../images/Emo58.gif ארה"ב שלישי
אין הרבה מה להגיד על הפרק הזה. יש קטעים מצחיקים עם סטפני ("זו לא המשפחה שלי יותר"), אבל לראות אותה מחוברת לכל המכשירים ונפרדת מכולם זה עצוב מדי. למה אריק לא גוסס? אה, כי לאף אחד לא יהיה אכפת גם ככה
רידג' אפילו לא טורח להודיע לברוק שהוא שוב זורק אותה - לא פנים מול פנים, לא בטלפון ואפילו לא ב SMS. אח"כ הוא כבר יעשה לה הפתעה וכמובן שהוא לא יהיה האשם והיא תחכה לו בזרועות (ורגליים) פתוחות. היה די מצחיק כשהוא ניתק עליה את הטלפון, האמת. ת'ורן ודרלה לא עשו משהו מיוחד, אבל כנראה בחוזה מובטח להם להופיע פעם אחת בחודש בסדרה והגיע הזמן לשלב אותם איפשהו. גם מאסימו ודנטה היו ממש תמוהים ולא ברור מה היה שם. דנטה בכלל לא זיהה את מאסימו, שקפץ עליו. אווירה מאוד מוזרה ולא נינוחה. מה הסיפור שם? יש לי הרגשה שאפילו הכותבים עוד לא יודעים. ברידג'ט חזרה מווגאס שוב לשמש כמעודדת של ברוק. לזכותה אזקוף שלפחות לה קצת אכפת מסטפני. גם אני רוצה כומר פרטי שיתפלל עבורי!
מסר לקוראת טיילור: לא מומלץ ללטף בפראות את ראשו של אדם שמנסה לישון אחרי התקף לב ולצעוק "היא ישנה?!".
אין הרבה מה להגיד על הפרק הזה. יש קטעים מצחיקים עם סטפני ("זו לא המשפחה שלי יותר"), אבל לראות אותה מחוברת לכל המכשירים ונפרדת מכולם זה עצוב מדי. למה אריק לא גוסס? אה, כי לאף אחד לא יהיה אכפת גם ככה