ארה"ב שלישי

girlontop

New member
../images/Emo58.gif ארה"ב שלישי

אין הרבה מה להגיד על הפרק הזה. יש קטעים מצחיקים עם סטפני ("זו לא המשפחה שלי יותר"), אבל לראות אותה מחוברת לכל המכשירים ונפרדת מכולם זה עצוב מדי. למה אריק לא גוסס? אה, כי לאף אחד לא יהיה אכפת גם ככה
רידג' אפילו לא טורח להודיע לברוק שהוא שוב זורק אותה - לא פנים מול פנים, לא בטלפון ואפילו לא ב SMS. אח"כ הוא כבר יעשה לה הפתעה וכמובן שהוא לא יהיה האשם והיא תחכה לו בזרועות (ורגליים) פתוחות. היה די מצחיק כשהוא ניתק עליה את הטלפון, האמת. ת'ורן ודרלה לא עשו משהו מיוחד, אבל כנראה בחוזה מובטח להם להופיע פעם אחת בחודש בסדרה והגיע הזמן לשלב אותם איפשהו. גם מאסימו ודנטה היו ממש תמוהים ולא ברור מה היה שם. דנטה בכלל לא זיהה את מאסימו, שקפץ עליו. אווירה מאוד מוזרה ולא נינוחה. מה הסיפור שם? יש לי הרגשה שאפילו הכותבים עוד לא יודעים. ברידג'ט חזרה מווגאס שוב לשמש כמעודדת של ברוק. לזכותה אזקוף שלפחות לה קצת אכפת מסטפני. גם אני רוצה כומר פרטי שיתפלל עבורי!
מסר לקוראת טיילור: לא מומלץ ללטף בפראות את ראשו של אדם שמנסה לישון אחרי התקף לב ולצעוק "היא ישנה?!".

Guy K

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

פרק נורא משעמם, האמת. אבל עצוב נורא, עצוב במיוחד שאחרי כל מה שסטפני עשתה עבור הסדרה הזו, ככה אומרים לה שלום. אם הם לא נותנים לי לפחות פרק אחד עם פלאשבקים מכל התקופות של סטפני עם מוסיקת כינורות ברקע ומספיק זמן לבכות, אני נוסע ל LA ומפגין מול CBS.

lilithmm

New member
|ספולר|

קראתי פה ספוילרים ואני יודעת שהיא תמות אבל ברגע שרידג' אמר לה שהוא בוחר בטיילור כבר דמיינתי לעצמי אותה תולשת את צינור ההנשמה מהגרון וצוהלת לה. רידג' עם כל החן שלו והכאילו מסירות שלו, הוא חתיכת נבל לא אמין. זבל כבן זוג. עכשיו ברידג'ט תצטרך לעשות חושבים אם להתחתן עם ניקיבוי או לשחרר אותו למען האמא שלה שצריכה לבחור בין ניק לאריק. זיי גזינט

../images/Emo58.gif

שאלה
האם זה כבר בטוח שסטפני תמות????
איך הסדרה תראה בלעדיה.????? למה בראדלי נותן לזהב הזה לחמוק בלי הפגנות???
ולכל קוראי הפורומים בעולם-איך המכורים מגיבים??באיומי התאבדות???
כי הרי בלעדיה זה ברור שאין מה לצפות יותר!!!!!!!!!! בפרט עם דיקו המאמי לא חוזר---
נמאס לי מברוק והרגליים הפתוחות -את טיילור עוד לא ראיתי רק בתמונות וכבר עושה לי חשק להקיא-ובא לי להרוג אותה על מה שהיא עוללה לדמות שכ"כ אהבתי. ואריק???הלו?.??מי זה???
ותורן ודרלה-אותם הרי מחביאים בארון שולפים רק לתמונות חג המולד... וסאלי???בלי סטפני והמלחמות מה היא תעשה?תתחפש בפעם האלף למאסימו??? למה ??למה??לוקחים לנו את הלב של הסידרה????????
תגידו לי שיש עוד סכוי שעומר יחטוף אותה וישימו בובה בקבר -בבקשההה!!!!! זהו עצוב עצוב עצוב לי מאד על מה שנשאר מהיפים והאמיצים של פעם .....

Mikel20

New member
שום דבר לא בטוח

לא יצאה הודעה רשמית או משהו כזה על כך שהשחקנית עוזבת ואין שום אישור לכך ממקור מהימן..הכל מוזן משמועות באינטרנט והערכות מאחר שכולם ידעו שהיא תחטוף התקף לב, ומאחר שהודיעו על "שוקר" רציני בקיץ, אז יש המנחשים שהיא הולכת למות....אפשר בינתיים להחזיר את יוצרי הבובה של סטפני למקום, היא עדיין לא הולכת לשום מקום.. (דרך אגב, בפרומו השבועי רואים סצינה של סטפני מתווכחת עם ברוק והיא לא נראתה שם על סף מוות).

גרטה1

New member
אל דאגה

לא נראה לי שהיא הולכת לשום מקום, "התקף הלב" היה רק כדי להאריך את המשולש הנצחי לעוד עשור. איזה ביג שוקר ואיזה נעליים.

יניב1

New member
עבודה בעיניים

פשוט משחקים בנו, הצופים - וזה מתחיל להימאס. מי שלא קורה ספוילרים או שאין לו זמן (כמוני) לבדוק מה יקרה ואם היא באמת תמות יכול היה להאמין שהנה הנה היא מתה. מה זה פה, תעתועים בצופים? "אני אוהבת אתכם, אני תמיד אוהב אותכם, תזכרו זאת שלא אהיה פה," - כבר הייתי בטוח שזהו, עצמה את העיניים ומתה. אבל מה איך שרידג' וטיילור התחבקו והוא הודיע לה שהוא נשאר איתה גברת סטפני פתאום פוקחת את העיניים ומחייכת, קמה לתחייה. אני לא חושב שהיא מזייפת את התקף הלב הזה, אבל כמו שברוק אמרה - גם אם זה אמיתי, היא בהחלט משחקת על זה עד הסוף - פולנייה אמיתית שכמותה. אני גם עכשיו, גם כשהיא בבית חולים נמצא עדיין לטובת ברוק. רק מה, רידג' החרא הזה לא מגיע לה. שיישאר ויירקב עם טיילור הקדושה הזאת. סטפני יכולה להישאר צמח מבחינתי לשארית חייה - רק שלא תעזוב את הסידרה. וברוק? עדיין חושב שהיא צריכה להיות עם ניק. שברידג'ט תמות או משהו, העיקר שלא תפריע להם. ואם עוד תעתוע דבילי כזה בראדלי מארגן לנו אני עם הסידרה הזאת סיימתי. חלאס, נמאס לי.

otherthings

New member
למה ככה לומר??

למה אי אפשר להחזיר את המתים לחיים?? למה מה קרה?!? מקסימום שתמות אם נצטרך נחייה אותה.

למעלה