג'קי. גם ג'קי קורצה מאותו חומר של קייטלין והן היו יכולות להיות אם ובת בקלות. ג'קי חוזרת למאסימו, שאלוהים יודע איך הוא לוקח אותה אחרי כל מה שהיא עשתה לו, מפלבלת בעיניה, מספרת שהיא לא מתכוונת להתערב יותר בחייו של ניקי (יה, רייט) ומתנצלת בחצי פה על הטעויות שהיא עשתה. בדומה לקייטלין, גם ג'קי מעצבנת מיום ליום ובלתי אפשרי לחבב אותה. קשה לי לשפוט מי בדיוק לוקח במקרה הנתון, הנשים או הגברים, כי יש לי הרגשה שמאסימו מסתיר טריק נוסף בשרוולו ושהסאגה עוד לא הסתיימה. אולי אני סתם מיזגוניסטית אופטימית
ברידג'ט. אני יודעת שאני במיעוט כאן בכל הנוגע לברידג'ט, אבל בחורה שמצטטת את אמילי דיקינסון, כנה עד כדי כאב ומריחת מסקרה ועם מודעות עצמית די חזקה עושה לי את זה, למרות שהיא די יבשה ושמרנית כהגדרתה (שמרנית שמרנית, אבל עשתה כבר את חצי לוס אנג'לס. בת של ברוק או לא?
). מתחסדת? צבועה? סורי, אני לא רואה את זה בה עכשיו. בכל זאת, יש נקודת תורפה מרכזית: אחרי השיחה שלה עם ניק, ולא משנה שהוא מספר לה כמה הוא אוהב אותה, אני במקומה הייתי לוקחת מצנח ועוזבת את המטוס בכל מחיר. למה לעזאזל ברידג'ט צריכה לנהל שיחות כאלה עם הדייט שלה? למה היא צריכה להכניס את עצמה למצב שהיא מבקשת מניק שישכנע אותה שאין לו יותר רגשות לברוק ושהיא האישה המרכזית בחייו? מישהו יכול לאיית "איכס"? בלי כל קשר, ברידג'ט וניק מתנשקים לא יפה: הפנים קרובות מדי, האפים מחוצים ומשהו שם לא נראה לי. במאי, אייך? לסיכום: כולם טפשים, בלי קשר לדת, צבע או מין

girlontop

New member
ובשולי הפרק:

שום דבר לא מבטא קרבה כמו צורת הישיבה של מאסימו וג'קי בשולחן האוכל. קילומטרים מפרידים ביניהם.
תומאס מסגל לעצמו מניירות של רידג' - הבעות פנים, תנועות גוף, ליטוף השיער של הבימבו התורנית. למה זה טוב?

לינה18

New member
מה זה "מניירות"?

ולמה זה טוב-כדי שיראה יותר אמין שהוא הבן שלו.

לינה18

New member
אבל רגע../images/Emo58.gif

מה זאת אומרת "עשתה כבר את חצי לוס אנג'לס"? הרי אי-אפשר לשפוט את כמות הגברים בעיר לפי כמות הגברים העלובה בסידרה הזאת. ולדעתי עד לברוק יש לה עוד הרבה זמן. היא בסכה"כ היתה עם דיקן, וכן, היא יצאה עם אוזי, אבל רציני זה לא היה. ומה שהיה לה עם ריג'-בסכה"כ 3 נשיקות(האחרונה שהיא אפילו לא מודעת לה). לדעתי זה לא נחשב. ועם ניק הבנתי שעוד לא ממש קרה משהו. אז אין בכלל מה להשוות לברוק. ולדעתי בריג'ית כן שמרנית לפי מונחי הסידרה. עובדה שהיא סרבה לשכב עם אוזי-זוכרים? וטלי-בקשר למה שכתבת-"למה היא צריכה להכניס את עצמה למצב שהיא מבקשת מניק שישכנע אותה שאין לו יותר רגשות לברוק ושהיא האישה המרכזית בחייו?" לדעתי, אין לה שכל. היא יוצא עם מישהו שאהב את אמא שלה. אוקיי. לא טוב, אבל נגיד אוקיי. ונגיד שהוא היה אוהב פעם מישהי אחרת במקום ברוק. אז שואלים אותו את מי הוא מעדיף?נו, תגידו, זה חכם? אביא לכם דוגמא-ברוק או טיילור מתישהו שאלו את ריג' את מי משתיהן הוא מעדיף? איך יוצאים עם מישהו ושואלים אותו דבר כזה? הוא אמור לעשות מה-לשקר לה? היא לא באמת חשבה שהוא מעדיף אותה, נכון?

girlontop

New member
זו אולי השאלה הכי לגיטימית בעולם!

את יוצאת עם מישהו, לא תרצי לדעת שהוא רוצה אותך ולא מישהי אחרת? אני לא חושבת שניק שיקר לה כשהוא אמר שהוא מעדיף אותה, אני חושבת שהוא שיקר לעצמו... ברידג'ט חנונית ועצורה, אבל מתי לאחרונה ראינו מישהי בסדרה מנהלת שיחות אינטיליגנטיות עם בן הזוג שלה? אולי אני מפרגנת לברידג'ט יותר מדי ורואה בה דברים שבכלל לא קיימים, אבל בעיניי היא דמות נורא מורכבת. מצד אחד היא מחזיקה פאסון של אישה משכילה שראתה עולם, אבל מצד שני היא כ"כ מתוסבכת ומבולבלת. היא לגמרי דור ה-Y - אין לה מושג מי היא ולאן היא הולכת. נורא קשה לה להתאהב באמת והיא נורא זהירה עם גברים אחרי כל מה שהיה עם דיקן. בעיניים שלה יש תמימות אבל גם המון כאב. תגידו שהיא משעממת, גיקית, צבועה ומה שלא תרצו - אני רואה מישהי בת עשרים ומשהו, שנמצאת על התפר הכואב שבין מתבגרת לאישה, עושה טעויות ומשחקת בגברים (אוזי, סיג'יי, מארק וכו'), אבל לא מתוך כוונה תחילה אלא בגלל שבאמת אין לה מושג מה היא רוצה מעצמה. לדעתי הדמות שלה היא בין הדמויות הכי ריאליסטיות בסדרה. לגבי מניירות, אצטט את אבן שושן: "מנייריזם" - חיקוי ושמוש מכוון ומלאכותי בסגנון מסוים או באמצעי הבעה מסוימים. במקרה של רידג' הייתי מייעצת לתומאס להתנהג כמה שיותר כמו טיילור...

לינה18

New member
כמו טיילור?!../images/Emo58.gif

חס וחלילה. וטלי-בקשר למה שכתבת-ברור שארצה לדעת. אבל זאת אופרת סבון. ומה זאת אומרת ש"רוצה אותך ולא מישהי אחרת"? הרי יכלו להישאר לו רגשות לברוק, ובו-זמנית הוא יכל להיתאהב בבריג'ית, באופרת סבון, כמו גם בחיים, זה לא סותר. ובקשר לזה שהוא שיקר לעצמו ולא לה-מסכימה איתך. הדמויות בסידרה הזאת משקרות לעצמן הרבה.

girlontop

New member
התכוונתי מבחינת תנועות גוף וכאלה

כי לדעתי אין דבר יותר מעצבן מכל המחוות הגופניות של רידג' ואם דרו טיילר בל רוצה לקחת דוגמא, רון מוס הוא השחקן האחרון שהוא צריך להסתכל עליו...בכל מקרה, אני אעדיף את תומאס דומה יותר לטיילור באופי מאשר לרידג', שגם אחד כמוהו זה יותר מדי. כרגע נראה לי שהוא איזון שלהם. אני אבהיר קצת מה בדיוק הלך בין ניק לברידג'ט. ניק אמר שאכן יש לו רגשות לברוק, רגשות של ידידות וכל הבולשיט הזה, ושהיא שינתה אותו ושהיא תמיד תהיה חשובה בחיים שלו. הוא לא הכחיש את זה. מה שכן, הוא אמר שהוא אוהב את ברידג'ט ורוצה אותה גם אם ברוק תהיה פנויה. אגב, שכחתי לכתוב פה משפט שברוק אמרה לניק לפני כמה ימים ויפיל אותך מהכסא (אני יוצרת דרמה
): "אני אוהבת את רידג', אבל הלוואי ולא הייתי אוהבת אותו". יעני, ברוק קולטת שרידג' רע עבורה, אבל היא לא מסוגלת להשתחרר ממנו. עצוב.

לינה18

New member
אני דווקא מתה על המחוות הגופניות

של רון מוס. כל אחד והטעם שלו. והמשפט שלך לא הפתיע אותי בכלל. זה טבעי שברוק תגיד דבר כזה כשהיא כל-כך היתאכזבה מריג'. וניק יכול לשקר לעצמו, אבל עכשיו כשריג' לא יחזור, ניראה איך הוא יהיה מאושר עם בריג'ית כשברוק פנויה.

faery18

New member
גם לי בהחלט מספיק רידג' אחד בסידרה.

אם טיילור
כבר לא בסידרה,אז לפחות שיהיה עוד מישהו עם תכונות כאלה טובות ועם אופי כזה מיוחד
כמו של טיילור. זה בהחלט עדיף מרידג' נוסף אגואיסטי ושטלתן. לגבי ברידג'ט גם אני לא מבינה למה היא יוצאת איתו אם עדיין יש לה ספקות בקשר לריגשותיו לאמה,ואם היא עדיין לא בטוחה שהוא אוהב אותה. אבל לדעתי ניק לא ממש מתאים לברידג'ט היא ניראת כזו צעירה לידו... גם ברוק לא מתאימה לו לדעתי,דווקא פלישיה התאימה לו...אבל מה לעשות שבראדלי חייב להרוס כל דבר טוב שיש בסידרה...

girlontop

New member
לא תמיד בראדלי אשם

קולין דיון (פלישיה) גרה בניו-יורק והיא חשבה שהיא תוכל לקפוץ כל פעם ללוס אנג'לס, אבל אחרי כמה שבועות בתפקיד היא הבינה שזה לא כזה קל. המפיקים ניסו כל מיני פתרונות והצעות להשאיר אותה, אבל היא החליטה לחתוך.

אחלה של פרשנות על קייטלין...

אני רוב הזמן תוך כדי הדיאלוג של קייטלין ותומס הייתי עסוקה בלחשוב באיזה תדירות נשחקות לה המברשות שיניים...

faery18

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ג-ד-ו-ל!!!

חחחחחחחחחחחחחחח
הרגת אותי!!
יש לך ירידות ממש מעולות על קייתלין הלוואי וגם אני הייתי מסוגלת לחשוב על ירידות כל-כך טובות עלייה!! תביאי עוד

למעלה